![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() Ja nie próbuję się przyczepiać. Ja się przyczepiam! Do czego tylko się da! A teraz wybacz, idę organizować protest przed siedzibą Algidy, bo mój Big Milk był o 4% mniej słodki niż rok temu. Ale muszę protestować! Btw. zauważyłem, że jeśli ktoś napisze coś, co ci się nie podoba, to ty z kolei piszesz, że ten ktoś nie ma wyobraźni / jest zazdrosny. Czyżby kompleksy? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, pomyśl o tym, albo dasz ludziom powód do błędnego ocenienia cię. Koniec offtopa. Chodzi mi o to, że na świecie są większe problemy, a wy przeżywacie te ustawy jak jakiś kataklizm. Trochę ogarnięcia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
A graf ładny, szkoda, że takie nie powstawały jeszcze ~5 lat temu... Cytuj:
Cytuj:
![]() skoro można dać Murzynom trąbki (bez żadnych podtekstów rasistowskich, po prostu w krajach czarnej Afryki jeszcze nie wykształciły się uchy ultras)... http://www.youtube.com/watch?v=KRd5bK1Us6Y Cytuj:
Cytuj:
Kibice przeżywają ustawy o zakazie wnoszenia rac, biznesmeni płaczą bo jest kryzys, ekolodzy latają nago bo gatunek jakiejś dżdżownicy jest zagrożony... Każdy ma pier***ca na jakimś punkcie poświęcając temu swe życie, ale Twój zamarynowany móżdżek tego nie pojmie ;]
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 04-08-2009 o 00:15. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() kolega na gorze ma racje - kazdy ma swojego pierdolca
doping dla kibicow to caly swiat i najwazniejsza rzecz jak ktos nie nalezy do srodowiska ultras tego nie zrozumie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2009
|
![]() I ja potwierdzę to, co powiedzieli panowie wyżej. Jeśli ktoś od dziecka nie jest wychowany z pasją do swojej drużyny i nie uczestniczy w ruchu kibicowskim naprawdę nie może tego zrozumieć. Zobaczcie, jeden poświęca swój czas i pieniądze na Tibie, drugi na dziewczynę, a trzeci woli iść na mecz, poświęcić te dwie godziny tygodniowo (przypadek zwykłego kibica), bądź kilka dni/nocy (przypadek Ultrasa przygotowującego oprawę) na swoją ukochaną drużynę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() I znów na mój temat. Potrafisz napisać choć jednego posta bez sugerowania czegoś o jakiejś osobie?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nadal chcesz offtopa? Czy może jednak napisz na priv? Albo po prostu skończ? Bo, "nie wiem jak Ty", ale mnie to za bardzo nie rusza. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 04-08-2009 o 11:43. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Niektórzy w tym temacie wolą ubrać się na różowo i wyjść na ulice z jakimiś debilnymi transparentami i naprawdę nie rozumiem, po co z nimi dyskutujecie ;s |
|
![]() |
![]() |
#169 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale... macie rację, nie zrozumiem tego, bo nie jestem ultrasem. Ale skoro niektórzy nie rozumieją homoseksualizmu, a jednak wypowiadają się na ten temat (pomińmy flamewary), to ja chyba też mogę? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]() Pewnie, że możesz. Chciałem tylko pokazać jakie to jest głupie.
|
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() @CytrynowySorbet
nie porównuj ultrasow do pedalow ;] a tak propo ktora ekipe oprocz swoich uznajecie za najlepsza? dla mnie Delije z Crvenej Zvezdy Belgrad sa the best
Полскa!!! Ostatnio edytowany przez Gordorczyk - 04-08-2009 o 21:26. Powód: poprawianie bledu :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Carsi z Besiktasu _/ Może opraw nie mają najlepszych, ale ich decybele zabijają. Do tego kilka ekip z Ameryki Południowej (River Plate, Estudiantes la Plata)
A z polskich poza zgodami Śląska najbardziej szanuję Legię ;]
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 04-08-2009 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
2. PAO i bodajze gate13. Chyba zaczne zbierac akse na lot i udzial w derbach z olympiakosem. Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mi się marzą derby Buenos Aires, Boca- River Plate na jakimś 80-tysięczniku pełnym rac i rozwrzeszczanych Argentyńczyków ;d
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Bardziej koszykarskie, bo robia jeszcze wieksze wrazenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez bym bardzo chcial byc na tych derbach tylko wole w pilce nozej i po stronie Olympiakosu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przed chwilą znalazłem, derby regionu Apulia we Włoszech, bodajże 4. liga włoska (kibice gości):
http://www.youtube.com/watch?v=YwmG8MVvkGQ
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=S7Inv49Ghr8
uwielbiam to |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czas letniego leniuchowania już za nami. Ekstraklasa ruszyła z kopyta, czas zdać relację z najciekawszych spotkań polskiej ligi.
Śląsk Wrocław - Cracovia Kraków Cracovii we Wrocławiu 213 osób w tym 7 GKS Tychy. Goście mają ze sobą 7 flag + jedna Tyskich. Jagiellonia - Odra Wodzisław Na sektorze Jagi zasiada 24 fanów z Wodzisławia ( w tym dwóch kibiców Unii ). Do Białegostoku przyjechali także kibice Siarki Tarnobrzeg by zobaczyć doping kibiców Jagi. Piast Gliwice - Lech Poznań Na stadionie komplet widzów. Goście meldują się w liczbie ok. 250 osób z kilkoma flagami. W drodze na mecz kibice Lecha trafiają na busa Falubazu i "pożyczają" sobie ich barwy ( było ich trochę ). Pogoń Szczecin - GKS Katowice Gości 500 osób w tym 150 KSG i 10 FCB. Na tym spotkaniu faktem stała się zgoda pomiędzy GKS a KSG. Goście zaprezentowali również nową fanę zgodową. Górnik Łęczna - Widzew Łódź Gości ok. 800 osób. Gospodarzy wspiera na tym meczu Chełmianka w liczbie ok. 150 osób oraz Motor L. Z powodu fatalnej organizacji przy wejściu na stadion Górnik wyłamuję bramę wejściową i dymi z ochroną ( ta oczywiście daje dyla ). Sandecja Nowy Sącz - Podbeskidzie BB Gości 217 osób z jedną flagą. Sandecja na tym spotkaniu ultrasuje. Stomil Olsztyn - Olimpia Elbląg Gości ok. 220 osób. Na tym spotkaniu dochodzi do śmiesznego incydentu. Gospodarze wywiesili w drugiej połowie dywan składający się z barw Legii i ich przyjaciół. Nie myśleli jednak, że ich zdobycze odbiją piłkarze Olimpii. Udało im się odzyskać dość spory kawałek. Po odbiciu udali się pędem do szatni z której nie chcieli wyjść. W obronie łupu stanął "staruszek" jednak w pojedynkę nie dał rady ![]() Raków Cz. - Elana T. Na sektorze gości melduje się 46 kibiców z Torunia + 100-120 kibiców z Chorzowa + ok. 80-90 kibiców z Myszkowa, 12 z Łodzi oraz 5 z Iławy. Łącznie goście określają się na ok. 270 fanatyków. Przed meczem mała pokazówka ze strony Rakowa. Podczas wchodzenia gości na sektor dochodzi do małego sparingu z gospodarzami. Na meczu obustronny festiwal bluzgów. Raków prezentuje jedną oprawę. źródło: szalikowcy.com
Полскa!!! Ostatnio edytowany przez Gordorczyk - 04-08-2009 o 22:06. |
![]() |
![]() |