![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Stan: Na Emeryturze
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Eizix zalosny jestes tyle ci powiem.
Ja niby bajki pisze? sam Arcash sie przyznal ze dal xloga myslac ze mu sie uda ale cuz, do ostatniego uha? ten saint~~ zlozyl sie na combo ze omg wiec napewno mial jeszcze w huj uhow, najwiekszym tutaj bajkopisarzem jest Arcash. Tak mowiliscie o hakach w DPft w wojnie z TTT a tu co ? cos nie wyszlo? tylko Sebe daliscie rade haknac, Wiec eizix nie pisz rzeczy ktore nie sa prawda plx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() szkoda ze na forum nie ma opcji ignore oj szkoda.Tak mowicie o tej walce ze sie nie moge doczekac wmv,jeszcze nie widzialem aby obie strony konfliktu tak byly zadowolne z jednej battle.Mam nadzieje ze szefo productions sie tym zajmie bo ma smykalke do wmv ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() hahahahahahahahaha smokuu dzieki tobie bede mial dzis caly dzien usmiech na twarzy xD jestes gorszym zjebem niz valais xD
mieszaj bigos ;/ Ostatnio edytowany przez Eizix - 19-08-2007 o 05:03. |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
A myslałem ze juz sie nie da być gorszym pojebem od Valaisa ^.-
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Poziom: 150
Skille: 94/91
![]() |
![]() na poczatku tej akcji jak przebijalismy sie przez noobow arcash napisal do mnie "jak padne stawiam piwo" a po tym jak padl napisal ze dal xloga aczkolwiek combo to tam takie latalo~
myslalem ze po tym update nie da sie zlozyc 150 knighta tak latwo, mylilem sie ;d a propo zartow suy, ogolnie rozumieja je ludzie z dpft bo to co sie dzieje czasami i o czym gadamy to przechodzi ludzkie pojecie ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]() Sua masz 27 lat a pisac dalej nie umiesz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Wiatrak, Ty chyba sam nie wie wierzysz w to co piszesz bo skoro "rozumiecie" żarty od Suy to chyba nie macie mózgu tak jak i on... i tutaj nie chce Was obrażac poprostu stwierdzam fakty...
Sua był, jest i pozostanie cieciem już do końca życia ludzie powyżej 25 roku sie nie zmieniaja a szkoda bo w tym wypadku było by to wszystkim na ręke... Za to nadzieja jeszcze w Smokuu pogrążmy sie wspólnie w modlitwie a może wymodlimy mu wkońcu tak oczekiwany przez wszystkich mózg... Ogólnie to śmieszy mnie ten dzisiejszy skład Turtli więcej osób z Era Zero niż osób wtedy walczących przeciwko nim ;d A tak jeszcze apropo Suy jak już skończysz grac w tibie to postaraj sie chociaz wieczorowo skonczyc ta podstawówke rodzice beda na pewno z Ciebie bardzo dumni... ![]() Powodzenia w wojnie Wam wszystkim zycze i niech wygra lepszy... @down Ciacho akurat tak sie składa, że byłem w Era Zero i wtedy nie walczyłem ogólnie przeciwko Esp tylko walczyłem również przeciwko Alunirowi, Leszczowi, Lukiemu itd, itd Ostatnio edytowany przez Turon De'Galx - 19-08-2007 o 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() Cytuj:
Btw. Ez walczylo przeciwko fosie i esp dlatego teraz sa z dpft-.- a jak wiesz w sb sa pl/esp
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Imię: Smuggler~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wolny strzelec <3
Świat: Titania
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Poziom: 150
Skille: 94/91
![]() |
![]() Nie mowie ze to zarty suy tylko ogolu bo teksty typu Mateusz Dragon Szelki sa codziennie i by drzew na papier nie starczylo zeby je wszystkie spisac
![]() i mowilem juz a propo nazwy ze to nie ma znaczenia bo wiecej prawdziwych(pierwszych?) turtli jest w SB a jak macie zamiar tak najezdzac na Notopa i Smokuu to proponuje stworzyc osobny dzial bo ogolnie "ja tu widze niezly burdel" |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^^ wez no ktory zrob taki temat w ktorym all beda sie napinac z notopa lub innych osob typu smokuu itp. bo to jest temat o wojnie a nie o wlasnych refleksjach na temat innego forumowicza...
![]() |
#173 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() A Ty moglbys nie nabijac glupio postow? juz 2 osoby o tym pisaly nie musisz sie powtarzac
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lamu kiedy jakas akcja?? Nudno:/
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
|
![]() Akcja? wlasnie byla taka ze tiuso uwaza iz jest pro evul pvp wjebal sie w trapa w thais i padl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Cosmic Gender Bender
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() haha ta, trzeba miec ladnie nasrane w glowie zeby przypadkiem mort hura walnac w carlin ;d szkoda ze chlopakowi brak patentow jak uciekac majac 170 msa ;)
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. 22.12 Arcash: dobrze ze aata nie odroznia east od west 22.12 Arcash: bo tiuso byy dawno padl ;p ^^ niestestety jednak padl ;p
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Świat: arcania
Poziom: 23
Skille: 56/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() __________________________________________________ _________________________________ Macie tu link:http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144649 , chcielismie miec topic: "ja tu widze niezly burdel" to macie ![]() Ostatnio edytowany przez Quentasis - 20-08-2007 o 14:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Lublin ( a raczej okolice )
Imię: Belial Assassin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Inter~
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Hmmm, troche mnie tu nie bylo wiec moze zaczne od poczatku i dopowiem kilka slow od siebie.
Wiec tak, turtle chcac koniecznie wywolac wojne nie musieli zabijac (probowac zabijac) wszystkich rl achmeda, tych ktorzy niby spiskuja przeciwko nim tylko poczekac do tego jeb*nego wrzesnia jak bysmy mieli troche czasu i lepsza organizacje bo nie gramy w tibie zeby odreagowac swoje rl zycie (w przeciwienstwie co do niektorych czlonkow dpft i sf ale nie bede ich wymienial poniewaz kazdy zna ![]() ![]() P.S powinna byc korekta w wypowiedzi lamusa za co dostalem hunta wiec wyjasnie ta sytuacje: idac sobie ze statku na edron do dp przebiegl kolomnie damoon, widzac ze wraca wrzucilem utamo od razu lapiac sd na klate :| to wyrwalem szczote z gran hurem do dp i pytalem sie za co mnie bije ( w tym momencie arcash ubral moj outfit). (Moze wkleje rozmowe) Channel saved at Mon Aug 06 23:23:56 2007 22:51 Belial Assassin [93]: can u tell me why u attacked me ? 22:51 Damoon [173]: You dont know? 22:51 Belial Assassin [93]: I don't know 22:51 Belial Assassin [93]: i'm not achmed 22:52 Belial Assassin [93]: I want know reason 22:57 Belial Assassin [93]: CAN U TELL ME THAT ? 22:58 Damoon [173]: you have his outfit 22:58 Damoon [173]: walk with him 22:58 Damoon [173]: and pk with him 23:00 Belial Assassin [93]: LOL ? with who pk? with who walk ? they are hunted since 2 weeks Takze reason byl uzgadniany (?) po biciu mnie a nie przed ![]() @poll Wielkie dzieki ze Lamus w koncu po tylu dniach namawiania zdecydowales sie jednak wrocic do tibii ( a nie ogladac transformersy xD) i wywolac ta wojne. Wpadaj trzeba teraz "kilka" litrow za SB wypic bo wczesniej tylko za BOH pilismy 15 L. @Kayetan Umiesz w koncu liczyc do 4 ? ![]() Jeszcze raz przypominam ze w tej wojnie nie chodzi o wygrana ![]() |
![]() |
![]() |