![]() |
#1681 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
|
![]() Hm...
grałem na Kyrze jakiś czas temu, teraz po przerwie jak wróciłem do gry to wszystko jest poprzewracane do góry nogami... Mooth ginie przez Szwedów, Garlerdon podobnie, a w zasadzie nie widać odzewu. Wojna za te dedy zaczyna się 2 dni później, przez które to dni np. taki Abo siedzi sobie spokojnie do godziny 15 i expi.... Inna znowu sprawa to jakieś wykluczenia Mootha z gildi etc. być może nie jestem na bieżąco ze wszystkim, ale chyba ogólnie cięzko się w tym połapać. To co się źle dzieje MOIM ZDANIEM to to, że Polacy się kłócą między sobą jakby nie widzieli, że Szwedzi powoli dążą do przejęcia serwera. Wykupują postacie, może nie koniecznie hlvl'e, no ale takie mięso armatnie z 110+ palka na wojnie może zaszkodzić (taka postać dostała ostatnio propozycję od któregoś z Aldarionów za 600 euro). Jakkolwiek się stanie jestem w 100% za WIW ![]() pzdr |
![]() |
|
![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() lol nikt sie nie kloci w WIW... Garlerdon Mooth i Herineey wyszli z gildii bo nie chcieli jeszcze zaczynac wojny... chcieli ja opoznic... Jedynie do kogo mam zal to Pablofon i Masoj, ktorzy sa w NF.. Tez jestem za WIW i chcialbym byc pewny ze wygraja ta wojne
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() A moge wiedzieć z kogo te ostatnio boszki?;] Czy boisz się to ujawnić?...
#1684 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Tak napewno 600 euro...... za te kase przeliczjąc na polskie kiedyś ktoś kupił Tetra na 149lvl jak był pierwszy na serverze. Niewieże żebyś wogóle dostał taką propozycje... To jest gróbo ponad 2000zł, więc elo elo.
![]() |
#1685 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1686 |
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Wojne wygra lepszy. Wojne przedtem wygrali FG bo mieli gosnia o nicku Nonix Dark, ten koles teraz ma bana i gra inna postacia, bardzo znana na serwerze i musze wam powiedziec ze ta osoba jest bardzo kluczowa w tej wojnie.
Azeris to ze masz takie level nie znaczy ze jestes taki zajebisty ![]() Ostatnio edytowany przez Bielenda - 14-02-2007 o 01:57. |
![]() |
![]() |
#1687 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Luca Inviss: Feb 14 2007, 06:27:56 CET Killed at Level 149 by Tetro Aurelius 4:0 dla WIW? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Kiedy open battle ? ?
![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
#1689 |
Guest
|
![]() @AZERIS
To że zbierasz pokemony to niewiedziałem bo zawsze byłem pewnie że zbierasz puszki ze śmietników na rynku w krakowie i nie tylko ale jak widać ludzie zaczeli pokemony do śmieci wyrzucać. Ja na swój lvl cieżko zapracowałem a nie jak ty sharujac w 4-5 osób zrobiłeś 130 lvl w ponad rok -.- STFU... @Xolo Ja nie chce być twoim bohaterem i bądz pewny że ty też nie jesteś moim... Bohaterem to ty możesz być dla właśnie swoich kolegów z podwórka ktorzy jeszcze z rooka nie wyszli bo niewiedzą gdzie Oracle jest... Btw.Zajrzyj do słownika Pwn i zobacz definicje bohatera. Ostatnio edytowany przez kamil509 - 14-02-2007 o 16:59. |
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Konin
Świat: Kyra/Thoria
![]() |
![]() Dobra kasuje posta
"Once a power given into human hands, should be used wisely" Morte Alla Francia Italia Anela Ostatnio edytowany przez Elvors - 14-02-2007 o 21:23. |
![]() |
![]() |
#1691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 130
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja bym chcial zobaczyc open battle...
i czy wtedy by wiw nadal wygrywalo... POzatym ta ich zabawa noob charami wcale nie jest smieszna moga sobie narobic tylko wrogow zabijajac noob charami.
#1692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() 2x up
Ban dla tego pana poprosze ![]() @Topic jaki wynik wojny? |
![]() |
![]() |
#1693 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Wiem wiem Pięćsetpiędziesiotydziewiąty Kamilu chciałbyś być taki jak ja ale cuż każdy może mażyć.
To czy sharowałem czy nie to moja sprawa. Jak za 2 lata będe miał 130 lvl dalej też będziesz to wypominał? Uświadom sobie że loguje się dziennie max na 2 minuty do Tibii. Na Kyrze osiągnąłem rzeczy których ty nie osiągniesz nigdy: 2 miejsce e expie na 80 lvl , pierwszy annhi itd
#1695 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do tego pierwszego annihilatora na kyrze Azeris ma racje
![]() http://rapidshare.com/files/16468034...tor_1.JPG.html tu dla niedowiarkow jest dowod ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja już nie obrażając ani bez kłótni ale większą satysfakcje da mi jeśli wbije 100lvl samemu nie sharując bo będzie to zrobione tylko moim wysiłkiem a nie kilku osób. |
|
![]() |
#1697 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Odnośnie Tetro to ponoć pierwszy sprzedał się za 4000zł (przed krytyką spóżcie na PONOĆ) pzdr |
||
![]() |
![]() |
#1698 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gram na tym servie od samego poczatku i wiem jedno, NIGDY nie byles drugi w expie na Kyrze, elo.
![]() |
#1699 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
|
![]() Wiecie co sharowanie to dobra rzecz jest , grasz sam i wbijasz 50lvl ja gram w 2 i mam powiedzmy 100 lvl wychodzi ze wbilem tyle samo lvl co ty.O to chodzi zeby cos osiagnac nie musisz siedziec ciagle przed kompem. Druga zaleta powiedzmy ze jestes umuwiony na Anni w sobote o 10 a ty nie mozesz wtedy grac i co wtedy? czekasz na new team a wazny dla ciebie ten Anni po potrzebowales kasy a tak dzwonisz do 2 owera i on sie loga. Sry za błedy w pisowni nie chce mi sie wiecje pisac.
|
![]() |
![]() |
#1700 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1 raz - ide na pk, widze że stoi ze skullem to dawaj ją ;P mineła chwila i po zawodach, otwieram Medusa i Blue Robe ;]. 2 raz - 3? minuty później przyszła po mnie. Pare Sd i Hmm - red i dobitka Mort Hurem i leży. Z loota bp fire field i 4 uhy. 3 raz - Znowu przyszła, tym razem z sd ;p 13 sd wywaliła na mnie i nic nie ma, pare razy z hmm i dobitka mort hurem i już leży ciało. Otwieram a tam boszki. ALe sie rozpisałem ;p |
|
![]() |