![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Michoss
Jeśli jesteś zdecydowany zamówić to mogę zacząć robić. Myślę, że zajeło by to 3-5 dni. Jeśli miałby być tak szczegółowy musiałby być nieco większy od pozostałych, ale jeśli jesteś skłonny zapłacić x2 to chyba nic nie stoi na przeszkodzie ![]() Zatem jeśli będziesz zdecydowany to napisz, wtedy będą mógł zacząć prace... @all Dziękuje wam za komentarze - czekam na kolejne i oczywiście zachęcam do zaglądania na stronę figurek, gdzie możecie znaleść wiecej zdjęć i informacji na ich temat jak również konkursy, w których możecie wygrać figurki... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Leżajsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Will Ton
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 12
Poziom mag.: 3
|
![]() no,no muglbys firme zalozyc ...
![]() ![]()
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Profesja: Rookstayer
|
![]() ZAJEFAJNE figurki czekam na więcej [mam nadzieje że będą co]
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Profesja: Druid
|
![]() OMG! Ziomek, genialne figurki! A w dodatku PROfesionalna prezentacja.
Gdyby ta nasza tibia miała taką grafikę tak jak na SS'kach... Eh... ![]()
Chcesz odpicować swojego Sony Ericssonka? ![]() Dobrze trafiłeś! Wbijaj na mojego rozwijającego się bloga poświęonemu Sony Ericssonom! ![]() http://free-sony-ericsson.blogspot.com/ ![]() Serdecznie Zapraszam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aktualizacja 22.12.2007
(Kolczyki Demon Shield) ![]() ![]() Jeśli ktoś ma koleżankę/dziewczynę, która naprawdę lubi tibie i sie tego nie wstydzi to nie jest to głupi pomysł na oryginalny, wyjątkowy prezent... Jak sami widzicie wykonuję również nietypowe zamówienia ![]() Kolczyki Demon Shield ![]() PS. Strona figurek jest już prawie ukończona. Jeszcze dziś lub jutro powinna się pojawić online ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Carlin
Profesja: Druid
Gildia: Morderers of Cows
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Ziomuś ty masz naprawdę talent!! Jakbyś mógł to zrób zdjęcia z wszystkich stron. Jedn\yne co mi sie nie podoba to mpa troche nie podobne...
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Michoss
Właśnie jest w trakcie realizacji, proszę o jeszcze trochę cierpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Kolczyki rlz ale mogles juz zrobic z nich bryloki : P przynajmniej mozna sobie do kluczy przyczepic, a takie kolczykow to raczej zadna nie zalozy
![]() btw zrob jakies itemy z WoW'a xD. PS: Pokrywasz może powierzchnie tych figurek jakims bezbarwnym lakierem (klarem)?? Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 22-12-2007 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() I tak dalej brakuje Ci techniki w malowaniu. Na zdjeciu wygladaja ladnie bo lakierem blyszczacym zostalo to potraktowane. A tak w ogole, masz moze aparat fotograficzny skads pozyczyc albo swoj? Z komorki sa zaszumione.
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Duke Dran
Dostałem wyraźne zamówienie na kolczyki i osobie która je kupiła bardzo się podobały. Być może rozszerzeę swoją ofertę o breloczki ![]() Powierzchnię figurek pokrywam lakierem bezbarwnym "śnieżka" @Arnisan Profesjonalne farbki do malowania artystycznego figurek nie należą do tanich. Ciekawe ile osób kupiło by jedną figurkę jakby była 3x droższa ![]() Co do aparatu to nie mam bezpośredniego dostępu do dobrego aparatu cyfrowego. Zdjęcie zrobiłem aparatem w komórce - stąd słaba jakość zdjęcia. @Michoss Co to HOTA to jeszcze nie znalazłem odpowiednio duzego "rubinka", więc na razie zrobie bez - potem doczepie najwyżej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() To ja się tylko przypomnę z zamówieniem, jak zaczynałeś. Dwarven set nadal mile widziany z własną interpretacją. Oby jakiś ponury bez zbędnych jaskrawości. Niech będzie widać w tym hardość i surowość. Nie, nie kupię tego, ale może ktoś kupi. Poza tym, ciekawią mnie efekty końcowe tej pracy.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() niektore sa naprawde niezle xd
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: Kraków!
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 114
Skille: 99/95
Poziom mag.: 8
|
![]() ![]() ![]() ![]() Najładniejszy Demon Set, ale DSM też niczego sobie. A ten RH! Cudo! Prezentacja wideo, no zostawia troszkę do życzenia (ciągle się ekran trząsł ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() A mozna wiedziec jakich farb uzywasz? 5-10zl za 1 farbe to nie jest duzo. Kupujesz podstawowe kolory + czarny i bialy i starczy naprawde na dlugo. Ja preferuje farbki cytadelki ;P dobrze kryja i przyjemnie sie maluje.
![]() |
#180 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Chrzanów
Imię: Polaczek Misiaczek
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 6
Skille: 13/14
|