![]() |
#161 |
Guest
|
![]() mi sie kiedys snilo ze bylem przykuty rekami w jakiejs sali do sciany niemoglem ani niemailem jak uciec i potem wparowal jakis doktorek jakis swir za nim jakas straz prowadzila mojom dziewczyne, ten doktorek porazil ja prodadem i jakos to bylo ze ja potem jakos zabil chyba jej poderznol gardlo wk******* sie tak ze zaczolem ewoluowac w jakiegos taurosa wyrwalem sie z tych kajdan i pobieglem na tego profesorka wywalilem mu w pysk i odlecila mu glowa wylecialy cale wielkie armie zolnierzy i zaczoly we mnie strzelac nagle sie obudzilem
chory sen!! |
![]() |
|
![]() |
#162 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
szedlem
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angel'ek
Profesja: Knight
Gildia: Mystical Brothers
Świat: Eternia
Poziom: 25
Skille: 66/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Hehehe sny najczesciej sa fajne
![]() Najgorzej jest jesli chcesz byc z pewna osobą , sni ci sie ze z nia jestes ,wstajesz a okazuje sie ze to tylko sen, ehh ![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Sny. Miewam mniej lub bardziej porypane. Głównie koszmary.
Z tych ciekawszych, zapamiętałem jeden w którym wpadłem do basenu (chyba) i zacząłem tonąć. Widziałem nad sobą powierzchnię wody, jednak mimo, że rozpaczliwie machałem rękoma, nie mogłem wypłynąć, tylko spadałem co raz głębiej i głębiej. Gdy się obudziłem, jeszcze przez chwilę nie mogłem się zorientować co się dzieje, nerwowo rzucałem się na łóżku, starając się "wydostać". W innym cały mój dom oblazły pająki. Były po prostu wszędzie, tysiące maleńkich pajączków, pokrywały każdy metr kwadratowy mojego mieszkania, a w samym środku siedziała pajęczyca-matka, która rodziła wciąż rodziła następne. Co dziwniejsze moja rodzina, zdawała się tego nie zauważać, wszyscy spokojnie chodzili po domu , wykonując zwyczajne codzienne czynności. Czy muszę wspominać, że wręcz nienawidzę pająków? W jednym tych bardziej walniętych pewien kolega z mojej klasy, taki co to ledwo do następnej klasy zdał, wszedł cały zapłakany na lekcje w towarzystwie polonistki. Nauczycielka z surową miną objaśniła wszystkim, że gość jednak nie przeszedł dalej, na co ten chłopak rozłożył śliczną laurkę z napisem "KOCHAM WAS!", na co wszyscy zaczęli szlochać i lamentować. W rzeczywistości ten gość nie należy do wrażliwych, prędzej dałby nauczycielce w mordę niż zrobił coś takiego.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Barlinek
Imię: Thal Therdo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 40
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Mi sie snilo 2 dni temu, że z kumplem z podworka jezdzlismy na BMX'ach (zawsze chcialem jezdzic
![]() Albo jak mnie teksanski masakrowiec z pila mechaniczna gadanial Kiedys jak bylem maly zawsze mialem sny, przewaznie koszmary Taki jeden ktory zapamietalem To budze sie caly spocony ale jednak nei jestem do konca obudzony, widze wszedzie plamki i takie ruszajace sie sciany Bieglem do rodzicow i zawsze ktos musial sie kolomnie polozyc bo inaczej nei wytrzymalem 5 sekund Wszystko sie ruszalo balem sie jak cholera (wiek 5 lat) Zapamietalem ten sen poniewaz miewalem go legularnie ktos moze wytlumaczyc co to znaczy?
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() wyjaśnić..
ja tam psychologiem nie jestem, który tworzy na podstawie snów jakieś wnioski.. ale może to było związane z jakąś niepewnością? jakimś lękiem? właśnie dlatego potrzebowałeś potem czuć tą drugą osobę - że jest tuż obok i sam nie jesteś ![]() takie dziecięce obawy ![]() (khem.. nie jestem do końca pewna, jak dokładnie wyglądał ten sen, bo dość dziwnie sformułowałeś swe myśli ~_~") d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja miałem mega mega mega głupi sen
Śniło mi się że miałem grać w Romeo I Julia ![]() ![]() ![]() Jak mówiłem mega mega mega głupi sen
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Ja czasami mam tibijskie sny
![]() ![]() Hihihi |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Krasni F
Stan: Na emeryturze
Imię: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Gildia: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Świat: S.P.R.Z.E.D.A.N
Poziom: OMG
Skille: 3*up
Poziom mag.: 4*
![]() |
![]() Mi sie snilo ze slucham muzyki a tu podchodzi gosc i mowi rozwalajac discman reka koniec stawaj do reki ! Ja sie w****ilem bo zbieralem na discman ponad miesiac jak mu skopa to cos zielonego wyplynelo z jego nogawek i sie obudzilem walnawszy o sciane ....tyle
![]()
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Mi sie powtarza jeden sen. Że jedzie na mnie tir a ja nie mogę wskoczyć na chodnik( chodnikt en miał około 5 metrów wysokości). Lecz sen to jest niezbadana od X wieków tajemnica. Nikt nie wie czemu ma sie snya takie a nie inne.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... mi sie śniło ostatnio (tzn. z tydzień temu) , że moja klasa zgłosiła się na ochotnika do arcyważnej misji powstrzymania natarcia całej armii niemieckiej , na strategicznym punkcie , a było to przed samym miejscem ich "respa" (miejsce z którego wszyscy wyłazili) ... zostaliśmy uzbrojeni w śmiercionośna broń najnowszej generacji , która nosiła nazwe i właściwie była kredą szkolną
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A, mi się śniło że pojechałem na jakąś kolonie i w nocy poszedłem z kolegą do lasu on miał granat i żucił w jakis samochud ja ucieklem do starego budynku a on zniknął
![]() ![]() ![]() ALBO mam takie sny, że uciekam od czegoś i na końcu jest przepaść i ja tam skacze i jak spadne to obudze sie ![]() i jeszcze jedno kiedyś snił mi sie horror i na realu otworzylem 1 oko a drugiego nie mogłem i nie moegłem krzyknąć!!! :/ Ostatnio edytowany przez Meryba - 10-05-2006 o 09:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro już ktoś odswiezyl ten temat....-.-
Powiem że ostatnio mam dziwne sny.... Np. śnił mi się sen ,że wracałem z budy, patrze a tu lezy pod drzewem a tu moja poduszka.Odwracam ją a tam ROBALE (nie lubie robiali, nie to że sie boje ale nie lubie). A potem padam na ziemie a one mnie atakują.Najgorsze jest to że nie moge wstać ani się poruszyć. I sny w których właśnie nie moge się ruszać mam często... Dziwne być może to jakieś podswiadome lęki czy coś? A i dziwne.... zawsze gdy idę na 8:00 do budy, budzę się o 6:45, 15 minut śpie i wstaje (???)
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() mi sie snilo, ze sie obudzilem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
@Topic. Mi się dzisiaj śniło, że spadałem w przepaść. Obudziłem się, bo spadłem z łóżka, w tym też momencie w śnie uderzałęm o dno owej przepaści. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
* Shanhaevel bierze książkę autorstwa dr Freuda... To musi coś znaczyć... * Shanhaevel przewraca stronę No tak! Debilizm! @down Mam jedyny egzemplarz, rękopis i nie pokażę! O! ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 10-05-2006 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Allatar - 10-05-2006 o 20:39. |
|
![]() |