![]() |
#161 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland
Imię: Quivee
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Na non-pvp expuje sie duzo szybciej poniewaz jest szybszy resp... Ponadto, wcale nie trzeba sharowac, zeby miec taki lvl. Powiem wiecej, raczej na takim lvl sie nie sharuje... Matt zdobywa okolo 1,5 - 2 mln dziennie... Znalazl sposob na szybkie expowanie, gdyby sharowal zdobywalby dziennie pewnie 5 mln.
Eternal Oblivion tez nie sharuje, przynajmniej teraz. Siedzial dzien w dzien i wbijal 1-1,5 mln dziennie na smokach. To tyle... O sharowanie mozna podejrzewac Strycnine'a , ktory zdobyl w ciagu jednego save'u serva 10kk expa. Btw. Mateusz z pewnoscia zdobedzie taki lvl jak EO, to nie jest zaden wyczyn jezeli ma sie: 1. Wladze na servie 2. Kupe kasy 3. Kumpli Kazdy taki lvl moze miec... Co do umiejetnosci pvp Mateusza nie wiem wiele, mysle jednak, ze sa slabsze anizeli ludzi z pvp servow. Chociaz na pvp czesto graja ludzie, ktorzy nigdy nie walczyli i nie brali udzialu w zadnej wojnie... |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
z resztą po co tłumaczy się dziecku,które i tak już ma odpowiedź w zanadrzu nie znając czyjegoś zdania.No i byłem po wygranej stronie >w Turtlesach;] |
|
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
|
![]() Tak sobie czytam ten topic i stwierdzam, ze :
1. Polowa piszacych tu ludzi nie potrafi napisac nawet jednego zdania bez bledu ortograficznego - to swiadczy o tym jak szanujecie swoj jezyk i narod... Jestescie takimi polakami jak ja eskimosem. ![]() 2. Znalazlo sie tu tez paru cieci ktorzy za wszelka cene chca udowodnic ze MDW jest jakims gnojem ktory wbil 27x lv na serwie nonpvp i teraz sie wozi. Probuja udowodnic, ze gdyby nie jego koledzy to by nie mial tego lv itd.. PANOWIE (i panie ;x) NIE UMIECIE PO PROSTU NAPISAC ZE MU ZWYCZAJNIE ZAZDROSCICIE? Eh, taka jest wlasnie mentalnosc polakow... Uwazacie, ze jak ktos jest lepszy od was to nalezy mu 'zajebac'? Ja tam akurat sie ciesze ze taki Taifun Devilry albo Mateusz sa polakami i potrafia dorownac innym... Pozdro Ostatnio edytowany przez ArTv - 19-01-2007 o 19:45. |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @up
Może warto zacząć pisać zamiast "Polowa" to poŁowa akurat tak się składa, że prawie w każdym Twoim słowie jest błąd ortograficzny!! Może więc zaczniesz szanować swój język.... ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Ggdzie masz w regulaminie napisane, ze trzeba pisac polskie litery?
|
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() No wiesz jeśli on mówi, że trzeba szanować swój język to by pisał polskie litery bez tego czy w regulaminie jest napisane, że trzeba czy nie, albo przynajmniej by innym nie wypominał bo sam robi błędy!!
|
![]() |
![]() |
#168 |
Zbanowany
|
![]() Piksik Iceman
postac sprzedana jak i konto (potrzebowalem kasy)a nie gralem aktualnie w tibie,mozna mnie zobaczyc na paru filmikach z wojen(jak padam ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez PiXik - 19-01-2007 o 22:02. |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co wogle ten debilny temat?
Wystarczy pogratulowac mu bo pewnei jako 1. bedzie meic 300 lvl, a kłótnie czy non-pvp jest nooboswkie są tak samo inteigientne jak co było peiwrsze kura czy jajko;/
#170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Za dlugo grasz zeby ta gra byla czyms wiecej niz tylka gra? To o czym swiadczy 63lv w 2 tyg? Czyzby maniactwo? Tobie rowniez dead na afk nie grozi, stoisz pod dp, chcesz sie wylac to drugi owner wbija i nie ma problemu ![]() Nie masz neta, a na kazdy post regularnie odpowiadasz... fajnie.
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Mateusz Dragon Wielki got 4,583,759 XP
i awans na 272 lvl ;p Więc wydaje mi sie że taifun już sie niech nie łudzi że będzie pierwszym Polakiem z 300 lvlem ![]()
#172 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
|
![]() Cytuj:
'a pierdolicie same gupoty jestesie gupimi bocami ktuzy nie umiom poprawnie pisac po polskiemu omg ale swas cioty ja piernicze' -.- |
|
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
|
![]() LoL, ludzie co on takiego zrobił, że mu tak gratulujecie? Wbił 27* lvl w grze komputerowej? Ofc, jest to pewien wyczyn, bo jest 3 na świecie, ale czy o to chodzi w życiu? Osobiście nie wyobrażam sobie,aby spędzać tyle czasu przy expieniu, gdyż są w życiu o wiele ciekawsze rzeczy do zrobienia, niż granie w tibie. Aha, zaraz pojawią się głosy, że mu zazdroszcze, że nic nie rozumiem itd. Jasne, zazdroszcze mu, bo kto by nie zazdrościł ;] ,ale nie umiejętności expienia, tylko postaci. Aha i jedyne co mnie interesuje, to jaki prezent da CipSoft dla Mateusza za 300 lvl, bo jeśli nie zdarzy się jakiś przykry wypadek, to on pierwszy będzie się szczycić tym poziomem doświadczenia.
Thx. |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
zasade mam jedna lider=rzadzi niepasuje ci to wyjazd a jako ze zaduzo dzieci sie pzrekrzykiwalo to ja wyszedlem i powiem jedno,bardzo ale bardzo tego niezaluje az sie ciesze.. @marcin 24~ z tym samym lvlv czy chcesz liczyc jego 280 z moim 155? na ten sam lvlv to wiesz co on moze;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#176 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() porownywanie trabanta do syrenki...
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() No ale tak zownowac serva jak taifun to juz jednak jest "cos" , moze w wojnie im nie idzie ale przedtem co 2 100+ mu lizal dupe etc
|
![]() |
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
P.s Nie gra bo obecnie jego gildia jest w stanie wojennym. pasi?!