Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-07-2008, 00:01   #161
Kenixia
Użytkownik Forum

Kenixia's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
Kenixia ma numer GG 3711262
Domyślny

W takim razie 50% kobiet to dziwki, bo nie noszą koszulek do ziemi?

Pokazują to co mają, jeżeli mają.
Nie mówie o laskach które biegają prawie nago, ale jeżeli kobiety chodziły by w dresach to facet wolałby faceta bo wydawałby mu się bardziej atrakcyjny.

Kenixia jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-07-2008, 00:14   #162
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Spójrz na zachód, tam kobiety także mają dzieci, a jakoś firmy potrafiły to pogodzić oraz często docenić. Kobieta posiadająca dzieci jest często wydajniejszym pracownikiem niż mężczyzna. Zostało to naukowo udowodnione...
Nie chcę rzeczy niemożliwych.
Naukowo udowodnione? Lol, pokaz mi te naukowe dowody. To nic nie znaczy. Ostatnio polak odkryl perpetuum mobile. Udowodnil to naukowo! I opatentowal. Okazalo sie ze w badaniach zapomnial o niektorych czynnikach, i nie wliczyl grubosci lancucha ktory napedzal maszyne! : O No ale hoy, wazne ze nauka.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Ja tu widze tylko i wylacznie szowinizm i jakies dziecinne gatki. Naprawde niewiele osob wypowiedzialu sie tu na poziomie: /

Zboczyliscie troche z tematu..

@edit

Co do tematu ciazy i dziecka. Skoro juz robicie z siebie takich silnych chlopakow itp, to policzcie mi prosze, ile jest pracujacych, uczacych sie i wychowujacych samotnych kobiet a ile mezczyzn.?^_____^
Gdzie tu szowinizm? Ja szanuje kobiety i w ogole, ale nie podoba mi sie to, co juz wczesniej napisalem. Zapomnialo sie? http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...4&postcount=75

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Killuminati Pokaż post
Tu jest niestety Polska, a nie zachód. Do zachodu brakuje nam kilkanaście/dziesiąt lat i to jest wiadome nie od dziś.

Przepraszam za OFFTOP :-)
Tak, brakuje nam tez kilkudziesieciu milionow zlotych lezacych odlogiem na utrzymanie takich 'pracujacych' (pracujacych, haha) matek.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Najciekawsze jest to, ze "dobre obyczaje" tak bronione przez osoby pokroju autora tego tematu, zostaly wymyslone przez zupelnie obcych im ludzi i przez zupelnie obcych im ludzi wtłoczone do głów. A potem wchodzi takich chłopak na forum i jest swiecie przekonany, ze glosi wlasne poglady.
Ile jest wyrokow sadow dajacych opieke nad dziecmi ojcu, a nie matce?
Chcialem napisac to samo. Jesli dobrze pamietam, to takich wyrokow jest (sa?) 3%.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Jezeli zarowno jej jak i tym chlopakom sprawialo to przyjemnosc, to w czym problem?
Dokladnie, co to za ingerowanie i potepianie tego czy innego stylu zycia? 'A bo wpadnie'? No to wpadnie, jej problem, jej zycie, jej ryzyko. Ale i tez jej zabawa, przyjemnosc, przygoda... Nie wasza/nasza sprawa. Niech robi to na co ma ochote, ewentualnych konsekwencji nie bedziecie wy ponosic, tylko ona/on... oni.

I ja prosze was, przeczytajcie wkoncu to od poczatku do konca. http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,34...5,0,forum.html Szczegolnie dziewczyny.

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 00:18   #163
Snopeczek
Użytkownik Forum

Snopeczek's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet

Snopeczek ma numer GG 3120165
Domyślny

Przeczytałem cały temat. Pełen jest bezsensownych postów, o czym wiecie sami, ale znalazło się też kilka ciekawych wypowiedzi. Może nazwę tematu powinno się zmienić na 'równouprawnienie w Polsce' czy też 'kiedy kur*a, a kiedy imprezowiczka'? Pomijam..

Bardzo wiele osób tutaj piszących stara się wg. mnie opisać się jako kogoś innego od wszystkich. Tak, wszyscy jesteście wyjątkowi! Liczy się oczywiście jedynie charakter, wygląd to przecież coś na no zupełnie nie zwracacie uwagi. Jakikolwiek pociąg seksualny? A gdzie tam! Mi się nie śpieszy, nie jestem taki co sie prześpi z pierwszą lepszą..
No kurde, trudno jest mi to opisać, ale po prostu nie przesadzajcie. Nie znam was, owszem, to wasz argument, no ale który normalny facet nie obejrzy się za ładną dziewczyną na ulicy? Który nie pomyśli sobie ''mmm, ale ma śliczne długi nogi, ciekawe czy jest sama''? Nie chcę mówić za wszystkich, ale nalitość, ja sam jestem tylko facetem i mimo pewnych cech, które są tylko i wyłącznie moje nie uważam się za kogoś tak NAD WYBITNIE szczególnego.. Po prostu nie przesadzajcie.

Ba, większość ludzi tu piszących to osoby no, powiedzmy 15-18. Jak mozna w takim wieku nie odczuwać jakiegoś popędu? Nie mówię tu o namiocie przy każdej zgrabnej brunetce, no ale coś w stylu 'łeee, mnie to zupełnie nie kręci' nie jest w zupełności zdrowe.

Proszę bardzo, jedźmy dalej, jesteście barrrdzo wybredni, większość szuka ideału, dziewczyny bez skazy, najlepiej cnotki do czasu, kiedy was nie spotkała. Nie mówię tu o tym, że popieram seks z pierwszą lepszą dziewczyną, ale ja sam jestem tylko facetem
Idąc troszkę dalej, szukacie ideałów, tak? Blondynki/brunetki o zgrrrabnych nogach i pociągających kształtach 90/60/90. Stereotyp. Na własnym przykładzie mogę powiedzieć tyle, że kocham, po prostu kocham piwne oczy. Natomiast dziewczyna, która zawładnęła moim serduszkiem ma oczy zielone z żółtymi obwódkami i wydają mi się one najśliczniejsze. Gdzie tu logika? : l
Większość mówi ''chciałbym przelecieć fajną blondyne, taką z niebieskimi oczami i dużymi cyckami. no i fajnym tyłkiem, taka turystka fajna ogólnie''. Ale pozna dziewczynę normalną, zwyczajną. I to właśnie ona staje się dla niego najpiękniejsza.

stereotypowe ideały zanikają kiedy kogoś poznajemy. Właściwie nie kogoś, a Kogoś.

@edit: zapomniałem dodać:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uran of Aurea Pokaż post
albo weterynarz robi jej aborcję itp.
litości, proszę XDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Dr. Snopeczek i Dr. Gonzo polecają tanią wódkę - otwiera punkty widzenia, i stwarza nowe drogi w życiu.

Ostatnio edytowany przez Snopeczek - 10-07-2008 o 00:29.
Snopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 00:29   #164
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =eQQ= Pokaż post
Naukowo udowodnione? Lol, pokaz mi te naukowe dowody. To nic nie znaczy. Ostatnio polak odkryl perpetuum mobile. Udowodnil to naukowo! I opatentowal. Okazalo sie ze w badaniach zapomnial o niektorych czynnikach, i nie wliczyl grubosci lancucha ktory napedzal maszyne! : O No ale hoy, wazne ze nauka.
Kobieta posiadająca dzieci ma lepszą podzielność uwagi, niż niejeden facet, potrafi dokładniej i wydajniej zorganizować sobie pracę, poza tym, częściej bardziej jej zależy na pracy - w końcu musi utrzymać dzieci.

Dobra, ja się poddaję. "Dyskutujcie" tu sobie sami, ja wolę iść spać i zająć się czymś innym. A potem się dziwię, że jest, jak jest... Ciekawa jestem, co na to wasze dziewczyny.

Dobranoc szanownym panom.

Nie jest to brak argumentów, po prostu mam ciekawsze zajęcia.
Jeśli ktoś chce dalej dyskutować to zapraszam na gadu.

Dodam jeszcze tylko jedno... =eQQ=, zgadzasz się z tymi tekstami? I wybacz, lecz przytaczanie tu takich cytatów jest ciosem po niżej pasa. Ja rezygnuje.

Ostatnio edytowany przez Slythia - 10-07-2008 o 09:00.
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 00:56   #165
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer Pokaż post
Maggic:
Jaki twoja "dupcia" ma nick w tibi? bije smoki? 0.o
Kur** stary te pytanie było tak głupie, że muszę napisać tego posta nie wnoszącego nic do tematu ;D

Tak poza tym od razu odpowiem na Twoją następną prowokacje Tak, tak jestem prorokiem :>
Otóż rzeczywiście zrobiłem 90 sorca w 4 lata gry ;> jestem no-lifem, a u mnie fajne dresiki po 30-40zl. Pozdrawiam
stary 10-07-2008, 00:57   #166
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Kobieta posiadająca dzieci ma lepszą podzielność uwagi, niż niejeden facet, potrafi dokładniej i wydajniej zorganizować sobie pracę, poza tym, częściej bardziej jej zależy na pracy - w końcu musi utrzymać dzieci.

Ej ej, mi tu cos nie pasuje. Mialy byc jakies naukowe potwierdzenia tej tezy, a nie na szybko wymyslone argumenty, ktore mozna w 3 sekundy obrocic na twoja niekorzysc. Jednoczesnie moge powiedziec, ze 'mezczyzna samotnie wychowujacy dzieci ma lepsza podzielnosc uwagi, niz niejedna kobieta, potrafi dokładniej i wydajniej zorganizować sobie pracę, poza tym, częściej bardziej mu zależy na pracy - w końcu musi utrzymać dzieci'. To odnosi sie do obu plci. Ty wspominalas o jakichs cechach kobiet, ktorych nie mozna znalezc u facetow.

Cytuj:
Dobra, ja się poddaję. "Dyskutujcie" tu sobie sami, ja wolę iść spać i zająć się czymś innym. A potem się dziwię, że jest, jak jest... Ciekawa jestem, co na to wasze dziewczyny.

Dobranoc szanownym panom.
Brak kontrargumentow?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia
Poza tym, co z emeryturą? Jednak kobiety żyją dłużej... A ubezpieczenie zdrowotne? A co, jak on szybciej zginie, lub też ją opuści? Wszystko jest dobrze, dopóki są razem...
Widzisz? Nie wiem czy dobrze Cie zrozumialem, ale... 'A co jak on zginie, jak ja opusci...' ZA CO ONA BEDZIE ZYLA?! Biedna kobietka, to naprawde straszne i ohydne, ale... Moze musialaby pracowac? Zreszta, nie rozumiem o co Ci chodzi z emerytura. Przeciez kobiety nawet tutaj maja przywileje, przechodza na wczesniejsza emeryture. Mężczyźni umierają wcześniej niż kobiety, ale na emeryturę przechodzą pięć lat później niż one. Kolejna korzysc dla kobiet, ktore jakze glosno nawoluja do rownouprawnienia.

Kolejna sprawa, mowilas cos o zachodzie. A wiec:

Kobiety skarżą się, że są wynagradzane gorzej niż mężczyźni (w USA zarabiają o 24 proc. mniej, w Polsce - o ponad 30 proc.), jednak z danych Departamentu Pracy USA wynika, że powodem jest głównie to, iż mężczyźni pracują ciężej. W USA mężczyźni spędzają w pracy przeciętnie 22 godziny miesięcznie więcej niż kobiety. To pracownicy płci męskiej w 90 proc. biorą nadgodziny. To mężczyźni wykonują 87 proc. prac w szkodliwych warunkach, to oni w 93 proc. padają ofiarami wypadków w pracy.

I dalej:

Dorośli mężczyźni mają już tylko gorzej. Ponieważ ciężej pracują i mają mniej czasu na dbanie o własne zdrowie (kobiety chodzą do lekarza dwa razy częściej niż mężczyźni), trzykrotnie częściej zapadają na choroby serca i układu krążenia, prawie dwukrotnie częściej padają ofiarami raka płuc. W krajach rozwiniętych panie żyją przeciętnie o 6-7 lat dłużej niż mężczyźni (w Polsce - o osiem lat dłużej). Jeszcze w 1920 r. ta różnica wynosiła rok na korzyść kobiet.

I tu jeszcze trafna uwaga nt. tego waszego wygodnego pseudo-rownouprawnienia.

- Już widzę krzyk, jaki by się podniósł, gdyby ktoś publicznie ogłosił dofinansowanie z publicznych pieniędzy programów przedłużenia życia mężczyzn do wieku osiąganego przez kobiety. A przecież bez żadnych protestów przechodzą programy terapii hormonalnej dla kobiet po menopauzie czy programy zwalczania raka piersi - mówi Warren Farrell. Dane amerykańskiego Narodowego Instytutu Zdrowia wskazują, że na typowo kobiece choroby przeznacza się średnio dwukrotnie więcej środków publicznych niż na zwalczanie schorzeń będących męską domeną. (dr Zbigniew Izdebski, seksuolog.)

Freelancer.
stary 10-07-2008, 01:07   #167
ari2423
Użytkownik Forum

ari2423's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room

Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Co do tematu ciazy i dziecka. Skoro juz robicie z siebie takich silnych chlopakow itp, to policzcie mi prosze, ile jest pracujacych, uczacych sie i wychowujacych samotnych kobiet a ile mezczyzn.?^_____^

Ok, ale mozna tez sobie policzyc jaki jest procent przyznawania dziecka kobiecie przez sąd. W czasie rozwodu wynosi to 99% a jesli zas chodzi o takie procesy kiedy nie ma slubu to wedlug mnie takie cos nie istnieje, no i czy wyobrazacie sobie jaka to by byla ofera w mediach gdyby mlodociany ojciec chcial odebrac mlodocianej matce prawo do dziecka (prosty przyklad, ale wiadomo o co chodzi).

Co do tematu:
Rozdziewiczone 14-stolatki to na dzien dzisiejszy raczej zaden problem. W tv pokazuja tylko przypadki wpadek takich dziewczyn i wnioskuja z tego, ze mamy wielki problem w kraju, bo dzieci sa teraz madrzejsze i "wiedza" co i jak w takich rzeczach. Zas sam temat troche zahacza o edukacje seksualna w szkolach w braku przekazania takiej wiedzi przez rodzicow no i tego ze sama kultura dzieci upada a tego sa juz inne przyczyny o ktorych mozna sie duzo rozpisywac.
ari2423 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 02:08   #168
MasterTusk
Użytkownik Forum

MasterTusk's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
Domyślny

Ten temat to jedna wielka wojna płci. Slythia mi powie, że 2+2 = 4, a ja powiem że nie, bo 4 = 3+1, a jeszcze ktoś inny powie nam, że jesteśmy debilami, bo 4 = 5-1.

Tracenie dziewictwa w wieku ~12-13 lat podchodzi mi bardziej pod "Czesć, tu Wojtek, też mam 12 lat".
Jesli chodzi o resztę pytań zawartych w temacie - myślę, że odpowiedzi sa oczywiste.
MasterTusk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 03:49   #169
Sweeper
Użytkownik Forum

Sweeper's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2008
Lokacja: Zielona Wyspa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 75
Skille: zal.pl
Poziom mag.: 7
Sweeper ma numer GG 3289826
Domyślny

Cytuj:
W Polsce kobieta w ciąży często jest traktowana jako zło konieczne - nie można zwolnić przez jakiś czas, mniej wydajna. Pracodawcy nie patrzą długodystansowo, co ona może firmie zaoferować. Wiadomo - dziecko jest na początku problemem, lecz urlop macierzyński mogą (i powinni) brać także mężczyźni.
Tak tylko sama zobacz co mówisz... Wieszokowi chodziło o kobiety w ciąży a nie po urodzeniu, ja Ci to wyjaśniłem a ty mi znowu o urlopie macierzyńskim...

Cytuj:
A co, jak on szybciej zginie, lub też ją opuści? Wszystko jest dobrze, dopóki są razem...
Jak zginie, to ona ma rente po nim i spadek, jak odejdzie to i tak o ile nie podpisali intercyzy dostanie połowę jego majątku wiec mniej więcej wystarczy jej na te pare lat więcej jakie przeżyje

Cytuj:
Poza tym, co z emeryturą? Jednak kobiety żyją dłużej...
Żyją, a dlaczego.... no właśnie, jak dostałybyście 100%-owe równouprawnienie to same byście się przekonały jak szybko ta różnica w ilości przeżytych lat by się wyrównała....

Cytuj:
A nie można tego wprowadzić? Nie można tego zmienić? Opisane przeze mnie zasady funkcjonują już na zachodzie...
Po raz enty mówisz słowo na "zachodzie"..... Jak tak Ci sie tam podoba to dlaczego nie spakujesz walizek i nie wyjedziesz tam?? w końcu "na zachodzie" przyjmą Cię z otwartymi rękami, dadzą równouprawnienie no i prace - nie ciężką, bo przecież jesteś słaba fizycznie.
Sweeper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 07:26   #170
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Lecz z drugiej strony... Nie mam zamiaru całego życia spędzić w domu. Chcę w jakimś stopniu pozostać niezależna, nawet w stałym związku. W tym momencie nie jest się uwiązanym... Poza tym, co dwie wypłaty to nie jedna ; ).
Wiele kobiet tak myśli, tylko interpretuje to trochę w inny sposób i pracuje jako prostytutka. I co, to też pochwalasz?
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 10:09   #171
Rohas
Użytkownik Forum

Rohas's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka

Rohas ma numer GG 3027418
Domyślny

Cytuj:
Brak kontrargumentow?
Ja bym raczej powiedział, że to niechęć do uczestnieczenia w bezsensownym temacie. : >
Rohas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 10:26   #172
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Dziś w "Rozmowach w Toku" temat w sam raz dla dziewczyn, które "przygodami" nie gardzą.
stary 10-07-2008, 14:08   #173
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Rozmowy w Toku są reżyserowane, więc wiarygodność równa Sędzi Annie Marii Wesołowskiej XD
stary 10-07-2008, 14:53   #174
Mapa_Europy
Użytkownik Forum

Mapa_Europy's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uran of Aurea Pokaż post
Dlaczego ? Dlatego, że seks powinno uprawiać się z kimś kogo dobrze się zna.
A to że kogoś długo zna to znaczy, że nie zajdzie w ciąże?
To znaczy, że on jej nie zostawi bo tym jak się o tym dowie?
To że on ją dobrze zna nie znaczy ze ja tez chce po prostu zaliczyc...
Jesli zrobi to po 5 dniach lub po (co tam chcecie) nie znaczy ze on ja opuści lub nie. Kwestia jest czy oni chca byc naprawde razem czy nie.
Inna sprawa to juz malzenstwo, chociaz nie tak bardzo
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
@Yoh: a za 2k lat ludzie będą nosili moje figurki na szyi!
Mapa_Europy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 15:16   #175
Mojżesz
Użytkownik Forum

Mojżesz's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006

Świat: Astera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mapa_Europy Pokaż post
A to że kogoś długo zna to znaczy, że nie zajdzie w ciąże?
To znaczy, że on jej nie zostawi bo tym jak się o tym dowie?
To że on ją dobrze zna nie znaczy ze ja tez chce po prostu zaliczyc...
Jesli zrobi to po 5 dniach lub po (co tam chcecie) nie znaczy ze on ja opuści lub nie. Kwestia jest czy oni chca byc naprawde razem czy nie.
Inna sprawa to juz malzenstwo, chociaz nie tak bardzo

Moim zdaniem jest to indywidualna sprawa każdego człowieka. Jeżeli dla kogoś seks to tylko przyjemność, to może nawet go uprawiać z osobą, którą zna 2h. To jego indywidualna sprawa tej osoby. Ewentualne konsekwencje będzie ponosić ona. Natomiast jeżeli ktoś jest nieco bardziej wrażliwy i potrzebuje do seksu więzi emocjonalnej, będzie go uprawiał z osobą, którą dobrze zna, z którą jest w związku jakiś czas... Wszystko zależy od charakteru człowieka i nie ma reguły z kim "powinno" się uprawiać seks, a z kim nie...
Mojżesz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 19:55   #176
Vekegi
Użytkownik Forum

Vekegi's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xelius Pokaż post
Z rodziną też lubisz?
czasem

/znaki
One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach
Zamiast powstać w krytykach czynów,
kreuje co dnia lepszych skurwysynów
Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005
Realia Made in Polska
Vekegi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2008, 20:13   #177
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mizurek13 Pokaż post
No wiecie jak ja bym mugł to bym ruhal ile by sie dalo ale niestety mam dopiero 11 lat i nie ma w moim wieku jeszcze dziewczyn co hcialy by sie ruhac.A tak na marginesie kto ma nómer jakies taniej dziwki msg me plz.
997

bflablfabla

Freelancer.
stary 10-07-2008, 21:23   #178
Tomows
Użytkownik Forum

Tomows's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2007

Tomows ma numer GG zapytaj
Domyślny

I tak myślę, że orbit w paskach się nie opłaca.
stary 10-07-2008, 21:24   #179
_Omega_
Użytkownik Forum

_Omega_'s Avatar

Data dołączenia: 14 04 2007

_Omega_ ma numer GG 9766345
Domyślny

Są grane w filmach SF.
stary 10-07-2008, 21:24   #180
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mizurek13 Pokaż post
No wiecie jak ja bym mugł to bym ruhal ile by sie dalo ale niestety mam dopiero 11 lat i nie ma w moim wieku jeszcze dziewczyn co hcialy by sie ruhac.A tak na marginesie kto ma nómer jakies taniej dziwki msg me plz.
Ej, nie zawyżaj swojego wieku!

Właśnie przez takich ludzi ten naród jest taki, jaki jest... I, Slythio, nie masz co mówić o jakimś postępie cywilizacyjnym w stronę zachodu, bo takie coś nigdy nie nastąpi...
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania