![]() |
#1661 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#1662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @MAcius z klanu
Jak ktos szybko pisze moze zrobic jakas literowke np. gozre zamiast gorze, ale jak ktos napisze GUZE to jest szczyt glupoty hahahahahhahahaahhaha.
#1663 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Maciek Stary, daj sobie w końcu spokój ... Shanoz ma rację, jeżeli ktoś pisze szybko, to może pomylić klawisze, np. napisać "nei" zamiast "nie" ... ale jak ktoś robi dwa błędy ortograficzne w pięcioliterowym wyrazie, to już o czymś świadczy, nieprawdaż ? I jak już wszyscy chyba tutaj mówili ... idź na tą swoją Harmonie bo tutaj nikt Cię nie lubi i nikt Cię nie chce ... po prostu pieprzysz takie głupoty, że aż żal się wszystkim Ciebie robi .... Btw, za co padł Slayer (nie gram już w Tibię i jedyne co wiem to to co tutaj przeczytam [czyli notabene niewiele poza głupotami związanymi z życiem prywatnym użytkowników tego forum] i nie jestem, że tak powiem "na czasie"? Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
![]() |
![]() |
#1665 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Lubi nie lubi ![]() Zdanie o Mnie dofowych lam Mnie nie interesuje, przeciwnie ![]() POzdrawiam Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. Ostatnio edytowany przez Grebol - 23-02-2007 o 02:11. |
|
![]() |
![]() |
#1666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() trzeba wiec poprosic draza o krotka wypowiedz n.t grebola, moze wtedy zrozumie jakim jest lamusem
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
Profesja: Royal Paladin
|
![]() hahaha a Ty kim jestes? lama wanted? nawet nie , poprostu smieciem ktory nic nie znaczy i ma zawysokie mniemanie o sobie > Jaki jest twoj wklad do tej wojny ze sie tak rzucasz?jak sobie odpowiesz na to pytanie to moze zrozumiesz
|
![]() |
![]() |
#1668 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zapominaj, że część tych dofowych lam było w Wanted dłużej, niż ty na Azurze, i tak jak frances111 napisał, trzeba by było Draza poprosić aby napisał coś o Tobie, ale jest pewien problem: Post musi mieć minimum 10 liter ( czy jakoś tak ;p )
#1669 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Grebol/Gerbol/Cokolwiek Mówisz, że zdanie "dofowych lam na Twój temat Cię nie interesuje", hm ? A myślę, że powinno ... i tak jak zauważył to już Zeus, część z tych lam było w Wated dłużej niż ty w ogóle grasz w Tibie ... a duża część była tam może nie tyle co Ty na Azurze, ale jednak była ... a Ty ? No cóż, Twój kontakt z Wanted zawsze się ograniczał jedynie do lizania im tyłków, co jednak nie przeszkadza Ci myśleć, że oni jednak Cię lubią itp. ... Powiedz mnie, jak to jest mieć tak wybujałą fantazję ? Czy jak idziesz do sklepu to wyobrażasz sobie, że obok Ciebie idzie Draz? Albo, czy w ogóle chodzisz do sklepu, czy zamawiasz wszystko przez telefon sprzed komputera? ^^ Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
![]() |
![]() |
#1670 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#1671 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Ja wiem, że to będzie offtopic ale dużo tu takich, a mnie bardzo ciekawi jedna rzecz. A konkretnie Grebol jak coś piszesz to dlaczego wyrazy typu "ja", "mnie" itd piszesz z dużej litery? :> Znaczy nie zrozum mnie źle, ja się nie czepiam tylko mnie to zastanawia
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1673 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Sądzę, iż Maciuś uważa się za kogoś lepszego od innych, dlatego pisze to wielką literą. Trzeba by było się spytać jakiegoś psychologa dziecięcego...
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 23-02-2007 o 21:15. |
||
![]() |
![]() |
#1674 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do tych Twoich kompleksów związanych z Drazem, to gwarantuję Ci, że nic takiego o czym pisałem mi się nie zdarzyło ... i żeby nie było, ja nie jestem żadną DoFową lamką, gdyż nie lubię ludzi z DoFu (z paroma wyjątkami), po prostu nie lubię ludzi, którzy dużo szczekają, nic nie robią i jeszcze pouczają na ten temat innych. @Caroline On po prostu myśli, że jest fajniejszy niż jest w rzeczywistości i ogólnie wiesz, cierpi na przerost ego. Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) Ostatnio edytowany przez Ise~ - 24-02-2007 o 00:37. |
|
![]() |
![]() |
#1675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() No i mamy kolejnego 100 lvla na azurze Sir Scud Kaka ciekawe jak skaczy czy w wanted czy jak reszta
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moj program do pisania tak MA! Na tym koncze ripostowanie z idiotami,lamami DoF'u i reszta nebstawa. POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#1677 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() PS. Shanoz co ty tak cały czas na Sandre jedziesz? xD Na forum tibia.com topic nawet założyłeś ![]()
![]() |
#1678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() za pasywnosc proste
#1680 | |