![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Ech.. o wszelkich grach gadamy albo w RPG, albo w Elite Players. Leader sie jeszcze pojawia, tak więc poczekać - i się jest w grupie. Dziwię sie, czemu to jeszcze istnieje:S
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() 1. Gran Turismo (seria) - POLYPHONY DIGITAL
2. Shenmue II (najpiękniejsza gra ever) 3. GTA: San Andreas - ROCKSTAR GAMES 4. Burnout Revenge - EA/CRITERION 5. seria PES/WE/ISS - KONAMI 6. Metropolis Street Racer - BIZARRE 7. WRC II Extreme - EVOLUTION STUDIO (colin sux!) 8. The Getaway - TEAM SOHO |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]() 1.TIBIA
2.Baldurs Gate 1,2 3.Age of Empires 4.Heroes 5.Gta San Andreas - NFS MW. |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() 1) StarCraft (UMS, Top vs Bottom, multiplayer
![]() 2) Commandos (2,3) 3) Heroes (3,5) 4) Tibia 5) Gta:SA 6) Fifa 06 7) NBA 06 8) Warcraft III
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Niegrający
Imię: Drax Horbi
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 48/46
Poziom mag.: 4
|
![]() 1.Tibia...
2.Counter-Strike 3.Warcraft 1.2.3(Nie WoW) 4.Pokemony(Saphire.Rubby) ![]() 5.Prehistoryk(1 Only) 6.Stronghold-(Dobrze napisałem?) 7.Larry 7 8.Anno 1602 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]() 1-Age of empires(seria)
2-Jedi Academy 3-Civilization 3 4-GTA vice city i San 5-Gorky 17 6-Runescape Tibia nie jest ani w setce !!! ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() 1)Rome:total war(czekam na medieval II!)
2)Stronghold Crusader 3)Morrowind (oblivion nie ruszy ![]() 4)Homeworld(1,cataclysm,2) 5)BoŚ2 6)THUG II ( załatwiam AW ![]() 7)... Tibia ![]() 8)hmm. Soldat? :S
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() A tam.
1. Beyond Good & Evil (po prostu rox..) 2. Rayman 3 (OMG.. dialogi wymiatają^^) 3. Warcraft III (add sth?;p) 4. Heroes of Might & Magic III (zdecydowanie najlepsza z sagi) Hm.. a jakby zrobić pozostalą czwórkę.. (tu kolejnosc przypadkowa) 5. Zeus: Pan Olimpu (też imo wybija sie ponad serie.. a może dlatego, że ją najpierw dostalem?) 6. Worms World Party(j/w, ale najpierw miałem W2;p) Kurde.. i nie wiem co dalej dać.. RollerCoaster Tycoon 2? GhostMaster? Disciples2? Soldat? Warioland 4? Pokemony?(xD ale serio.. serial etc. sux, but gRPG[GameboyRPG lol] rox;]) Dino Island? Jazz?(<< and < gry mego dzieciństwa). Anyway, coś z tych.
MOJE CELE NA FORUM: [x]mieć wazon [x]mieć sexy wazon [ ]mieć super sexy wazon [ ]2 posty Ostatnio edytowany przez MATI9630 - 27-04-2006 o 07:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() 1: HoMM 3 :}
2: Fallout Tactics (no to jest super CRPG musisz zagrac ![]() 3: C&C (razem z dodatkiem "Zero Hour") 4: Warcraft III (komu dupe skopac!?) 5: MoHAA (moze stera ale jest super ![]() 6: Twierdza Krzyżowiec (Yeah good) 7: Z: Steel Soldiers (moze malo znana ale to moj pierwszy RTS i od niego zaczela sie moja milosc do strategi kazdego rodzaju ![]() 8: Ice Wind Dale I i II (chyba tak sie to pisze, moj ulubiony cRPG ![]() 9: Cunter-Strike (nie ma to jak lebszoty ![]() 10: Twierdza (Tak samo jak Krzyżowiec, ale nie ma potyczki i spadlo na nizsze miejsca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Kolejność chronologiczna (wg platform też)
1 <- Boże ile nocy nieprzespanych, ile harvesterów wciągnietych pod piaski tego to nikt nie spamięta. 2 <- Boski tryb podzielonego ekranu, kumpel przynosił myszkę i jazda, kilkutygodniowe potyczki to była normalka. 3 <- Ta gra to było mistrzostwo świata, miałem polską wersję językową na amige i mogłem w to grać calutki tydzień z przerwą tylko na sen 4 <- Najlepszy NF jakikiedykolwiek uwidział światło dzienne, i to koniecznie w wersji PSX nie PC. 5 <- Kiedy miałem tę grę, 6-7 lat temu, bałem się w to grać po zmroku i samemu w domu. 6 <- Mistrz osiedla do was mówi, wspaniałe rozwiązanie podnoszące rozdzielczość obrazu, zero ściemniania czysta walka. 7 <- Super wymiatająca plansza HANGAR, wspaniałe rozwiązania. Następne części to już przerost formu nad treścią. 8 <- Tego nie trzeba chyba nikomu przedstawiać. Najpopularniejszy RTS wszechczasów. 9 <- Gra wciąga jak narkotyk; idziesz, wsłuch.ujesz się, słyszysz ciche stąpnięcie, tratatatata, patrzysz jak zza pudła ospale, ociągając się wypada ciało przeciwnika, spoglądasz dalej, widzisz ładunek wybuchowy, szybki klik c3 (dla niegrających "Need backup!"), szukasz schronienia, grasz w ciągłym skupieniu. Cud miód i orzeszki . ![]() Ostatnio edytowany przez emilok - 27-04-2006 o 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() 1.Tibia (cipsoft)
2.Enter the matrix (chyba EA) 3.Heroes 3 (zapomnialem) 4.Cs (sierra) 5.Sof 1,2 (raven soft chyba) 6.Fifa 98,99,2000,2001,2002,2002 world cup (ea) 7.Warcraft 3 (blizzard) 8.THPS 3 (neversoft) @down: thx Ostatnio edytowany przez Dj Fara0n - 30-04-2006 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 40~
|
![]() 1. Tibia
2. WoW 3. Heroes of Might and Magic III 4. GTA: III/VC/SA 5. Counter-Strike 6. Black & White 7. Gothic I/II 8. inny shit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() 1.GTA SA (R*)
2.GTA VC (R*) 3.GTA 3 (R*) 4.GTA 2 (R*) 5.GTA (R*) 6.GTA London (R*) 7.NFS MW (EA) 8.NFS Ungerground 2 (EA) Było by jeszcze na tej liście GTA LCS, ale nie mam PSP ani PS2 i nie mialem szansy w to zagrać :/ Ostatnio edytowany przez Shaboinker - 27-04-2006 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]() 1.The Settlers III
2.Gta SA 3.THPS 2 4.Chrome 5.Cs 6.Max Payn (nie wiem jak to sie pisze) 7.Return To Castle Wolferstine 8.CoD |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() 1. Heroes of Might and Magic III(3DO)
2. Starcraft(Blizzard) 3. Quake(Id) 4. Neverhood(Microsoft?) 5. Ballance(?!) 6. Soldat(M.M.) 7. Mortal Kombat 2(Midway) 8. Soldier of Fortune(?) Nie jest to moja OSTATECZNA lista ul. gier, takie mi w tej chwili przyszły do głowy... |
![]() |
![]() |