![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @djkuter: A wiesz moze o czym takie AIC czy PJ spiewają?? Ewentualnie pare przeslan PP?? Bo przesluchac pare piosenek nic nie da.
Swoja droga dziwny zbieg okolicznosci, ze wiekszosc z tej grupy przesluchales. Zwlaszcza BR i AIC.
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Czego słucham? Hmmm... Głównie rocka i metalu.
Zespoły: - Bathory (rewelacja); - Nightwish; - Rammstein; - Finntroll (metal z elementami skandynawskimi); - Korpiklaani (j.w.); - Turisas (gra Battle Metal); Czasem jeszcze dla rozluźnienia jakiś hip-hop polski, czy też coś co akurat leci w radiu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() głównie słucham rocku (np.green day, scorpion), ale lubie też przeważnie muze filmową (np. gladiator)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
|
![]() w wiekszosci h-hopu... (wwo, fenomen, snoop doga..
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Ja slucham dobrego (powtarzam dobrego) hip-hopu.
Z ostrzejszych to Dimmu Borgir, Slipknot, SOAD, Therion, Korn itd. Ale nie sluchamm jednego.... Techno NEVER!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Osobiscie slucham przeroznych rzeczy.. Troszke techna (malutko), troche Rammsteina, troche soundtrackow z gier, itp.. Co mi wpadnie w ucho z radia, czy skads, to sciagne..
Nie mam ustalonej dziedziny muzyki, ktora preferuje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zolty-Sorcek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Celesta
Poziom: 19
Skille: 16/21
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Ja tam lubie rock i nu-metal
Moje ulubione zespoł to KoRn Jestem największym fanem KoRna XD Mój Ulubiony Kawałek to ,,somebody someone" Somebody someone to moje mooto ![]() Lubie też Rammstein,Soad,OOMPH,Slipknot...... ![]() ![]() ![]() ![]() Jak solowałem moim magiem Draga<na19lvl,u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Słucham głównie death/black metalu, trochę gotyku i awangardy. Poza tym nie gardzę innymi gatunkami muzycznymi - lubię trochę ambientu, rocka, jazzu, trochę polskiego hip-hopu też nikomu nie zawadzi, zaś co do zagranicznego, to nie mogę się przekonać...
Wymieniać zespoły? Za dużo by ich było...
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Słucham głównie Rap i Hiphop przedewszystkim O.S.T.R. góruje w moich słuchawkach
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Mój kumpel stwierdził kiedyś, że przez polski hh "trzeba po prostu przejść, aby zacząć słuchać porządnej muzy"... bardzo mądre słowa, biorąc pod uwagę to, że 3/4 polskich raperów po prostu nie umie śpiewać...
![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Moje upodobania to głownie rock, no i sporadycznie pop.
Nirvana ![]()
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Słucham głównie Rap i Hiphop przedewszystkim O.S.T.R. góruje w moich słuchawkach
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Dziś najczęściej słucham:Tiesto,Ziggy X,Base Attack,C-bool,Starplash,Kelly Clarkson-behind hazel eyes(raindroper remix>,Kalwi Remi,Dj Shog,Mbrother,Deepack,Dj Bomba,Dj Neros,East Clubbers,Benassi Bros,Scooter,Global Deejays,Greatest Deejay,Baracuda,Interphace,K-Boox,Cascada,Megara vs Dj Lee,Michał Lazar,Pakito,Rave Allstars,Rocco,Rob Mayth,Rumble feat.Dick Rules,Special D,The Real Booty Babes,Tokio M<<MMMMMMotel nie hotel:-),Westbam,Dr.Motte,Tune Up,Zero |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja slucham reggae
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() System of a Down, Dj Tiesto, Benny Benassi,Static-X itp.
Niemoge ustalic jakiegos wybranego gatunku muzyki. To co wpadnie mi w ucho to sciagne ![]()
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Czego słucham? Tutaj jest dokładnie napisane czego słucham, jakich piosenek, albumów, wykonawców najwięcej itd. http://www.last.fm/user/Hiey
Aktualnie słucham tylko Apocalyptica, Moonspell, Nightwish, Sepultura. Czasami coś System of a Down. Ale rzadko, bo ostatnio tyle tego słuchałem, że naprawde mi sie znudziło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
![]() |
![]() rok, hh, i wybrane techno
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
|
![]() Cytuj:
Magik był shizofrenikiem. Wielu geniuszy jest chorych psyhicznie.
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Pozatym o Magiku mozna sporo dobrego napisac. Jako prekursor, najpier psychorapu a potem rapu pisal bardzo madre teksty. Juz samo to, ze nazwa grupy Kaliber 44 miala swoja inspiracje w "dziadach" adama mickiewicza. Pozatym wiele tektow z ich pierwszego albumu "Ksiega tajemnicza: Prolog" tak z tego co pamietam mialo swoje zrodlo w dziadach... druga inspiracja byla trawka. Ale co z tego? Pozatym magik poruszal bardzo ciekawe problemy, czego nie mozna powiedziec o wspolczesnych grupach hh. Pozatym tworczosc K44 jak i pierwszy album Paktofoniki ma swoj niepowtarzalny klimat.
![]() |