Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-11-2005, 15:24   #161
K.O.L.L.E.R.
Guest

Domyślny

mi sie kiedys snilo ze bylem przykuty rekami w jakiejs sali do sciany niemoglem ani niemailem jak uciec i potem wparowal jakis doktorek jakis swir za nim jakas straz prowadzila mojom dziewczyne, ten doktorek porazil ja prodadem i jakos to bylo ze ja potem jakos zabil chyba jej poderznol gardlo wk******* sie tak ze zaczolem ewoluowac w jakiegos taurosa wyrwalem sie z tych kajdan i pobieglem na tego profesorka wywalilem mu w pysk i odlecila mu glowa wylecialy cale wielkie armie zolnierzy i zaczoly we mnie strzelac nagle sie obudzilem

chory sen!!
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-11-2005, 16:32   #162
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mattiz
Szłem
offtopic
szedlem
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-11-2005, 18:49   #163
go-fan
Użytkownik Forum

go-fan's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Angel'ek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 25
Skille: 66/64
Poziom mag.: 4
go-fan ma numer GG 1598897
Domyślny

Hehehe sny najczesciej sa fajne ale...

Najgorzej jest jesli chcesz byc z pewna osobą , sni ci sie ze z nia jestes ,wstajesz a okazuje sie ze to tylko sen, ehh
stary 12-11-2005, 19:42   #164
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

@matizz:
Po kiego wała piszesz 3 razy posta o takiej samej treści ?Jak chcesz wytłumaczenia to poszukaj w sennikach.
stary 12-11-2005, 20:26   #165
Aval'yah
Użytkownik Forum

Aval'yah's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn

Aval'yah ma numer GG 8876263 Aval'yah ma login Tlenu aval-yah@tlen.pl
Domyślny

Sny. Miewam mniej lub bardziej porypane. Głównie koszmary.

Z tych ciekawszych, zapamiętałem jeden w którym wpadłem do basenu (chyba) i zacząłem tonąć. Widziałem nad sobą powierzchnię wody, jednak mimo, że rozpaczliwie machałem rękoma, nie mogłem wypłynąć, tylko spadałem co raz głębiej i głębiej. Gdy się obudziłem, jeszcze przez chwilę nie mogłem się zorientować co się dzieje, nerwowo rzucałem się na łóżku, starając się "wydostać".

W innym cały mój dom oblazły pająki. Były po prostu wszędzie, tysiące maleńkich pajączków, pokrywały każdy metr kwadratowy mojego mieszkania, a w samym środku siedziała pajęczyca-matka, która rodziła wciąż rodziła następne. Co dziwniejsze moja rodzina, zdawała się tego nie zauważać, wszyscy spokojnie chodzili po domu , wykonując zwyczajne codzienne czynności. Czy muszę wspominać, że wręcz nienawidzę pająków?

W jednym tych bardziej walniętych pewien kolega z mojej klasy, taki co to ledwo do następnej klasy zdał, wszedł cały zapłakany na lekcje w towarzystwie polonistki. Nauczycielka z surową miną objaśniła wszystkim, że gość jednak nie przeszedł dalej, na co ten chłopak rozłożył śliczną laurkę z napisem "KOCHAM WAS!", na co wszyscy zaczęli szlochać i lamentować. W rzeczywistości ten gość nie należy do wrażliwych, prędzej dałby nauczycielce w mordę niż zrobił coś takiego.
gestating with all the other rats
nurse said that my skin will need a graft.
i am of pockmarked shapes
The vermin you need to loathe.
Aval'yah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2006, 18:33   #166
Rapinus
Użytkownik Forum

Rapinus's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Barlinek

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 40
Poziom mag.: 38
Rapinus ma numer GG 8414755
Domyślny

Mi sie snilo 2 dni temu, że z kumplem z podworka jezdzlismy na BMX'ach (zawsze chcialem jezdzic ), zjezdzamy z gorki i po miescie , jedymy jedymy i tu nagle taki kraweznik, no nei wiem jakas przepasc , wyskok i lece i lcece juz mam upadac budze sie caly spocony - to tylko sen lol.

Albo jak mnie teksanski masakrowiec z pila mechaniczna gadanial

Kiedys jak bylem maly zawsze mialem sny, przewaznie koszmary
Taki jeden ktory zapamietalem
To budze sie caly spocony ale jednak nei jestem do konca obudzony, widze wszedzie plamki i takie ruszajace sie sciany
Bieglem do rodzicow i zawsze ktos musial sie kolomnie polozyc bo inaczej nei wytrzymalem 5 sekund
Wszystko sie ruszalo balem sie jak cholera (wiek 5 lat)
Zapamietalem ten sen poniewaz miewalem go legularnie
ktos moze wytlumaczyc co to znaczy?

Pwned plx?
Rapinus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2006, 19:01   #167
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

wyjaśnić..
ja tam psychologiem nie jestem, który tworzy na podstawie snów jakieś wnioski..
ale może to było związane z jakąś niepewnością? jakimś lękiem? właśnie dlatego potrzebowałeś potem czuć tą drugą osobę - że jest tuż obok i sam nie jesteś
takie dziecięce obawy
(khem.. nie jestem do końca pewna, jak dokładnie wyglądał ten sen, bo dość dziwnie sformułowałeś swe myśli ~_~")

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2006, 19:06   #168
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2005

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K.O.L.L.E.R.
mi sie kiedys snilo ze bylem przykuty rekami w jakiejs sali do sciany niemoglem ani niemailem jak uciec i potem wparowal jakis doktorek jakis swir za nim jakas straz prowadzila mojom dziewczyne, ten doktorek porazil ja prodadem i jakos to bylo ze ja potem jakos zabil chyba jej poderznol gardlo wk******* sie tak ze zaczolem ewoluowac w jakiegos taurosa wyrwalem sie z tych kajdan i pobieglem na tego profesorka wywalilem mu w pysk i odlecila mu glowa wylecialy cale wielkie armie zolnierzy i zaczoly we mnie strzelac nagle sie obudzilem

chory sen!!
Own3d Niezły sen. Ja tam przeważnie erotyczne mam ;P
patrikozzz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2006, 19:17   #169
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Domyślny

Ja miałem mega mega mega głupi sen

Śniło mi się że miałem grać w Romeo I Julia Ale tylko w scenie z jakimś pocałunkiem jako...Julia Bleeee...Jakiś nauczyciel mi kazał.Potem coś mi powiedział a ja się na niego rzuciłem.Biegliśmy w jakimś holu.Dorwałem go i nieźle skopałem.Potem go odwróciłem i wbiłem mu ołówek w serce Rzuciłem go na foteli wbiłem jego ręke w ksero i błyskał jak fajerwerka.

Jak mówiłem mega mega mega głupi sen
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
stary 01-01-2006, 22:24   #170
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny hihi

Ja czasami mam tibijskie sny Zwykle wszystkie podobnie sie kończą. Raz bije mnie armia noob'ów, innym razem GS'y, jeszce kiedy indziej jacys H-lvle, ale zawsze sen kończy sie jednym widokiem: stoi moja postac na Red HP i nie wiem czemu nie mogę sie uhnąć, moja postac umiera, budze się i po jakimś czasie, sobie uswiadamiam ze to tylko sen

Hihihi
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 12:29   #171
Plask
Użytkownik Forum

Plask's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Krasni F

Stan: Na emeryturze
Świat: S.P.R.Z.E.D.A.N
Poziom: OMG
Skille: 3*up
Poziom mag.: 4*
Plask ma numer GG 2087652
Domyślny

Mi sie snilo ze slucham muzyki a tu podchodzi gosc i mowi rozwalajac discman reka koniec stawaj do reki ! Ja sie w****ilem bo zbieralem na discman ponad miesiac jak mu skopa to cos zielonego wyplynelo z jego nogawek i sie obudzilem walnawszy o sciane ....tyle

To jest muza-.-
Plask jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 16:13   #172
Chessterr
Użytkownik Forum

Chessterr's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005

Domyślny

Mi sie powtarza jeden sen. Że jedzie na mnie tir a ja nie mogę wskoczyć na chodnik( chodnikt en miał około 5 metrów wysokości). Lecz sen to jest niezbadana od X wieków tajemnica. Nikt nie wie czemu ma sie snya takie a nie inne.
Pozdrawiam

Chessterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2006, 17:55   #173
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

... mi sie śniło ostatnio (tzn. z tydzień temu) , że moja klasa zgłosiła się na ochotnika do arcyważnej misji powstrzymania natarcia całej armii niemieckiej , na strategicznym punkcie , a było to przed samym miejscem ich "respa" (miejsce z którego wszyscy wyłazili) ... zostaliśmy uzbrojeni w śmiercionośna broń najnowszej generacji , która nosiła nazwe i właściwie była kredą szkolną ... rzucaliśmy w szwabów kredą , jak byli przed główną bazą (przed jakimś białym domem) ... było o tyle zabawnie , że oni nas nie mogli trafić , a jak któryś dostał head-shota kredą to padał jak kłoda ... najgorzej było z zapasami amunicji , bo to przypominało już Radzieckie realia ... rzucaliśmy kredą , a potem braliśmy ją z ziemi i znowu rzucaliśmy ... sen głupi , ale również śmieszny ... szkoda , że nie atakowaliśmy czołgów ...
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2006, 09:09   #174
Meryba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2006

Stan: Niegrający
Meryba ma numer GG 9779216
Domyślny

A, mi się śniło że pojechałem na jakąś kolonie i w nocy poszedłem z kolegą do lasu on miał granat i żucił w jakis samochud ja ucieklem do starego budynku a on zniknął a ja w tym budynku znalazłem jakąś dziewczynke i ona sie ciachała nożem po ryju ja uciekam i jakiś ziomal wstrzyknął mi trucizne i dedłem i sie obudziłem

ALBO
mam takie sny, że uciekam od czegoś i na końcu jest przepaść i ja tam skacze i jak spadne to obudze sie

i jeszcze jedno kiedyś snił mi sie horror i na realu otworzylem 1 oko a drugiego nie mogłem i nie moegłem krzyknąć!!! :/

Ostatnio edytowany przez Meryba - 10-05-2006 o 09:22.
Meryba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2006, 15:56   #175
Ostry7
Użytkownik Forum

Ostry7's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: Knurów

Stan: Na emeryturze
Imię: Spatrax
Ostry7 ma numer GG 4139914 Send a message via Skype™ to Ostry7
Domyślny

Heh, ja nigdy nie doznałem finału snu, ponieważ w kulminacyjnym momencie ZAWSZE się budze/budzi mnie matka.

20:14 Charonsi: zostane zolnierzem
Ostry7 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2006, 19:48   #176
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Domyślny

Skoro już ktoś odswiezyl ten temat....-.-

Powiem że ostatnio mam dziwne sny.... Np. śnił mi się sen ,że wracałem z budy, patrze a tu lezy pod drzewem a tu moja poduszka.Odwracam ją a tam ROBALE (nie lubie robiali, nie to że sie boje ale nie lubie). A potem padam na ziemie a one mnie atakują.Najgorsze jest to że nie moge wstać ani się poruszyć. I sny w których właśnie nie moge się ruszać mam często...

Dziwne być może to jakieś podswiadome lęki czy coś?

A i dziwne.... zawsze gdy idę na 8:00 do budy, budzę się o 6:45, 15 minut śpie i wstaje (???)
stary 10-05-2006, 20:07   #177
Allatar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004

Domyślny

mi sie snilo, ze sie obudzilem
Allatar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2006, 20:28   #178
Hieyan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
A i dziwne.... zawsze gdy idę na 8:00 do budy, budzę się o 6:45, 15 minut śpie i wstaje (???)
Ja mam jescze dziwniej, nastawiam budzik na 6:55, budze się przez budzik o 6:55, idę spać, i znowu się budze o 6:55. Codzienne Déjà vu.

@Topic.
Mi się dzisiaj śniło, że spadałem w przepaść. Obudziłem się, bo spadłem z łóżka, w tym też momencie w śnie uderzałęm o dno owej przepaści.
Hieyan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2006, 20:31   #179
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Allatar
mi sie snilo, ze sie obudzilem
Hmmm...
* Shanhaevel bierze książkę autorstwa dr Freuda...
To musi coś znaczyć...
* Shanhaevel przewraca stronę
No tak! Debilizm!

@down
Mam jedyny egzemplarz, rękopis i nie pokażę! O!

Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 10-05-2006 o 21:27.
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2006, 20:38   #180
Allatar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Hmmm...
Shanhaevel bierze książkę autorstwa dr Freuda...
To musi coś znaczyć...
Shanhaevel przewraca stronę
No tak! Debilizm!
mozesz mi powiedziec jaka to ksiazka? musze to zweryfikowac.

Ostatnio edytowany przez Allatar - 10-05-2006 o 20:39.
Allatar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania