![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() no ja tam zaczynam pozadnie. Czyli o 11.45 i koncze o 18 jutro. Normalnie zajebioza.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@Gelt W mojej starej szkole... wszyscy do tej pory zdali maturę ; ). Od początku jej istnienia.
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Kocham moją szkołę (zwłaszcza okienka, 9 godzin matmy/tyg i fizykę z grzybem ; x).
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Niektórym to dobrze. Ja o 6:30 muszę wstać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Ja mam zawsze na 8:45 a kończe o 14:45
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Nie wierzę...
Wstałem o 5.30, po raz pierwszy w życiu o.O. Szkoła robi cuda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja mam lajtowo. 3h matmy, 4h polskiego. jutro na 9, jeden polski, 2 wfy, 2 obslugi informatyki w hotelarstwie, 2x angielski zawodowy.
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Hah, dwa moje wiodące przedmioty (i ulubione), polski i historia mają takich nauczycieli, że szczena opada ; ) Jeszcze chyba nigdy tak nie brechtałem na lekcji z czegoś, co powiedział nauczyciel, chcąc, aby było to śmieszne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Lajt:
Pon 8-16 (w tym 2 polskie, fizyka i geografia -,-) Wt 8-15 (w tym chemia i fiza... albo biola) Śr 8-15 (2 polskie ;x) Czw 8-15 - za to lekcje luźne + 2 okienka -,- Pt 8-15 - polski i chemia ; p + okienko Ogólnie mam 38 lekcji (ale godzin lekcyjnych w szkole 41), 9 godzin matmy (6 lekcji + godzina wychowawcza + fakultet), 5 godzin polskiego (jaki kretyn to wymyślił!?) i jakies 27 lekcji więcej niż mi potrzeba. Kewl. edit: i jakbym chciał religie wyrzucić, żeby w czwartek kończyć o 14, to bym musiał we wtorek czy środe do 17 siedzieć na etyce. Psiakrew. edit2: w00t, pisałem już coś o tym. No, ale mam prawo nie pamiętać, stypa wczoraj była z powodu rozpoczęcia roku. @down: ja jestem genialniejszy, pierwszy dzień w szkole i już dzida z 5 lekcji. Ostatnio edytowany przez Lasooch - 02-09-2008 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Lasooch
Hahaha! <wytyka palcem> Haha... erm... @Yoh Nub, mnie z dwóch zwolnili ; d |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra, ale i tak nie pobijecie mojego gimnazjum. Cała 3 klasa = gra w makao na prawie każdej lekcji. Oprócz matmy i geografii.
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja już tydzień (ponad!!!!!) chodzę. Jo.
Ale ogółem nie jest źle. Oprócz tego, że kompletnie nie trawię gościa od geografii. Bo nam zmienili nie wiem czemu. Tzn. tłumaczyli coś, że ten nowy nie miał godzin praktycznie żadnych itp. itd., brzmiało, jakby nie miał przyjaciół biedaczek. Gość strasznie sztywny, ssący, nudny, widać, że kiedyś był kujonkiem, jo. Wiem, na co zejdą mi te gumki (do zmazywania!) bunkrowane w szafce.
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() tak ja dzis o 6.00 ale miałem podwózkę do szkoły ale przez 3 dni będę musiał wstawać o tej co ty ;/ bo na 7 rano do budy niema to jak Technikum
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Jak zwykle pierwszy dzień to pierwsze lekcje organizacyjne, więc nawet zeszytów nie brałem. Jutro kolejny dzień, a z nim 4 lekcje, juhu. Zadań/kartkówek/sprawdzianów nie ma do 14 września, kiedy kończy się impreza miastowa :d
Mam nadzieję, że topic nie będzie blogiem o szkole... |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() nom, to jak juz wrocicie ze szkoly, to mozecie mnie obudzic, niektorzy sobie lubia dluzej pospac ;];]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 132
|
![]() Do przyszłego tygodnia obczaję jak to będzie z religią.Jeżeli nie będzie problemów to wypiszę się z tego bardzo pożytecznego przedmiotu i będę kończył dwa razy w tygodniu o godzinę szybciej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Ja jak usłyszałem PSO z religii, to postanowiłem iść na etykę. Też Ci się to nie podoba? ;d
|
![]() |
![]() |