![]() |
#161 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
@Lilitha: To jest swietne... Zamiesc wiecej swoich prac plx. Cytuj:
Cytuj:
CHLOPCZE, JESTES ZALOSNY! TWOJE POSTY OSCYLUJA (JEZELI WIESZ CO TO SLOWO OZNACZA) WOKOL POZIOMU PIERWOTNIAKA(vide lekcje biologii)! TO CO REPREZENTUJESZ SWOIM MARNYM POZIOMEM TO JEDNE, Z NAJBARDZIEJ ZJE.BANYCH POSTAW TEGO NARODU! NA TAKICH JAK TY CZEKAJA Z OTWARTYMI REKAMI ZAWODOWKI, BO WSZAK KTOS MUSI SPRZEDAWAC SLEDZIE W CARREFOURZE CZY GDZIES INDZIEJ. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 16-01-2005 o 22:14. Powód: Zbluzganie pewnego idioty./BK prosi, Ado poprawia |
||||
![]() |
|
![]() |
#162 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ
|
![]() Odwal sie od moich stary grzybku, bede cie wyzwyal, fetny przez forum a potem by zwiewal do mamy za spodnice. Robie to co uwazam i nic mi nie zabronisz chyba ze gadac z toba to chetnie sie zgodze. PLx nie odpisuj na ten post bo mi sie nie chce znow cie komenatowac, Madralo
|
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Comics
|
![]() Najczęściej rysuje różne pierdoły. Zdaża się także, że gram na komórce lub w O i X z kumplami...
Lecz co można robić w czasie lekcji? Uczyć się. Banalne, nieprawdaż maniaku -.-. Widać, że nie jesteś jeszcze na tyle dojrzały ( nie mówie młody, dojrzały!) by poczuć obowiązek przygotownia się do dorosłego życia.
#164 | ||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down: Bylem pierwszy =] Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 16-01-2005 o 20:37. |
||||||
![]() |
![]() |
#165 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ooo, kolejna błyskotliwa riposta...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gadam z kumplami na temat Tibi albo rozkręcam atmosfere tj. Robie rozpi*****j itp.
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Veritas Veritum et Ordo Veritas
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic Ostatnio na lekcjach z kolegom grami w bierki bo inne beznadziejne zabawy na religii już nam sie znudziły:/... A na pozostałych lekcjach raczej uważam poza poskim na którym przerabiamy "Znię z Zielonego Wzgórza"... Litości ![]() |
|
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@down: Niech odpowie. No chyba, ze sie noobek poddaje i nie chce kontynuowac tej rozmowy. Wtedy zadowole sie zwyciestwem. Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 16-01-2005 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]() PlX n0 m0re plX no PLX don't ASK!
|
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@Maniak Umiesz pisac posty ktore nie obrazaja innych???Robisz z siebie idiote @Modki Niech którys zamknie ten piepr.zony temat.Sa tu same puste przechwalki. Kto jest za banem dla Maniaka??? Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 16-01-2005 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() @ Maniak Hip-Hopu
Twoje odpowiedzi są charakterystyczne dla osób które słuchaja hh (jak można tego słuchać?) czyli: yo wiesz wogóle ql ale nie no wiesz stary odlot, a spodnie mam po kolana i wiesz czad i wiesz... @ Lilitha Boskie rysunki masz naprawde DUŻY talent niepozwól aby się zmarnował (ehh te wilki) @ topic Nie rozumiem was. Sam się wygłupiam, pluje, przedżeźniam, wyzywam itp. na lekcjach. Ale bez przesady wyzywać nauczycieli czy np." Konkursu kto pierwszy dostanie uwage" skomentuje to krótko- boringgg... Jeśli lekcja jest fez nudna albo nauczyciel fez w****iający to poprostu pitam z lekcji i takim sposobem nie działam nikomu na nerwy albo poprostu staram się pocieszać tym, że ta lekcja zara minie a w domq czeka na mnie kompik ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Adolphus - nothing more to say... moze procz tego, ze wnioskuje o bana dla p. Maniaka Hip-Hopu, musze mowic za co, czy to oczywiste...?
|
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Hoomik: Tak wlasnie myslalem, ze cos nie odpowiadaz, wiec pozwolilem sobie na przejecie paleczki. A co do bana... To czy ja wiem? Mnie takie osoby ( i ich piorunujaca argumentacja) po prostu smiesza. Zreszta... Czy on w jakis sposob zlamal regulamin? Kazdy ma wszak prawo do swojego zdania, jakie by ono nie bylo ( i pewnie dlatego ten swiat wyglada tak jak wyglada).
@Down, ewentualnie @hoomik vol II: Ale takie dyskusje to[reklama] swietny sposob na: a)rozrywke b)dowartosciowanie sie ("no prosze, mam pierwsze zagrozenie, ale i tak jestem w 100% lepszy od tego durnia") c)niestrawnosc.[/reklama] Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 16-01-2005 o 22:35. |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() chodzilo mi glownie o "bede cie wyzywal na tym forum kiedy bede chcial" itp... nie odpowiadalem dosc dlugi czas, bo mnie przy komputerze nie bylo. Uczylem sie
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Wiem, że to teraz czytasz ty.. Ty.. Ty nizino intelektualna, ty pierwotniaku,(no co w końcu to ma służyć dowartościowywaniu się ![]() ![]() @Topic Dzisiaj 2 partyja bierków tym razem wydanie extremalne(czyt. "Będziemy grać kolorowymi bierkami"(czyt. " Kolorowymi paskami z papieru"))! EDIT: @Down Tak btw to ja też najbardziej lubię metal, a hh to moim zdaniem dno:/. Ostatnio edytowany przez Thero - 18-01-2005 o 08:04. |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Panowie, prosze, bez offtopicow. Krytyka naszej forumowej niziny intelektualnej zajalem sie juz z Hoomikiem (Metal znow zatriumfoewal-cieszmy sie bracia!), wiec nie warto juz bez sensu spamowac, bo facet i tak dostal tak po uszach, ze sie juz w tym temacie nie pokazuje.
Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 17-01-2005 o 16:10. |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Co ja najczęściej robię?? HEHHEHEHEHEHE,BUCHACHACHACHA!!! HAHAHA DOBRE!!!<ataki spazmatycznego śmiechu> No dobra, przeszło: Na hiście zwyczajnie dogaduje nauczycielce(tempa sztuka mam 6 z histy) Na infie gram sobie w RecWara albo Little Fightera. Na WFie biegam:/ Na Angielskim przysypiam i dostaję jedynki Na Niemieckim przysypiam i dostaję szóstki Na reszcie robię faktycznie dość ciekawe rzeczy: Na gegrze, na pierwszej lekcji nasza nowa nauczycielka dostała od mojego kolegi piłką w głowę(rzucaliśmy się piłką), strzelam kulkami papierowymi namaczanymi śliną z linijki w dziewczyny, śmieję się, rysuję. Na reszczie podobnie... Na plastyce dostałęm uwagę za "ingerowanie w pracę kolegi"... Więc wiadomo co robię na plaście...(ten sam kolega dostał uwagę za ingerowanie w moją pracę)
![]() |
#179 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3 - technika 5-letnie/szkoly wyzsze... bosh...
|
![]() |