|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#17561 |
Użytkownik Forum
|
![]() iiiiiiiiiiiii ??????????
kazdy ma miec otwarto dziape???
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() Cytuj:
![]() Raz padl 200+? 5x byl 200+ i chyba z drzewa spadles/spadlas. Ja sobie pokaralem i to jest moja sprawa co ja robie i co pisze. Nikt nie przyjdzie walczyc z Vision? a kim jestes ze wiesz takie reczy ![]() I CO Z TEGO ILU MAJA MSOW ITD ITP ![]() ![]() Ok dobre ustawienie bota, ciekawe po jakim czasie beda pisali o sciagniecie warninga ![]() A w dodatku jestes nonamem... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17563 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poplakalem sie ze smiechu czytajac ten "wierszyk". Jak to nagracie to bedziecie gwiazda youtuba! Kiedys powstal duuuuzo lepszy diss o tematyce tibijskiej.
http://patrz.pl/mp3/vision-powrot
![]() |
#17564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Jesli chodzi o dissy to faktycznie to mega glupota pisac takie rzeczy do tibi, ale kiedys za moich czasow jak baku spiewal ten hip hop to byla kupa zabawy, i wyszedl calkiem dobry kawalek "Ima i Zwidek sprowadzili go na ziemie" ta piosenka w 100% zawierala prawde o serverze i wydarzeniach ktore w tedy mialy miejsce.
Potem powstalo jeszcze kilka dissow ktore juz jedynie mialy za zadanie tworzyc napinki. Chociaz jeden kawalek bede pamietal dosc dlugo... http://w946.wrzuta.pl/audio/3Gyp4RRD...s_na_duskiness Seba mowisz ze masz 18 lat, ale twoje czyny swiadcza o tym ze jestes na etapie szkoly podstawowej, czlowieku naprawde twoje jaranie sie na tym forum jest coraz bardziej zalosne, chce ci tylko powiedziec ze 90% osob ktore tu pisza juz dawno zapomnialy o takim serverze jak Furora, jesli wiec chcesz kogos uswiadamiac to polecam tibia.xx bo tam jest sporo bocikow ktorzy placa rl cash za gpki na furorze, jesli chcesz zyskac szacunek i uznanie to zdecydowanie nie jest miejsce dla ciebie, moi osobisci wrogowie jak i znajomi z furory traktuja cie jak Rayla lub Mornetha, wierz mi na slowo ze nie jest to nic dobrego. Kiedys propaganda wygladala duzo ciekawiej, byly zdjecia, napinki obu stron a teraz ? Zero oporu, ty piszesz a reszta expi, chwalisz sie ze zabijasz 200 lvle ale powiedz mi jaki to problem, tlumaczylem ci juz ze 5-6 60 lvli sklada lajtowo 200 knighta, myslisz ze czemu olalem ta gre ? Cipy soft sa takie ulomne ze nastawiaja sie na graczy w przedziale wiekowym 12-14 lat. Furora jest specyficznym serverem gdzie 200 lvl to jest tak jak 100 lvl na innym servie, mozesz sie chwalic ze zabiles jakiegos westa czy since knighta ale tak szczerze to nie pamietam by cos oni robili na wojnie, pewnie sa to kolejne dzieci neo ktore placa za pro + wykupuja gpki by potem isc walic z lodowych gfb na smokach ![]() ![]() ![]() Pewnie zaraz mi napiszesz ze nie zabronie ci tu pisac i ze panuje wolnosc slowa, ale czlowieku na Boga czy ty majac 18 lat nie widzisz ze sie kompromitujesz i z kazdym kolejnym postem dobijasz nas w miare normalnych coraz bardziej ? Jestem ciekaw kto na tym forum popiera ten styl ktorym posluguje sie seba. Napewno ten z dyskobolem w avatarku ale czy masz jeszcze jakis ziomow ? ![]() Ostatnio czytalem to forum i znalazlem posta niejakiego mili po ktorym seba cos napisal a mila w kolejnym poscie przepraszal juz za swoje zachowanie, nie wiem co robi Opi i Infamia ale takich ludzi to trzeba wyp***** z servera jak najszybciej. Karol Urban juz polecial z Legii ? Chyba w poniedzialek leci Urban, Skorza i Bakero... normalnie jaja jak berety ![]() I zebys seba nie pisal ze nonejmem jestem to ci napisze ze kiedys gralem Imargamem, bylem glownym propagandowcem w takich serwisach jak tibia.pl, com, de. Za wszelkie bledy przepraszam ale niemam ochoty sprawdzac tych bzdur ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17565 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie gram na Furorze tutaj mam 58 druida do pkowania
![]() Czy ja sie jaram? te fragi juz po tym czasie to normalka ![]() Chcecie wywalac takich ludzi jak Millee z serva tylko za to ze przepraszal na forum ![]() Ludzie chca pograc a i tak nie moga.. ![]() ![]() Wysluchalem Twoje zdanie ima, moze i jest w tym prawda ale nie do konca ![]() Ja tu wejde posmieje sie ubije kogos i styka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() urban to bardzo dobry trener, przeciez trenowal pilkarzy zagranica...
przedewszystkim wypierdolil bym miklasa i bledowskiego, i na kolanach przepraszal kibiców za to co oni robia z klubem, nie mowiac juz o sprowadzeniu 2 napastników zreszta marzyc sobie mozna, czekam na euro 2012, jeszcze tylko 2 lata ![]() o urban juz nie jest trenerem ![]() http://www.legialive.pl/news/34183_J...zwolniony.html huehue tak to jest jak wlasciciel klubu w prowadzeniu druzyny slucha dyrektora sportowego i kolesia od transferow a nie trenera ![]()
MAM WYJEBANE ![]() Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 14-03-2010 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17567 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
potwierdzam diss vol.4 jest zajebisty i zgodze sie co do tego ze duzo ludzi pisze na tym forum ale tu niegra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Stan: Niegrający
|
![]() No wlasnie cos czytalem ze po meczu telefon byl i telefonicznie powiedzieli ze to koniec jego pracy, jakby nie bylo to tak sie spraw nie zalatwia ;ssssss
widziales zamieszki w berlinie jak kibice chcieli zlapac swoich pilkarzy? Niedlugo tak na Legi bedzie ![]() ![]() No to w poniedzialek info ze Skorza trenerem Legi a Urban Wisly... to by bylo dopiero komiczne ;d
![]() |
![]() |
#17569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Chuj ,kończę walczyć z Melanżową Składanką Furory. Nie umiem czytać tego spamu seby. To jest nudne i ciągle o tym samym ,napinka o tym jacy jesteśmy zajebiści ,kretyńskie dissy. Wyjebane mam ,nie chcę być postrzegany jak oni.
Elo |
![]() |
![]() |
![]() |
#17570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Stan: Niegrający
|
![]() No to tabela na koniec sezonu...
1 Amica poznan 2 Wisla Krakow 3 Gks Belchatow Puchar Polski Lechia Gdańsk Amica - el ligi mistrzow Wisla - 2 runda kwali ligi europejskiej Lechia - 3 runda kwali ligi europejskiej xD
![]() |
![]() |
#17571 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2010
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17572 |
Użytkownik Forum
|
![]() Liczy sie frag.
A co do serwerow ktore by sie zjednoczyly i przyszly tu walczyc? to co to jest fikcja? spojrz na kyre skad wiesz czy furora nie bedzie next~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17573 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Cytuj:
zalosne... --- Jety dodał 7 minut i 8 sekund później --- Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Jety - 14-03-2010 o 16:18. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17574 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
hahaha dziwisz sie? ja to juz bym chara deletowal na jego miejscu i skampilbym sie w piwnicy bo wszyscy sie z niego smieja |
![]() |
![]() |
![]() |
#17575 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Jestem raperem yoyo, furory masterem, wielkim gangsterem, wcale nie kryje ze mam ambicje, by zgwalcic jeza razem z szympansem yoyo
![]() |
#17577 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie obchodzi mnie co piszesz mozesz miec ksywe Nostradamus.
I przepowiadac posty niczym krol wszystkich nonamow. W swiecie gdzie rzadzi czterech panow a reszta to przydupasy. Gdy Cie zobacze to poluzuja Ci sie w zebach zawiasy. Jestes chyba z innej rasy kosmopolita w pizamie. Mieszkasz na marsie a wiec teraz mowie Amen. Wszystko roz***ane jak ten pie***lony server. Mozesz wbic tu stówke to i tak zostaniesz scierwem. Z Twoim milosierdziem mozesz robic juz znak krzyza. Apokalipsa wielkimi krokami sie do was zbliza. Zobaczycie ziemie stojaca w plomieniach. To oni zagraja hejnal a to wy bedziecie spiewac. Pomyslicie ze to sen obudzicie sie zlani potem. Wtedy poczujecie magie niczym je**ny harry poter. Nie pomoze zaden sioher juz nie ma odwrotu. Albo bedziesz walczyl albo zwiejesz w poplochu. Wtedy sie okaze kto naprawde byl kozakiem. A kto zwial z Furory by w strachu zarabiac kase... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17579 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Stan: Na Emeryturze
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() pewnie głos jak pizda ma,
BTW. KURWA JAK JUVENTUS MÓGŁ ZREMISOWAĆ ZE SIENĄ?????????????????? NO KURWA 3-0 WYGRYWALI SKURWYSYNY PRZEJEBALEM OSTATNI HAJS NA STSACH W TYM MOMENCIE. to kurwa nie było możliwe, czytałem opinie, statystyki, miałem zajebisty kupon, 9 meczy I KURWA CO? JUVENTUS ZREMISOWAŁ KURWA PEWNIAK WDUPIŁ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17580 |
Użytkownik Forum