![]() |
#1701 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam wolę się obejrzeć za kombajnem albo sianokiszonką =[
|
![]() |
|
![]() |
#1702 |
Guest
|
![]() Jeezas, lamiesz mi serce, bo ja Cie kocham =(
-------------------------------------------- Prawda jest, ze na pierwszym miejscu stawia sie wyglad, i to on jest najwazniejszy, wcale nie to co mamy wewnatrz. Pozdrawiam. Bravo.pl |
![]() |
#1703 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
michałek dasz mi rade ?w sprawie sexu? taki doświadczony jesteś jak sam napisałeś xD ! j/k ps. pozdrów fotomodelke (wyslij jakies foty w bikini ![]() ![]() ps2. a jeżeli chodzi o Natii to w czym problem chłopaki ?;d nigdy nie gadaliście z dziewczynami...? bo kiedy tylko natii sie pojawiła na forum to taki spam ze to h** i zaczynacie dyskusje o czymś co nie ma w ogóle sensu, dajcie jej po prostu być, pisać z nami i tyle ;x ja uważam w 100 % ze nati jest w porządku, tyle ze to ja zachowałem sie jak kretyn w stosunku do niej!!! nie wiem czy to co napisałem jest jako tako dobrze napisane bo dopiero co wstałem ![]()
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 17-10-2007 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
#1704 |
Użytkownik Forum
|
![]() ps.3 ten zegarek źle chodzi bo ja mam 5;50 xD a nie 6;50 XD
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
![]() |
![]() |
#1705 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zielak wiesz ze ja kocham tylko Ciebie i nie opuszcze Cie az do smierci pozdrów loudove tez jeszcze sie pojawie we wrocko moze w ten weekend to wiesz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() no gal ... nc ... mialem tylko zamysl uzmyslowic chlopakom ze istnieja ladne i inteligentne dziewczyny a natti moze byc jedna z nich
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() Dlaczego jak kretyn Mateusz? Życie...
btw, miłego dnia ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Guest
|
![]() Widze ze spam tutaj jak za dawnych dobrych czasow Awolwera i reszty bandy.
Chlopaki jak macie ochote pogadac w tibii z jakas dziewczyna, to smialo piszcie do Saphira Pearl albo Nolitas, oprocz Natalii to chyba aktualnie jedyne kobiety ktore znam grajace w tibie i z ktorymi pogadam od czasu do czasu. (uwaga podstawy angielskiego wymagane) Aha jestem pewien ze na Obsidii gra wiecej dziewczyn, niektore graly ale sa retired juz itd. Wiec jak chcecie to poszukajcie a napewno znajdziecie... Ps: kto by pomyslal ze dziewczyna na forum tyle zamieszania wprowadzi.. Pozdrawiam Natii i reszte 'frendow'.. |
![]() |
#1709 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj miala miejsce ciekawa sytuacja..
Otoz moj dobry znajomy Royal Azin expil sobie na ankdrags po czym zwolnil mi jeden resp (ten najmniejszy ale to nvm ;p), expie sobie , expie, 15 min, 20 min, 40 min, wkoncu dobra godzina expienia, po czym wpada Xertizo w parze z Avitem i rozpoczela sie ciekawa konwersacja ![]() 11:32 Xertizo [96]: not free? 11:32 Allirav [49]: free 11:32 You lose 33 hitpoints due to an attack by Xertizo. 11:32 You lose 206 hitpoints due to an attack by Xertizo. 11:33 You lose 397 mana blocking an attack by Xertizo. 11:33 Xertizo [96]: exevo gran mas vis i tak dalej , i tak dalej ![]() schroniwszy sie w piramidach ank ![]() 11:33 Xertizo [96]: you are hunted 11:33 Allirav [49]: ye right 11:34 Allirav [49]: for what 11:34 Xertizo [96]: for killing my resp 11:34 Allirav [49]: lol 11:34 Allirav [49]: its was free 11:34 Xertizo [96]: no wasnt 11:34 Allirav [49]: i hunting there for 1 hours 11:34 Xertizo [96]: 10k dp ankrahmun you'got 10minutes No very gratz panowie, oby tak dalej ![]() Przypominam ze nie tak dawno rozegrala sie podobna "akcja" xD Sep 21 2007, 23:20:35 CEST Killed at Level 63 by Kiroy Wind Royal azin... kthxbye ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tu jeszcze taka mala ciekawostka
![]() 12:09 Allirav [49]: no tak bardzo chciales expic na dragach 12:09 Allirav [49]: wiec czemu tego nirrobisz? 12:09 Xertizo [96]: chuj ci do tego 12:09 Xertizo [96]: 10k dp veno 12:09 Xertizo [96]: ;p 12:09 Xertizo [96]: masz 10min 12:09 Allirav [49]: zal.pl 12:09 Allirav [49]: kasy brakuje czy co? 12:09 Xertizo [96]: juz tu nie pograsz;D Mhmm pozostawie to bez komentarza ![]() Nie mowcie ze placze na forum ale to juz staje sie naprawde zalosne... |
![]() |
![]() |
#1711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() zgadzam sie alli w stu procentach ... bo ltk ogolem ejst tragiczne i ich postepowanie i wcale nie ironizuje tylko fakt faktem jest taki ze brak im klasy .... a przedewszystkim dowodow osobistych
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh Quido also padl od LTK w*****a mnie powoli ta sytuacja jak mi ktos jeszcze powie ze LTK itd jest Uber Krieg to nie wytrzymam... Zreszta o czym tu duzo gadac
BTW. Kiroy o co chodzi z Deadem Quido? Oct 16 2007, 21:40:04 CEST Killed at Level 102 by Kiroy Wind Powiedz mlodemu zeby nie szalal bo to zaczyna byc w*****ajace:O Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 17-10-2007 o 15:33. |
![]() |
![]() |
#1713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Po 1 Quido gdy padał solo od Kiroya to stał na bocie i skillował ; o
Po 2 Reason nie musi być ujawniony jak był powód to i padł '_' |
![]() |
![]() |
#1714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() A ja myślę że Quido wie za co padł... A mój Młody brat wcale nie szaleje ;<
edit. Yoo Maiev, zioooom xd
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 17-10-2007 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
#1716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Witam Przedstawicielkę Płci Pięknej na Forum Tibia.pl
_/ A tak normlanie Eloo Ziomalkoooo xD |
![]() |
![]() |
#1717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Mati powod jest conajmniej smieszny ze JA niby gralem na Quido?
mam Ci zrobic skana umowy z net prowiderem kiedy mi podlaczyli ? ![]() Jezeli utozsamiaz Diza ze Mna to niestety to jest nie aktualne bo mielismy inne poglady i wyszlo jak wyszlo ![]() a mnie srednio interesuje dead quido bo to nie moj kolega , tylko pare razy z nim rozmawialem ![]() ale kolejny member sie przyda ![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: FinNOT
Profesja: Master Sorcerer
Świat: ŚfińskiLand
Poziom: 222
Poziom mag.: 1
|
![]() Zielak, niespodziewałem się po Tobie, że odpierdolisz mi taki numer. :S
W krótce się zobaczymy na rl.... ![]() ![]() ~Co do Quida, powód jest troszke śmieszny O.o Pephy i Quido to nie rle zacznijmy od tego. Druga sprawa, jakim cudem Zielak mógł grać na Quido jak nie mial neta przez 3 miechy? ;-) Ej Jo |
![]() |
![]() |
#1720 |
Guest
|
![]() 20:58 Lord Aenima [105]: Ur hunted for reporting me on anical, and getting my banned
![]() ![]() |