--> | --> |
![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#164 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
14:30 Melchiorus: Hi 14:30 Sunrise: hi 14:30 Melchiorus: Do you have key to minotaur mage and brass armor? 14:30 Sunrise: yes 14:31 Melchiorus: You have Spike Sword? 14:31 Sunrise: no Rozmowa prowadzona pul roku temu obecnie postac melchiorus jest wykasowana Ostatnio edytowany przez Maks996 - 15-07-2005 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
00:00 Dzony brawo: helou ziomal 00:00 Sunrise: du ya know that i ve got magic plate arma on ruk? 00:00 Dzony brawo: wow u r great cen i se it? 00:01 Sunrise: yez af curse u cen takeit itz yors 00:01 Dzony brawo: y0 fenkz a lot my mastach Nooo szczena ci opadla? -..-
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @up
chesz ssa jak rozmawiam z Sunrise? |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@down Powodzenia.
Ale mongoł huahua. AvMB Eileen Ostatnio edytowany przez Teddy Burn - 15-07-2005 o 14:39. |
|
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
![]() @up
a ty wiesz co to ironia? @topic przeczytalem caly topic [tak przeczytalem caly topic ![]() jedyne co moge powiedziec to ze nie znalazlem zadnych nowych nieznanych mi teorii caly czas po*******acie z tymi samymi tekstami Dr. Unknown dobrze mowil kolo 5 czy 6 strony KONIEC Maciek [ten od ssa] - ufam mu dzieki niemu zostalem Rookstayerem ![]() a dla wszystkich ludzi ktorzy wyjezdzali z roznymi ciekawymi powtarzajacymi sie tekstami: ROTFL |
![]() |
![]() |
#170 | |||||||||||||||||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
bys przeczytal caly temat Po drugie... SS z wyspy nie da sie wziasc z wyspy nawet gdybys na nią wlazl, poniewaz jest otoczony kamieniami Po trzecie nie pamietasz dlatego bo gdy byl dostepny ty srales w pieluchy... a z tamtego okresu ogulnie pewnie malo pamietasz Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a i nie ma mozliwosci zeby on klamal??? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ej ciebie tez wyszczelimy na planete parkinsonow Cytuj:
Cytuj:
ok nie chce mi sie juz krytykowac postow super debili Ostatnio edytowany przez Dweron Abyth - 19-07-2005 o 16:07. |
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#171 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
![]() Cytuj:
ale Sunrise jak na moj gust to co innego PIERWSZA osoba z takim lvlem [nie mowie ze cos dostal ...] Ostatnio edytowany przez Haagarson - 15-07-2005 o 17:11. |
||
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Cover Sorcerer wez sie koles nie wymondrzaj ze jestes starszy, pozatym gram w tibie 3 lata wiec mam prawo wiedziec co sie kiedys dalo pozAtym mam znajomego z rl ktory gra w tibie 5 lat
(on mi powiedzial o tibi ;p) Aha, i jesli mi nie wierzysz ze jak sie zrookujesz i ci odsyla rzeczy do depo to sie spytaj innych Wez niech ktos ci opowie troche rzeczy o tibi a dopiero potem w nia graj. Ostatnio edytowany przez Bubusiek - 18-07-2005 o 12:40. |
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Takene
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
![]() |
![]() Cytuj:
2x cooper shield = 1 cooper shield. Nic Ci to nie da, że będziesz miał dwie tarcze. ![]()
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Premm Jasne zeby dostac sie do mino maga musisz miec 18 fista taaaa...
Musisz miec lvl 50 to dostaniesz klucz ;p I jak chcesz trenic na 25 orkach? jak moze cie bic tylko 8 ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Na 100% questa an spike sworda nie ma, ma go moj koelga ktory ma 35 lvl na roku ale on zrobil rooksyatera 3 lata temu kilka updejtow temu gdy quest jeszce byl.
Na 50% na rooku mozna sei nauczyc spela magicznego ![]() (duzo o tym na forum tibia.de) Na 50% jest quest na Iron Helmet. Quest podobno zaczyna sie questem na salmony czy cos tkaiego ;P trzeba czytac listy. I na 100% jest na roku NPC Bozo ale nie wiem jaks ei do enigo dostac ![]() nie chce mis ei poprawiac ortografi. ![]() Ostatnio edytowany przez Jupiejej - 18-07-2005 o 13:15. |
![]() |
![]() |
#177 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Zastanów się zanim coś napiszesz i sprawdź ów informacje.
![]() |
#178 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() @up
Co de spelów magicznych. Szukaj a znajdziesz tam pewne wskazówki sa ale mój angielski jest zbyt cienki ![]() http://tibia.gamigo.de/forum/forumdisplay.php?f=3 btw. "cos takiego " odnosilo sie do nazwy Salmonów(nie bylem pewnien czy dobrze pisze), robilem tego questa kazdym charem i mam 32 Salmony na Rookgaardzie ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Jupiejej
Więc skoro robiłeś ten quest, to czy widziałeś gdzieś zejście, przejście, teleprot, itp. do Iron Helmet Quest? Sądzę, że jeśli by istniał taki czy inny quest napewno by ktoś go już zrobił, i napewno nie pozostawił by tego tylko dla siebie. To samo tyczy się zaklęć. Tibia ma już... (hmm... no właśnie ile lat już ma?) i wciągu tego czasu napewno zostałyby one odkryte. Edytowane po przeczytaniu paru postów z linku Jupiejej: Po tym jak przeczytałem post jakiegoś włocha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Nie polecam tego forum poważnym graczom.
STOP WARIATOM DROGOWYM ---------------------- Uśmiechnij sie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Anturek - 18-07-2005 o 16:30. |
![]() |
![]() |
#180 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|