![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() W takim razie 50% kobiet to dziwki, bo nie noszą koszulek do ziemi?
Pokazują to co mają, jeżeli mają. Nie mówie o laskach które biegają prawie nago, ale jeżeli kobiety chodziły by w dresach to facet wolałby faceta bo wydawałby mu się bardziej atrakcyjny.
|
![]() |
#162 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I ja prosze was, przeczytajcie wkoncu to od poczatku do konca. http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,34...5,0,forum.html Szczegolnie dziewczyny.
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Przeczytałem cały temat. Pełen jest bezsensownych postów, o czym wiecie sami, ale znalazło się też kilka ciekawych wypowiedzi. Może nazwę tematu powinno się zmienić na 'równouprawnienie w Polsce' czy też 'kiedy kur*a, a kiedy imprezowiczka'? Pomijam..
Bardzo wiele osób tutaj piszących stara się wg. mnie opisać się jako kogoś innego od wszystkich. Tak, wszyscy jesteście wyjątkowi! Liczy się oczywiście jedynie charakter, wygląd to przecież coś na no zupełnie nie zwracacie uwagi. Jakikolwiek pociąg seksualny? A gdzie tam! Mi się nie śpieszy, nie jestem taki co sie prześpi z pierwszą lepszą.. No kurde, trudno jest mi to opisać, ale po prostu nie przesadzajcie. Nie znam was, owszem, to wasz argument, no ale który normalny facet nie obejrzy się za ładną dziewczyną na ulicy? Który nie pomyśli sobie ''mmm, ale ma śliczne długi nogi, ciekawe czy jest sama''? Nie chcę mówić za wszystkich, ale nalitość, ja sam jestem tylko facetem i mimo pewnych cech, które są tylko i wyłącznie moje nie uważam się za kogoś tak NAD WYBITNIE szczególnego.. Po prostu nie przesadzajcie. Ba, większość ludzi tu piszących to osoby no, powiedzmy 15-18. Jak mozna w takim wieku nie odczuwać jakiegoś popędu? Nie mówię tu o namiocie przy każdej zgrabnej brunetce, no ale coś w stylu 'łeee, mnie to zupełnie nie kręci' nie jest w zupełności zdrowe. Proszę bardzo, jedźmy dalej, jesteście barrrdzo wybredni, większość szuka ideału, dziewczyny bez skazy, najlepiej cnotki do czasu, kiedy was nie spotkała. Nie mówię tu o tym, że popieram seks z pierwszą lepszą dziewczyną, ale ja sam jestem tylko facetem ![]() Idąc troszkę dalej, szukacie ideałów, tak? Blondynki/brunetki o zgrrrabnych nogach i pociągających kształtach 90/60/90. Stereotyp. Na własnym przykładzie mogę powiedzieć tyle, że kocham, po prostu kocham piwne oczy. Natomiast dziewczyna, która zawładnęła moim serduszkiem ma oczy zielone z żółtymi obwódkami i wydają mi się one najśliczniejsze. Gdzie tu logika? : l Większość mówi ''chciałbym przelecieć fajną blondyne, taką z niebieskimi oczami i dużymi cyckami. no i fajnym tyłkiem, taka turystka fajna ogólnie''. Ale pozna dziewczynę normalną, zwyczajną. I to właśnie ona staje się dla niego najpiękniejsza. stereotypowe ideały zanikają kiedy kogoś poznajemy. Właściwie nie kogoś, a Kogoś. @edit: zapomniałem dodać: litości, proszę XDD
signed. ![]() Ostatnio edytowany przez Snopeczek - 10-07-2008 o 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Dobra, ja się poddaję. "Dyskutujcie" tu sobie sami, ja wolę iść spać i zająć się czymś innym. A potem się dziwię, że jest, jak jest... Ciekawa jestem, co na to wasze dziewczyny. Dobranoc szanownym panom. Nie jest to brak argumentów, po prostu mam ciekawsze zajęcia. Jeśli ktoś chce dalej dyskutować to zapraszam na gadu. Dodam jeszcze tylko jedno... =eQQ=, zgadzasz się z tymi tekstami? I wybacz, lecz przytaczanie tu takich cytatów jest ciosem po niżej pasa. Ja rezygnuje.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 10-07-2008 o 09:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
Tak poza tym od razu odpowiem na Twoją następną prowokacje ![]() Otóż rzeczywiście zrobiłem 90 sorca w 4 lata gry ;> jestem no-lifem, a u mnie fajne dresiki po 30-40zl. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#166 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ej ej, mi tu cos nie pasuje. Mialy byc jakies naukowe potwierdzenia tej tezy, a nie na szybko wymyslone argumenty, ktore mozna w 3 sekundy obrocic na twoja niekorzysc. Jednoczesnie moge powiedziec, ze 'mezczyzna samotnie wychowujacy dzieci ma lepsza podzielnosc uwagi, niz niejedna kobieta, potrafi dokładniej i wydajniej zorganizować sobie pracę, poza tym, częściej bardziej mu zależy na pracy - w końcu musi utrzymać dzieci'. To odnosi sie do obu plci. Ty wspominalas o jakichs cechach kobiet, ktorych nie mozna znalezc u facetow. Cytuj:
Cytuj:
Kolejna sprawa, mowilas cos o zachodzie. A wiec: Kobiety skarżą się, że są wynagradzane gorzej niż mężczyźni (w USA zarabiają o 24 proc. mniej, w Polsce - o ponad 30 proc.), jednak z danych Departamentu Pracy USA wynika, że powodem jest głównie to, iż mężczyźni pracują ciężej. W USA mężczyźni spędzają w pracy przeciętnie 22 godziny miesięcznie więcej niż kobiety. To pracownicy płci męskiej w 90 proc. biorą nadgodziny. To mężczyźni wykonują 87 proc. prac w szkodliwych warunkach, to oni w 93 proc. padają ofiarami wypadków w pracy. I dalej: Dorośli mężczyźni mają już tylko gorzej. Ponieważ ciężej pracują i mają mniej czasu na dbanie o własne zdrowie (kobiety chodzą do lekarza dwa razy częściej niż mężczyźni), trzykrotnie częściej zapadają na choroby serca i układu krążenia, prawie dwukrotnie częściej padają ofiarami raka płuc. W krajach rozwiniętych panie żyją przeciętnie o 6-7 lat dłużej niż mężczyźni (w Polsce - o osiem lat dłużej). Jeszcze w 1920 r. ta różnica wynosiła rok na korzyść kobiet. I tu jeszcze trafna uwaga nt. tego waszego wygodnego pseudo-rownouprawnienia. - Już widzę krzyk, jaki by się podniósł, gdyby ktoś publicznie ogłosił dofinansowanie z publicznych pieniędzy programów przedłużenia życia mężczyzn do wieku osiąganego przez kobiety. A przecież bez żadnych protestów przechodzą programy terapii hormonalnej dla kobiet po menopauzie czy programy zwalczania raka piersi - mówi Warren Farrell. Dane amerykańskiego Narodowego Instytutu Zdrowia wskazują, że na typowo kobiece choroby przeznacza się średnio dwukrotnie więcej środków publicznych niż na zwalczanie schorzeń będących męską domeną. (dr Zbigniew Izdebski, seksuolog.)
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Ok, ale mozna tez sobie policzyc jaki jest procent przyznawania dziecka kobiecie przez sąd. W czasie rozwodu wynosi to 99% a jesli zas chodzi o takie procesy kiedy nie ma slubu to wedlug mnie takie cos nie istnieje, no i czy wyobrazacie sobie jaka to by byla ofera w mediach gdyby mlodociany ojciec chcial odebrac mlodocianej matce prawo do dziecka (prosty przyklad, ale wiadomo o co chodzi). Co do tematu: Rozdziewiczone 14-stolatki to na dzien dzisiejszy raczej zaden problem. W tv pokazuja tylko przypadki wpadek takich dziewczyn i wnioskuja z tego, ze mamy wielki problem w kraju, bo dzieci sa teraz madrzejsze i "wiedza" co i jak w takich rzeczach. Zas sam temat troche zahacza o edukacje seksualna w szkolach w braku przekazania takiej wiedzi przez rodzicow no i tego ze sama kultura dzieci upada a tego sa juz inne przyczyny o ktorych mozna sie duzo rozpisywac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Ten temat to jedna wielka wojna płci. Slythia mi powie, że 2+2 = 4, a ja powiem że nie, bo 4 = 3+1, a jeszcze ktoś inny powie nam, że jesteśmy debilami, bo 4 = 5-1.
Tracenie dziewictwa w wieku ~12-13 lat podchodzi mi bardziej pod "Czesć, tu Wojtek, też mam 12 lat". Jesli chodzi o resztę pytań zawartych w temacie - myślę, że odpowiedzi sa oczywiste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2008
Lokacja: Zielona Wyspa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 75
Skille: zal.pl
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Żyją, a dlaczego.... no właśnie, jak dostałybyście 100%-owe równouprawnienie to same byście się przekonały jak szybko ta różnica w ilości przeżytych lat by się wyrównała.... Po raz enty mówisz słowo na "zachodzie"..... Jak tak Ci sie tam podoba to dlaczego nie spakujesz walizek i nie wyjedziesz tam?? w końcu "na zachodzie" przyjmą Cię z otwartymi rękami, dadzą równouprawnienie no i prace - nie ciężką, bo przecież jesteś słaba fizycznie. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() Wiele kobiet tak myśli, tylko interpretuje to trochę w inny sposób i pracuje jako prostytutka. I co, to też pochwalasz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś w "Rozmowach w Toku" temat w sam raz dla dziewczyn, które "przygodami" nie gardzą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Cytuj:
To znaczy, że on jej nie zostawi bo tym jak się o tym dowie? To że on ją dobrze zna nie znaczy ze ja tez chce po prostu zaliczyc... Jesli zrobi to po 5 dniach lub po (co tam chcecie) nie znaczy ze on ja opuści lub nie. Kwestia jest czy oni chca byc naprawde razem czy nie. Inna sprawa to juz malzenstwo, chociaz nie tak bardzo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem jest to indywidualna sprawa każdego człowieka. Jeżeli dla kogoś seks to tylko przyjemność, to może nawet go uprawiać z osobą, którą zna 2h. To jego indywidualna sprawa tej osoby. Ewentualne konsekwencje będzie ponosić ona. Natomiast jeżeli ktoś jest nieco bardziej wrażliwy i potrzebuje do seksu więzi emocjonalnej, będzie go uprawiał z osobą, którą dobrze zna, z którą jest w związku jakiś czas... Wszystko zależy od charakteru człowieka i nie ma reguły z kim "powinno" się uprawiać seks, a z kim nie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bflablfabla
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
![]() |
![]() I tak myślę, że orbit w paskach się nie opłaca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Są grane w filmach SF.
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Właśnie przez takich ludzi ten naród jest taki, jaki jest... I, Slythio, nie masz co mówić o jakimś postępie cywilizacyjnym w stronę zachodu, bo takie coś nigdy nie nastąpi... |
|
![]() |
![]() |