|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy gimnazja powinny istnieć? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
114 | 49.57% |
Nie |
92 | 40.00% |
Nie mam zdania |
24 | 10.43% |
Głosujących: 230. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
A ta pikieta w ich obronie - poprostu farsa. Moze niedlugo beda pikiety w obronie masowych mordercow i gwalcicieli?
![]() |
|
![]() |
#162 |
Zbanowany
|
![]() Prawdą jest, że nie znamy dokładnie sytuacji. Informatycy odzyskali film z nagraniem tego zdarzenia, sąd zadecyduje o ich losie zapewne na jego podstawie. Samo traktowanie aktów seksualnych nawet takich jest dla ludzi w ich wieku nie tylko zabawą, w ten sposób mogą też rozładować napięcie seksualne. Jednak postąpili bardzo źle doprowadzając do takiej sytuacji. Nie ważne w jakim wieku jest przestępca, molestowanie to zawsze molestowanie. Powinni za nie odpowiedzieć. Można dodać zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci jeśli biegli sądowi stwierdzą, że na pewno samobójstwo było związane z sytuacją ze szkoły. Należy ich przykładnie ukarać, może następnym razem ktoś się zastanowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Czy zlikwidować ?? Nie wiem, mi jest dobrze, ale mogło być jeszcze lepiej(?)
Co do tej "Ani" to tym sprawcom jaja pourywać, a nie ich bronić ! Myślę, że tylko ten czyn spowodal jej samobójstwo. Co do nauczyciela. Fajnie jest, gdy czasami wychodzi xD Ale na poważnie ejst też winny...