Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-09-2005, 20:32   #161
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg

Yavalion ma numer GG 4770559 Yavalion ma login Tlenu nastyboy_kg@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osta'ach
Tak myśle Kara, jak mogłeś to zrobić... kumplom, Polakom....
Dziwne...Ja sie nie mieszam to waszych spraw, ale ja bym tego nie zrobil...
@ topic Wiem ze nam jest łatwo mowic cobysmy zrobili, na twoim miejscu Wolfram, siedziemy se wygodnie na krzeselkach w domq i wymyslamy...Mysle ze ja bym oddał eq i itemy Jakurze (chyba) Pozdro, 3maj sie

Ha bo Polacy są źli !! ( do modków to taki sarkazm)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-09-2005, 20:33   #162
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lookie
Ty chyba nie znasz prawdziwego powodu deda cwanisha...
Sikews jest chciwy i chcial gs'a cwana...
a jesli powodem jest to ze cwan protektowal low leveli to dlaczego nie zalatwili tego po ludzku...???
Po ludzku? Sapał się nie raz , uspokajano go , dalej się sapał , w końcu się na kogoś przesapał i wrotki wywinął.
stary 01-09-2005, 20:55   #163
omg
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 07 2005

Domyślny

omg tacy ludzie jak yavalion czy karajakatakupawoczach itp. zawsze sa twardzi w grze, ale to tylko gra...tibia zmienia ludzi..obudzisz sie jutro i nagle zauwazysz ze ponad rok spedziles przed kompem, jestes bardziej nerwowy, masz gorsze oceny w szkole, masz podkrazone oczy i straciles spory kawalek swojego zycia itd.......czy warto? raczej nie ;p a pozatym kara~ cos ty sie tak uparl ze dopiero ide do gimnazjum xd wlasnie je skonczylem jakbys chcial wiedziec, a twoje nedzne slowa majace na celu mnie obrazic trafiaja jedynie w moja dlon, bo oczy tego nie czytaja xd pfff i nie proboj znowu mowic, ze jestem mlodszy itd. bo sam jestes jak takie dziecko ktore chce miec itemki kolegi
omg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2005, 22:31   #164
Majok
Użytkownik Forum

Majok's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
Majok ma numer GG 6267526
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lookie
Ty chyba nie znasz prawdziwego powodu deda cwanisha...
Sikews jest chciwy i chcial gs'a cwana...
a jesli powodem jest to ze cwan protektowal low leveli to dlaczego nie zalatwili tego po ludzku...???
powodów jest wiele wiec nie mow mi ze ten nim nie jest... zreszta czemu mialby go nie zabijac i nie miec z tego zysku ~200k? no chcial se dorobic przy okazji bo przez wojne sie traci troche hajsu wiec co mialby wywolac wojne kiedy cwanish mialby ~200k na sd mfy itp kiedy moglby nie miec nic? to chyba jest myslenie z glowa

@Osta'ach
no i co z tego ze polakom? w tibii narodowosc nie gra roli... to tylko lowlvl/middlelvl polacy i brazylijczycy tacy wyczuleni zeby wokol miec kolegow polakow i ich chronic w razie czego ochronic lub hacknac(lol).

Ostatnio edytowany przez Majok - 01-09-2005 o 22:35.
Majok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2005, 00:19   #165
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omg
omg tacy ludzie jak yavalion czy karajakatakupawoczach itp. zawsze sa twardzi w grze, ale to tylko gra...tibia zmienia ludzi..obudzisz sie jutro i nagle zauwazysz ze ponad rok spedziles przed kompem, jestes bardziej nerwowy, masz gorsze oceny w szkole, masz podkrazone oczy i straciles spory kawalek swojego zycia itd.......czy warto? raczej nie ;p a pozatym kara~ cos ty sie tak uparl ze dopiero ide do gimnazjum xd wlasnie je skonczylem jakbys chcial wiedziec, a twoje nedzne slowa majace na celu mnie obrazic trafiaja jedynie w moja dlon, bo oczy tego nie czytaja xd pfff i nie proboj znowu mowic, ze jestem mlodszy itd. bo sam jestes jak takie dziecko ktore chce miec itemki kolegi
Ha lol podkrążone oczy to ja i może mam , ale od chlania jak się ma 6 miesięcy wakacji to się pije , budzi na kacu odpala kompa siedzi kilka h wychodzi z domq i tak w kółko... no chyba , że się parcuje , ale tam też się pije jeśli ekipa dobra... , więc nie wciskaj mnie , że jestem pedrylem w tłustych włosach siedzącym po 24/7 przed tibią , bo tak nie jest.
stary 02-09-2005, 13:54   #166
Prolongatum
Guest

Domyślny

To bylo bardzo chamskie tak to jest jak sie chodzi z frajerami;/
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2005, 13:56   #167
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prolongatum
To bylo bardzo chamskie tak to jest jak sie chodzi z frajerami;/
Powiedział wyżej wymieniony osobnik
stary 02-09-2005, 15:55   #168
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Khem.....kto ci pozwolił nosić taki outfit !!!???

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2005, 20:25   #169
omg
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 07 2005

LOL

Yav~ nie pękaj to było przesłanie do większej grupy osób a nie konkretnie do Ciebie a to, że masz podkrążone oczy od picia to jest twoja sprawa nic do tego nie mam, bo to nie ja pije "pedrylem w tłustych włosach siedzącym po 24/7 przed tibi" hehe to mnie rozwaliło
omg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2005, 20:36   #170
Karajakataka
Użytkownik Forum

Karajakataka's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Karlino

Profesja: Elite Knight
Świat: Thoria
Poziom: 101
Skille: 85/76
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omg
A do mnie cos kierowales ??
Mocze oceny w szkole ... Skonczyles gimnazjum ?? <szok> GZ ! A co uwazasz o moim zyciu prywatnym to Twoja sprawa I tak mnie nie znasz
stary 02-09-2005, 21:20   #171
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny <CENZURA> Karajakataka Pii....Szm....

Jesteś dexxxxx, idioxx, H, K, S... Już cię obluzgałem Szm.... Nienawdzię Cię bo liżesz D Sikewsowi i Khalidorowi zobaczysz, niedługo padniesz i jak zawsze się popłaczesz. Nienawidze Cię i innych jeeb.... polaków któzy się pchają na siłę do góry nie zwazając na innych równych ziomków. Zamiast trzymać z polakami to ty takie maniany orpier.... Dziś przez Ciebie padłem ale nie zważam na to...Zobaczysz za kilka/kilkanaście dni, jak będziesz chciał sprzedac 62 EK na Allegro, bo będziesz Hunted By Sikews.

Za***... moich eXtra ziomków Xarturo i Cwanisha. Wielu polaków już odeszło z Thori w tym ja między innymi: Wover, Cwanish, Masacra'Thor, Execu'Thor, Kunkers'Thor (hacked), Grixer, Tonera... i wielu innych) przez takich jak Ty! Oni byli pierwszymi ale przez takich zdrajców jak Ty i inni (nie wymienie) zostali zniszczeni Przez takich jak Ty Thoria stanie się najgorszym serwerem w Tibi...

Filmik Sux przez takich jak Ty, którzy są na nim

P.S: Przepraszam wszystkich za słownictwo ale ten koleś mnie wqrw....
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2005, 21:49   #172
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Jesteś dexxxxx, idioxx, H, K, S... Już cię obluzgałem Szm.... Nienawdzię Cię bo liżesz D Sikewsowi i Khalidorowi zobaczysz, niedługo padniesz i jak zawsze się popłaczesz. Nienawidze Cię i innych jeeb.... polaków któzy się pchają na siłę do góry nie zwazając na innych równych ziomków. Zamiast trzymać z polakami to ty takie maniany orpier.... Dziś przez Ciebie padłem ale nie zważam na to...Zobaczysz za kilka/kilkanaście dni, jak będziesz chciał sprzedac 62 EK na Allegro, bo będziesz Hunted By Sikews.

Za***... moich eXtra ziomków Xarturo i Cwanisha. Wielu polaków już odeszło z Thori w tym ja między innymi: Wover, Cwanish, Masacra'Thor, Execu'Thor, Kunkers'Thor (hacked), Grixer, Tonera... i wielu innych) przez takich jak Ty! Oni byli pierwszymi ale przez takich zdrajców jak Ty i inni (nie wymienie) zostali zniszczeni Przez takich jak Ty Thoria stanie się najgorszym serwerem w Tibi...

Powiedz mi o czymś o czym masz pojęcie to pogadamy bo jak narazie masz pojęcie o tym jak się spkowa do skzoły , zrobic kanapki , odrobic lekcje i iśc spac.
stary 02-09-2005, 21:56   #173
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Naucz się pisać to pogadamy -.-
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2005, 22:01   #174
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Naucz się pisać to pogadamy -.-

Hmm nie mogę pisac tak zwanego c z kreseczką bo mam systemowo alt+c przyporządkowany do innej opcji , a co do literówek nie powinneś się czepiac skoro sam , nie potrafisz sklecic zdania złożonego nie zawierającego przynajmniej jednego Ku*** , Cho** , Skór**** itp , więc o czym wogóle chcesz ze mną synku rozmawiac?
stary 02-09-2005, 22:15   #175
Karajakataka
Użytkownik Forum

Karajakataka's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Karlino

Poziom: 101
Skille: 85/76
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:

Mozesz juz wyczyscic monitor

A tak na powaznie: Z Grixerem i Tonera ewidentnie nie trefiles Grixer oddal mi swojego UH makera, pozyczal mi DL (mial pierwsza na serwie kupiona od Sikewsa) Ale mowie o pierwszym ownerze, z ktorym zawsze mialem za***iste kontakty... A historii Toenry nie ebde przytaczal

Tasuj sie dalej
stary 02-09-2005, 22:39   #176
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Domyślny

HAHAAHHAHAHAHAHAHA Ladnie bardzo Ladnie HAHHA

Pozdro Elven !! HAHAA :**
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2005, 22:40   #177
pivope
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: n/c
Domyślny

Tonera to jest nowy ovner z 1 ovnerem mialem tesh zajbiste kontaty pomagalismy sobie itd jak 2 ovner zabral passy to zaczol namawiac Sta'sia zeby zbieral lduzi do zabicia sikewsa i stasiu napisal do gortharda czy pomoze gorth napisal kto idzie na to a stasiu ze tonera elven wind(2 postac tonery) i ze Cwanish sie niezgodzil i za to wlasnie padlem... a tak wogule widzialem rozmowe na gg Stasia i Tonery jak Tonera sie przyznaje do tego i mowi ze bedzie walczyc zeby Sta'siu niebyl hunted -.-''
pivope jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2005, 23:36   #178
Longerososol
Zbanowany

Longerososol's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Bytomscy Hooligany

Imię: Sumilidero
Świat: Honera
Poziom: 84
Skille: 82/74
Poziom mag.: 7
Domyślny loooooollllllllllllllllll

lol człowkieku jak ty możesz miec 66 lv. ja niemoge patrzysz sie jak bijom modego zamiast uciekac i sie wylogowac to ty se stoisz wes ale żes mnie zdziwił taki lv! a wogule jak cie zaczeli bić to naawet nie uciekałes tylko stałes i czekałes asz padniesz no nie mi sie normalnie zygac chce od tego.
Longerososol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2005, 00:58   #179
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
Tonera to jest nowy ovner z 1 ovnerem mialem tesh zajbiste kontaty pomagalismy sobie itd jak 2 ovner zabral passy to zaczol namawiac Sta'sia zeby zbieral lduzi do zabicia sikewsa i stasiu napisal do gortharda czy pomoze gorth napisal kto idzie na to a stasiu ze tonera elven wind(2 postac tonery) i ze Cwanish sie niezgodzil i za to wlasnie padlem... a tak wogule widzialem rozmowe na gg Stasia i Tonery jak Tonera sie przyznaje do tego i mowi ze bedzie walczyc zeby Sta'siu niebyl hunted -.-''
a ja znam nadal właściciela tonery i on gra swoim knightem na thori , bo jak mi powiedział woli knighta niz sorca
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2005, 07:56   #180
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Oczko pozdro!

Cytuj:
Jesteś dexxxxx, idioxx, H, K, S... Już
(...)

zapomniales dodac tez o kilq wspanialych ziomkach ktorzy odeszli : Anexyn :*
(bbro 4ever) - mzoe tutaj powody były troszeczkę inne ale wiązały się też z historią wojen i z ludźmi panującymi tutaj ostatnio , taksamo jak było zemną

(Anexyn tez post dla ciebie :* Your Schnappi )
^Awolver^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania