|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() cipsoft to firma a nie fundacja imienia matki teresy to chyba oczywiste ze gra istnieje dla zyskow a nie po to byscie mieli radoche. jesli wasza radocha stanie naprzeciwko zysków cipsoftu to chyba oczywiste co oni wybiorą?
tibia fajna gra musicie wbic 200 level to jak bedziecie sobie na inq expic to nikt wam sie nie wpierdoli bo kto ma 200 level.. malo kto
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() haha co ty muwisz dorwij inq wolne na elysi kozaku
|
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Cytuj:
Wyręczę moderatorów i ukaże Cię bardziej, niż oni to zrobią. Tak więc Twój serwer już nie istnieje, Baza danych `asd` została usunięta. (Wykonanie zapytania trwało 0.5162 sekund(y)) Baza danych `ots` została usunięta. (Wykonanie zapytania trwało 0.1862 sekund(y)) Baza danych `theforgottenserver` została usunięta. (Wykonanie zapytania trwało 0.3582 sekund(y)) Nie wiem która to baza a sprawdzać mi się nie chciało więc wywaliłem wszystkie, ale tak na przyszłość - po pierwsze, nie spamuj ; po drugie, zabezpiecz lepiej serwer. #Edit: MySQL user, password, database or host isn't configured in: C:\Users\Klimek\Desktop\cryingdamson3-gui841-2\cryingdamson3-gui841-2\config.lua . Uuu no nie działa
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Świat: Antica
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() jeżeli nadal siedzisz na poziomie luki z PMA to Ci współczuje, ja mam swoje dobre sposoby... ale jakby się tak zastanowić - pewnie nawet nie wiesz na czym ta stara luka z pma polega więc, nie wiem po co się odzywasz.