![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Up: Człowiek to człowiek, a przestępcy mają swoją karę. Myślisz że siedzenie w więzieniu jest łatwe gdy dokonało się gwałtu? Obejrzyj sobie polski film Symetria to zrozumiesz o co mi chodzi. Ostatnio edytowany przez Xydijo - 04-03-2009 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Równie dobrze, mogę wam wszystkim (co zarzucają mi chorobę psychiczną) zalecić to samo, co wy mi, gdyż zamiast karać złych karacie tych dobrych, tylko dlatego, że są słabsi. Jeżeli chodzi o te testy w celu leczenia innych zwierząt, to wiesz na czym polega problem? Polega na tym, że ci 'naukowcy' sami okaleczają zwierze, zamiast zabrać je z kliniki weterynaryjnej. A co do tej Symetrii...taa, ej weź obejrzyj sobie film Quentina Tarantino o tych żydach co mordowali SS'manów, mówię Ci, w ten sposób pojmiesz, że żydom się należał holocaust, 100% PRAWDY JEST W TYM FILMIE! [/ironia] Pozwolę sobie zamieścić pewien artykuł: Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Symetria =/= prawda. To po pierwsze, uwaga nawijam. Pedofil trafia do więzienia. Może wyjść za kaucją, NIE TRAFIA NA GRYPSIARNIĘ, zazwyczaj ****ą go w łazience/celi (drobni przestępcy również mają poczucie sprawiedliwości), wychodku. #1. Ok, ****ą/biją pedofila. Pedofil zwraca się do zarządu więzienia iii. I dostaje lepszą kwaterę! :> Nom, teraz posłuchaj na co idą Twoje podatki: więzień musi mieć zapewnione 3 posiłki dziennie (1 ciepły), suchy nocleg, łazienkę, opiekę medyczną 24/7 i nie ma zmiłuj, w nowszych biblioteka, siłownia, mini-kawiarenka internetowa itd. Czytałem też o 'intymnych pokojach', by się mogli na widzeniach ze swoimi pannami tego-tego. #2 Próba samobójcza, wysyłają go do psychiatryka. Warunki nieco gorsze, chodzi w pidżamie. Prócz tego, że spotyka tam Jezusa, Napoleona i 3 osobowości w 1 to nie jest tak źle. Dla mnie to nie jest kara za spierdolenie życia 7 letniej dziewczynce. Żadna. **** - nie wiem dlaczego, ale ocenzurowało mi c-we-lą. |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: Uwierz mi, nawet klawisza da się przekonać żeby pedofil trafił do celi z tymi co nie mają już nic do stracenia.
Pozostawię to bez komentarza, może zrozumiesz dlaczego inni zarzucają ci chorobę psychiczną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() To była ironia, na wypadek, gdybyś się nie skapnął to napisałem coś na biało, lecz Ty jednak nie jesteś wstanie się tego domyśleć i błędnie utwierdzasz się w swoim przekonaniu ;<<<<< Jeżeli nie wiesz, czemu napisałem, że się żydom holocaust należy to Ci powiem: Napisałem tak dlatego, by pokazać Ci, że podawanie FILMU (nie dokumentu) jako argumentu jest naiwne. Gdyby temat był o kolesiu co skoczył z 5 piętra na dyńkę to za kogo uwarzałbyś mnie, gdybym napisał: "Obejrzyjcie spidermana nooby, Piter spadł z 7 i NIC MU SIĘ NIE STAŁO-.-"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Xydijo, czasem mam wrażenie, że Ty się chyba za dużo prison breaka naoglądałeś;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Bógł rzekł:
Zwierzęta będą poddane człowiekowi
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() ... dlatego zabijajmy niewinne zwierzęta! -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
|
![]() boga nie ma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Ja pierę, nie dość, że nabijasz posty to jeszcze chcesz wszcząć kolejny flame? Nie wierzysz w Boga, ja też nie, i dużo osób na forum nie wierzy. Ale niektórzy wierzą, i dowodów na nieistnienie Boga jest tyle samo, co na jego istnienie, a wierz mi, że obrażanie religii jest chyba jednym z najgorszych możliwych obelg dla wierzącego.
@Down No właśnie. To wolny kraj, nie ma prawa dyskryminować innych religii.
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 05-03-2009 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja nikogo nie dyskryminuje - stwierdzam fakt dla mnie oczywisty. Nie bądzmy przesadni - bo równie dobrze mogę powiedzieć że mówienie o bogu/że bóg istnieje dyskryminuje moją "religię" - a właściwie jej całkowity brak. Dowody na istnienie boga? - żadne Dowody na nieistnienie boga? - chociażby to że wymyślił go człowiek, dla władzy i hajsu. Ludzie boją się śmierci - cała religia opiera się na tym, że życie na ziemi to "wstęp" do życia wiecznego, nie potrafią dopuścić do siebie myśli że poprostu zdechną i pójdą do piachu. Kiedyś nie rozumieli czemu pola dają różne ilości...czegośtam, więc zrzucali to na boga, było słabo - składali ofiary, modlili się coby było lepiej - było dobrze - składali ofiary w podzięce..teraz to ma troszkę inny wymiar, ale sam system podobny. No ale nie odbiegajmy od tematu.... Ostatnio edytowany przez *Carlsberg - 05-03-2009 o 23:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
@topic Kiedys na uczelni pokazywali mi zdjecia z duzych kurzych ferm. Od tego czasu z checia wlozylbym glowy ich wlascicieli do sloika nawet, jesli takie badania nic by nie daly. Ostatnio edytowany przez Rincewind - 05-03-2009 o 23:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
właśnie na tym polega wolność słowa, że takie opinie można wyrażać, czy Ci się to podoba, czy nie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie można już w katolickim kraju powiedzieć że Bóg istnieje i nie zostać zbluzganym.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Świetnie...
Teraz to trwa walka między parszywymi heretykami(ateistami) kontra bogobojnymi, sprawiedliwymi i cnotliwymi wyznawcami religii chrześcijańskiej? To się nazywa spam... Cytuj:
GZ... Cytuj:
Ateista wierzy że w nic nie wierzy... @Modzi Zamknijta ten topic, pliz... @Down Piszę jak chcę... Nie robie oczojebnego i trudnego do odczytania posta wiec... Btw. Poprawiłem... Tam miało być zdanie a nie pytanie... Ostatnio edytowany przez Arashel - 06-03-2009 o 18:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ateizm u swej podstawy jest jedyny SENSOWNY To wierzący wierzą w BAJKI! "Wyimaginowani przyjaciele" 5 latka = bóg dla starszych A topic ma się dobrze, a ty nie jesteś tu od decydowania co ma być zamknięte. Cytuj:
punkt 11 regulaminu Cytuj:
Ostatnio edytowany przez *Carlsberg - 06-03-2009 o 17:25. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Radzę udać się do okulisty i ograniczyć praktyki onanistyczne. Tekst jest czytelny (na dodatek bez problemu) z odległości "pełnego oparcia na krześle". No ale może zaczniemy specjalnie dla pana pisać TAK, ech?
Strasznie starasz się być fajny, ale ludzie, którym swoją osobą mógłbyś imponować niestety nie zaglądają do tej części forum. Radzę próbować produkowania się w działach o Tibii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez *Carlsberg - 07-03-2009 o 16:59. |
||
![]() |
![]() |