![]() |
#1701 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Oj ,nie tylko ty ;>
![]() |
|
![]() |
#1702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Delfringher
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
![]() |
![]() ZnT episode 6 - w miare śmieszny, no i w końcu zaczyna się coś dziać
![]() |
#1703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() SnS the second ep.3-w miare , w miare , da sie ogladac , aktualnie widac tylko jakie są realcje miedzy dziew. x chłop. dziew. x dziew. chłop. x chłop shana jest bardziej łagodna Reiji maigo zaczyna pokazywac swoją energie [tak samo jak w 1 serii...] ale pewie sie rozkreci jak w przypadku 1 serii....
![]() |
![]() |
#1704 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Nie podoba mi się to, dokąd zmierza ZnT... jakby już mało haremowy był, a potencjalnych dziewczyn ciągle przybywa i przybywa. Jeszcze ten fanserwis... bueh, mam nadzieję, że wkrótce przyjdzie czas na więcej akcji, bo owszem bardzo lubię humor tego anime, ale co za dużo to nie zdrowo.
SnS... nie przypominaj mi. Po obejrzeniu dwójeczki czuję straaaaaszny niedosyt. Mam nadzieję, że po zakończeniu trzeciego sezonu ZnT we wrześniu, studio weźmie się właśnie za kontynuację tej serii.
![]() |
#1705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
|
![]() Taa mnie ZnT juz lekko denerwuje,i pomyslec ze na ta serie tak czekalem...no ale mam nadzieje ze druga polowka mnie pozytywnie zaskoczy.
A co do SnS to na 3 serie sobie troche poczekamy,bo 2 serie opieraja sie na 16 nowelkach a wyszlo ich dopiero 17(nie liczac speciali) a szkoda bo chcialbym juz zobaczyc prawdziwego bossa Ball Masque " czyli Yuujiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Widzieliście 2-miesięcznik Otaku? Byłem w empiku i kupiłem. Myślałem, że prócz Kawaii i czegośtam jeszcze nie było(i nie ma) pisemek o mandze i anime...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() O czym opowiadało? Jakieś artykuły bardziej? Jakieś pojedyncze chaptery mangi? Jeśli ciekawe to może się zainteresuję jakimś pisemkiem... ; p
![]() |
#1708 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No różne tu teksty widzę. Przegląd mang w Polsce, Haruhi, coś o Death Note, 1-stronicowy kawałek mangi Death Note(tyle, że ma być śmieszny), coś o Japonii(o), i takie tam... Jak przeczytam, to mogę lepiej opisać, teraz przekartkowałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Użytkownik Forum
|
![]() cholera a ja akurat jestem na wakacjach : / i nie moge kupic.....ile kosztowało? ile stron miało?
![]() |
![]() |
#1710 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 6,90, 60 stron. Nie wiem czy wszędzie dostaniesz, bo nakład 3000 egz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1711 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() A ja po raz kolejny z prośbą o polecenie anime. Coś w czasach Berserka. Wiecie - ogółem średniowiecze, ale w połączeniu z lekką magią i mechaniką.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Claymore, tyle ze nie ma mechaniki ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() No wszystkie rzeczy które chcesz znajdziesz w Murder Princess. Troszkę krótkie to anime, ale dla głównej bohaterki i openingu trzeba je objerzeć.
Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() No no corg widze sie zna na tych klockach ;p
Corg tak btw z kad dowiedziales sie o higurashi ?? ;p bo widze ze rena w avatarku od niedawna ;p pzdr ;p ps. Dostalem prace w japonskiej firmie sumika w toruniu na stanowisku kontroler jakosci zgadnijcie gdzie beda odbywac sie szkolenia ?? ;ppppppppppppppppppppppppppp wiec jak co za jakies 2 miechy zarzuce fotki huhuhuhuhuhu
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hazuma ale ty jesteś szczęściarz.... ja też chcę zostać Gaijinem xD A tak na serio to japończycy są podobno bardzo cięci na obcokrajowców pracujących w japonii.
A o Higurashi się chyba z tego topicu dowiedziałem... ktoś powiedział że rzeźnia tam jest to zaczęłem oglądać. No i jestem pod wpływem tego anime.... w sumie to chyba pierwszy raz oglądam anime z takim klimatem. W pewnych momentach się bałem.. tzn wtedy gdy Rena i Myon wchodziły w "demoniczny" tryb... miały takie straszne oczy, wyraz twarzy.. a sposób mówienia to już całkiem mnie przerażał. BTW. Szczęścia w Dżaponi xD i znajdź sobie jakąś miła, posłuszną japoneczke ;p Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaa, poświęciłem się i obejrzałem Naruto z polskim podkładem... Jestem pod wrażeniem po tym jak usłyszałem: Kurenai, weź Kakashiego do lecznicy...
![]() |
#1717 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Hazuma
![]() +WHY HAZUMA? WHY! D: farciaz...powodzenia zebys [nie]spotkał Yakuzy....powodzenia sayonara Hazu-kun..
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 12-08-2008 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rayza... po twoim poście aż mi się smutno zrobiło.... żegnasz się tak jakbyś miał nigdy więcej nie spotkać najbliższego przyjaciela....
BTW. Jak myślicie ile nam zajmie aż ten topic będzie największy i najczęściej oglądany na tibia.pl?? Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 12-08-2008 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Czemu on, a nie ja? Why? Podaj mi lepiej nazwę tej firmy na najbliższe lata... ; p
Corgar- nigdy? @down, sekundy? ; p
Ostatnio edytowany przez Nari - 12-08-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Hazuma~ za 2.5 miecha.
![]() Być może to on a ja potrafie widzieć przyszłość. ![]() |
![]() |