![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Pollbull
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
|
![]() Kundloholikus, El Drazito/Antonio, Cors Prent, Pollbut itd. to zupelnie inna kategoria niz wyzywanie ludzi "jestes smieciem, kundlem czy cos takiego....
Chyba ze sie myle... |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Drago chyba do tej pory nie zrozumiał o czym pisałem, no ale w jego przypadku to nie pierwszy raz kiedy nie rozumie co sie do niego pisze wiec mozna mu wybaczyc
![]() Draz ty zawsze byłes prostak wiec nic mnie juz zdziwi ![]() karnet w cafe? hmmm poll kiedys chciał kartke z moim zdjeciem i podpisem na drzwi przykleic " tego pana z piwem nie wpuszczamy " ale na szczescie ciagle jakos wchodze. btw - poznan cafe to nie elblag cafe ![]() ![]()
#164 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jestes ostatnia osoba ktora potrafilaby to zrozumiec... Ostatnio edytowany przez Polli~ - 24-11-2005 o 17:55. |
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Drazharm - 24-11-2005 o 18:01. |
|
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Maly Wielki Czlowiek
Gildia: Steel Enclave
Poziom: 104
Skille: 90/87
|
![]() yyy... odbiegacie od tematu ... zaczeliscie dogryzac sobie nawzajem, niepotrzebnie bo i tak do niczego to nie doprowadzi. Moze poszukacie jakiegos rozwiazania ? albo chociaz pogodzcie sie : )
|
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zmienia to faktu ze nie ty sobie wybierasz przydomek..czy ci sie to podoba czy nie...
Ty i twoi ludzie mozecie mowic do Drago~ "ksiaze" Sorry my wybieramy inny "obiektywny w naszych oczach" wariant... |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 24-11-2005 o 23:48. |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahah jaki cyrk Drazh~ najwiekszy prostak i cham azury bedzie dawal lekcje oglady
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny gracz
Imię: Falli Gun
Poziom: 65
Skille: 85/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Osobiście nigdy nic nie miałem do jednej ani drugiej strony konfliktu, nawet do szwedów. Ale teraz to chyba jakaś przesada, kiedy wpada mi Anakin i paczka, zabijają mnie (przebolałem to
![]() Oczywiście to jest pytanie retoryczne. Życzę powodzenia lepszym. GL. |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Patrzac na tempo w jakim przyrastaja te slowne przepychanki, mozna wywnioskowac ze za jakis tydzien temat bedzie mial ladnych pare stronek.
Przydalaby sie pomoc jakiegos (obiektywnego) modka. Nie mam nic do tych ktorzy sie wypowiedzieli, ale sa z Azury i jakos ciezko uwierzyc w ich obiektywnosc... Przeczytalem caly temat, jako ze jestem z Azury i mnie to interesuje i stwierdzam ze polowa z nich do niczego nie prowadzi. Bo wyzywac to kazdy moze, nawet 10 latek. Zamiast dolewac oliwy do ognia ja bym proponowal albo sie pogodzic albo rozegrac normalna wojne... bo to jest troche irytujace, jak ktos na expie cie dopadnie i zacznie lac bez powodu... |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mozna sie wyzywac- ostatecznie nic innego nie robimy na tibia przez ostatnie pol roku jak wyzywamy sie z drazem, ale jakis poziom musi byc zachowany, czego postaram sie dopilnowac.
apropo wizji wszystkich proroków jakoby koalicja DoF - MK miała sie rozpasc współpraca z MK idzie w naprawde sympatycznym kierunku i nie widze powodów dlaczego mieliby nas wykopac- bo jestesmy z PL? oni sami sa wielonarodowosciowi i nie maja podobnych dylematow we własnym gronie - a obecnie w naszym ![]() od dawna znalismy wiekszosc nich- mimo ze bylismy po przeciwnej stronie to czesto rozmawialismy na msn i było, i jest sympatycznie tylko zmieniły sie strony konfliktu. z drazem natomiast wiecznie były jakies zgrzyty. Trzymała to wszystko w kupie koniecznosc wspolnej walki z MK, gdy ich zabrakło widac co sie stało. a ze draz zagrał z nami po chamsku to ktoregos dnia piłem sobie piwko Asarim, Zordanem, Jameha i Pollem- ktoś wstał uderzył piescia w stół i zawołał " tak nie bedzie" wiec zwołalismy posiłki w postaci MK i teraz my robimy na złosc " el drazito "
#174 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() szczerze mówiac nie spodzewałem sie innej odpowiedzi z twojej strony
nie od wczoraj nie grzeszysz elokwencja ![]()
#177 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratzy dla Urba~ jedynego przyjaciela ktory zostal w Wanted.
Szacunek dla niego..doskonaly gosc... |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() 01:35 Buddah Dorthonion: 01:31 You advanced from Level 99 to Level 100.
|
![]() |
![]() |
#179 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() @cors ent - fajnie robicie na zlosc el drazito, a nastepstwem tego jest liczba fragow xD
|
![]() |
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |