|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Widziałeś Bazyliszka ?? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
723 | 40.41% |
Nie |
297 | 16.60% |
Słyszałem o nim |
671 | 37.51% |
Co to Bazyliszek ? |
98 | 5.48% |
Głosujących: 1789. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#162 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Świat: Doomhammer
![]() |
![]() @poreda
Ten odglos wydaje Minotaur Mag, poza tym widzialem bazyliska na battle, gdy go zaatakowalem, pojawil sie magiczny napis "You may not attack this person" (NPC) ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antony Sanguincorvus
Profesja: Knight
Gildia: Refugian Greenpeace
Świat: Refugia
Poziom: 65
Skille: 73/63
Poziom mag.: 56
![]() ![]() |
![]() Wszyscy trąbią ze bazylisk to NPC itp itd - a nie pomyśleliscie o tym, ze dopiero jak zagadasz do niego "hi" czy jakoś inaczej jak bedzie sie rpzy nim stało to wtedy Cię zaatakuje ew. zamieni w kamień? Moze jednak to lusterkow Tibi po coś zrobili
![]()
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam czasu tam pójść, ale chciałbym by ktoś się wybrał
![]() "Emperre, Emperror, Emperoe" pozatym emperor... - premee?, premmy?, rorempe? (chyba wiecie o co chodzi ![]() "Basilisk, Kiliasbas, Ksilisbas, Assliskb, Liisbask - pomyślcie ![]() "Durin, Nudri, Rinud, Dunir, Dunri" "Music, Sicmu, Umsick,Cisum,Umics" "Wooden Flet, Denoow Telf, Eltf Owoden" "Kill, llik,Illk,liki" "You, ouy, uyo, yuo" Spróbujcie... ![]() Ja bym coś takiego powiedział: "Eltf Owoden llik uyo Liisbask"
Ostatnio edytowany przez Rohen - 22-11-2005 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Police
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Steel
Świat: Elysia
Poziom: 30
Skille: 19/21
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Moze to jest jakis BOSS albo nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
![]() |
![]() @up
Ja stawiam na nic. Ludzie jak wpadniecie na coś odkrywczego/zaskakującego, coś czego nikt nigdy wcześniej nie odkrył (a zalicza się do wcześniejszego warunku). To o tym powiedzcie. Licznika postów już nie ma więc "why" nabijać posty. @Off Jakoś dziwnie ci ten napis wyszedł, bo forever nie wychodzi ![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Mam nowe wiadomości o bazylu. Otóż byłem przed chwilą u niego a on...wydawał odgłosy... "FCHHHH" czy "Learn de secret uff death". Interesuje mnie ta sprawa od bardzo dawna i nigdzie nikt nie napisał że on wydaje odgłosy...Co dziwne "fchh" wydaje np. drag a to drugie np, monk. Czyżby Cipsoft zaczął coś zmieniać? Odkrywać nowe karty w związku z bazyliszkiem?
Co o tym sądzicie? Niedowiarkom mogę wrzucić screena.
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() Ja jestem niedowiarkiem, wrzuć screena, albo wyślij na prv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Odglosy dochodza z lewej strony, na poczatku myslalem ze moze to byc dwacarta ale to nie ten rejon. Mozliwe ze pomieszczenie z bazyliszkiem jest wieksze i sa w srodku jakies potworki ( mag, drag etc. ).
Nadal nie widze sensu roztrzasania sprawy z tym co zrobic bazyliszkowi/ z bazyliszkiem skoro wg ksiazek nie da sie tam wejsc.
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() Ja mieszkam w kazz. bazyl pewnie jest bo poco cip dawalby tabliczke z ostrzezeniem przed bazylem??raz bylem na soldkach i mozna inaczj isc- w lewo. nie mozna przejsc (kamien chyba blokuje) ale jest tam pare posagow (kamienych). nia ogolnie to prawie w calym kazz powyzej 0 sa takie odglosy. i imperator nie mowi nic o przyniesienie bazyla a o przyniesienie jego skory (weze ja zrzucaja wiec...)
|
![]() |
![]() |
#174 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Ten bazyliszek jest po to, zeby rozbudzic wyobraznie noobow (newbie?), ktorzy chca miec za darmo dobre itemy i wszystkie zagadki kojarza sobie z fri itansami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Słyszałem o bazylku ale zobaczyłem go dopiero na screenie który dał Raul. Aha, co można napotkać na drodze do niego?
@down Ha, ha, bardzo śmieszne. Pytałem SERIO co można tam spotkać bo słyszałem że kręci się tam dragon, a na obecnym lvlu raczej tego spotkania bym nie przeżył. Chciałem się tam pokręcić i pooglądać to miejsce. Może coś bym wykombinował.Orshabaal występuje tylko na Edron i do tego sporadycznie. Coś typu The Old Widow(rzecz jasna chodzi mi o resp). A tak przy okazji, słyszałeś o opcji "edit"? A o polskich fontach? @Teletoobis Dzięki, skoro tak to się tam przejdę. Mogę się dowiedzieć jak dokładnie dojść w to miejsce z SSa Raula?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 31-01-2006 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @alphadron
dwarfy, soldy, poison spidery i slime;]
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Imię: Hawek of Candia
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 16
Skille: 50+/35+
Poziom mag.: 7
|
![]() Basliska mozna zobaczyc ale dojście do niego jest raczej niemożliwe... Kolejna zagadka którą stworzył CipSoft żeby ludzie mieli o czym gadać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() nawet jesli jest dostep do bazyliszka to napewno pelni role npc gdyby byl niby poteznym potworem to mialby wlasny wyglad a nie wyglad weza! -.- no wlasnie tam na lewo za tym znakiem jest zamkniety dostep do dziury moze tam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Lokacja: Świdnik
Imię: Narugorre
Profesja: Paladin
Świat: Danera
|
![]() @up
A moze to jest jakby boss wezow xD jak np. boss mino, czy itp. niewiem. ale jest w takim korytarzu zawalone przejscie kamieniami, obok nich stoi posag jakiegos czlowieka, a za tym przejsciem jestalbo wejscie albo zejscie ;]