Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-03-2006, 22:42   #161
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

prawda taka ze i Geo i Xeretza zazdrosni o lvl Tetro i jedni mowia ze sharuje inni ze nie ale jednak czy oni sami nie sharuja ?? wiem to bo ich znam jak to ktos kiedys powiedzial " kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien " a wiec dla mnie to zalosne chcac wykopac jakis polakow z serva i prosic sie o pomoc innych ... nie oczekujcie od nich wdziecznosci niestety life is brutall ... a co do BM widzialem filmik i Xeretza pisze " RUSH THEM " a rycki uciekaja pierwsze do tylu ... jednak Shyan to klasa sama dla siebie i mowcie co chcecie ale on potrafi w tibii czynic cuda i naprawde nawet jak ma noobow w gildii ( nie mam na mysli NG !! ) tylko ogolnie to jak sie go sluchaja to naprawde potrafi zrobic wiele jak na Arcani i dowod dal wczoraj i mowcie co chcecie nie szanujcie Tetro czy tam kogos kogo chcecie ale jednak BM wam powie ze NG to legenda w tibii jedna z wielu ale jednak legenda i w moim miescie naprawde wiele osob slyszalo o NG i nie wierza mi ze jestem jednym z nich ( bo jesli powiedza ze ng to cioty to co dopiero BM msuza byc za cioty ) z calym szacunkiem dla BM

Pitt : wiesz masz racje na Obsidii Ng pzresadzilo ale wiesz jakbys byl kiedys high lvl moze bys nas ocenial inaczej i rozumial postepowanie wysokich lvl bo pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia a ci " Pod wozem " zawsze nazrekaja na woznice takze latwo obsmarowywac kogos na forum trudniej pokazac cos w grze wiec proponuje expic i wtedy wypowiadac sie na czyjs temat

pozdrawiam wszystkich na forum i zycze powodzenia w tibii niech moc bedzie z wami
Kiroy jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-03-2006, 22:45   #162
Lord Wlodek
Użytkownik Forum

Lord Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów

Profesja: Master Sorcerer
Lord Wlodek ma numer GG ni ma
Domyślny

Tetro padl jak noob Che zeby NG dostalo wp#$%& i poszlo z kyry idac do ankh dp widzialem jak gonia w 10 kogos z Bm i nawet z sd trafic nie umiac a on specjalnei unikow nie robil jesli tp jest dobre pvp to n/c
stary 02-03-2006, 23:03   #163
Teo
Użytkownik Forum

Teo's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Teo ma numer GG 9509994
Domyślny

Obejrzal bym filmiki z wojny. Poprosze o jakis sznurek a moze ktos sie pokusi o jakies dobre wmv? Xeretza atakuje (atakowal) prawie kazdego Polaka z rsem. Nie lubi naszej nacji i nie ma sie co sprzeczac. Aktualnie sa mu potrzebni do wygrania wojny a przynajmniej do jak najdluzszej walki.
@Kyra D~ Chociaz byles szczery
stary 02-03-2006, 23:11   #164
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek
Tetro padl jak noob Che zeby NG dostalo wp#$%& i poszlo z kyry idac do ankh dp widzialem jak gonia w 10 kogos z Bm i nawet z sd trafic nie umiac a on specjalnei unikow nie robil jesli tp jest dobre pvp to n/c

heh 1 bitwa 10-1
2 bitwa 18-2
i dzisiaj 6-0

i ty gadasz ze ng z sdkow trafic nie umia to co dopiero bm ? jak tak dostali na battle heh noob blz
stary 02-03-2006, 23:15   #165
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

Jak tak patrze na cala sytuacje na Kyrze, to wyjdzie na to ze polacy ,jak zwykle zreszta znowu maja w plecy... Jak wygra BM ,czego bym chcial, ale w sumie jestem juz zrazony po Obsidii do NG, to Xeretza dokladnie pasuje tutaj cytat z jednego z moich ulubionych filmow, gdy Marcelus Walles mowi "zrobie ci z d*** jesien sredniowiecza" i tak pewnie bedzie. Gdy wygra NG bedzie sie mscic na polakach za udzial w wojnie po stronie BM. Najrozsadniejsz sprawa byloby prawdopodobnie przeczekanie sytuacji, a gdy wymorduja sie nawzajem wziecie spraw we wlasne rece, chociaz na to juz jest pewnie za pozno.

Pozostaje tylko stworzenie silnej przeciw wagi dla Xeretzy w samym BM, tylko bez szumnego o tym rozpowiadania.

A do niezaprzeczalnych sukcesow BM nalezy to ze czlonkowie NG przestali odrabiac lvl, chociaz smutna prawda jest taka ze pvp BM nie jest najwyzszych lotow, ale nigdy nie mow nigdy, wojny nie wygrywa sie jedna bitwa, nawet ilos fragow jest malo istotna, Xeretza nie ma w tym momeci nic do stracenia, poniewaz w razie przegranej na Kyrze bedzie spalony, wiec bedzie walczyl do konca. Chociaz przy jego predkosci robienia lvl przeniesc sie na nowy serwer to pestka

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 01:08   #166
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
Jak tak patrze na cala sytuacje na Kyrze, to wyjdzie na to ze polacy ,jak zwykle zreszta znowu maja w plecy... Jak wygra BM ,czego bym chcial, ale w sumie jestem juz zrazony po Obsidii do NG, to Xeretza dokladnie pasuje tutaj cytat z jednego z moich ulubionych filmow, gdy Marcelus Walles mowi "zrobie ci z d*** jesien sredniowiecza" i tak pewnie bedzie. Gdy wygra NG bedzie sie mscic na polakach za udzial w wojnie po stronie BM. Najrozsadniejsz sprawa byloby prawdopodobnie przeczekanie sytuacji, a gdy wymorduja sie nawzajem wziecie spraw we wlasne rece, chociaz na to juz jest pewnie za pozno.

Pozostaje tylko stworzenie silnej przeciw wagi dla Xeretzy w samym BM, tylko bez szumnego o tym rozpowiadania.

A do niezaprzeczalnych sukcesow BM nalezy to ze czlonkowie NG przestali odrabiac lvl, chociaz smutna prawda jest taka ze pvp BM nie jest najwyzszych lotow, ale nigdy nie mow nigdy, wojny nie wygrywa sie jedna bitwa, nawet ilos fragow jest malo istotna, Xeretza nie ma w tym momeci nic do stracenia, poniewaz w razie przegranej na Kyrze bedzie spalony, wiec bedzie walczyl do konca. Chociaz przy jego predkosci robienia lvl przeniesc sie na nowy serwer to pestka

a powody przestania odrabiania lvli mogą być 2:
1 ng sie boi wyjsc z pz
2 ng dawno odrobilo i niema juz co odrabiac

hmm.....

aha, i czemu "polacy [jak rozumiem - wszyscy polacy] jak zwykle zreszta znowu maja w plecy" skoro po obu stronach polacy stanowią wiekszosc?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karrith
@ged
jesli tu zagladasz to ciekawi mnie to czy pamietasz Kharima z Arcanii?? jeszcze Ci wisze 3 bpki hmmow
pewnie ze pamietam
co u ciebie? grasz gdzies?

ps: jak cos to wiesz gdzie mnie znalezc ;p
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 08:07   #167
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Domyślny

@up

Dlaczego maja w plecy, dlatego ze teraz dochcodzi do bratobujczej walki miedzy nimi, uzasadnionej ale bratobujczej. Gdy wygra BM i sprawdza sie pogloski o tym ze Xeretza to rasista, to bedzie my mieli przechlapana, poniewaz polazy z NG beda mieli hunta, a inni poprostu za niewinnosc, a na koniec zabierze sie za polakow w swojej gildii. Gdy wygra NG bedzie tak jak teraz... czyli do bani, i znowu polacy beda mieli hunta za to ze poprierali Xeretze, poniewaz wiekszosc jego gildii to polacy. I prosze mi nie mowic ze w Tibii nie ma narodowosci, poniewaz ona jest, jest wszechobecana, jednym z podstawowych pytan jakie slysze sa niewybreden br? pl? czy swe? ,do tega sa nacjonalisci, nie rasisci, tylko nacjonalisci pragnacy pokazac ze ich kraj jest najlepszy, gnebiac graczy z innego kraju, i niestety tak sie jakos sklada ze w czolowce graczy zawsze znajdzie sie ktos taki, a jego poglady sa na reke tym ktorzy chca sie szybko wzbogacic.

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 09:08   #168
Lord Wlodek
Użytkownik Forum

Lord Wlodek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
heh 1 bitwa 10-1
2 bitwa 18-2
i dzisiaj 6-0

i ty gadasz ze ng z sdkow trafic nie umia to co dopiero bm ? jak tak dostali na battle heh noob blz
Kto noob ten noob ja mnie gonilo IA(najpoteznijsza glidia na eterni)to jakos przzylem liczac ze np.spash po 400+ z sd pozneij trapi mnie na 15 min ja leczac sie czekalem na kumpli przyszli zaczeli mnie leczyc ja laduje mane, all sd'ki w trapujacych ue i uciekasz ja na twoim miejscu walil bym ue moze i bylby ban alke nie ded >.< ale ty wiezysz w umiejetnosci swoich sharerow wiec spox aha i mam pytanie jak cie trapli to stal tam ktos z n-g(nie pamietam nicka)stal i sie patrzyl zamiast ci pomoz myslalem ze wielkie n-g leczy sie nawzajem a co dopiero w trapie chyba ze im uhow bylo szkoda to n/c

aha tak poza tym dawna wojna na forterze
Fear-17 fragow
Exodus-4 Fragi
A wojne wygralo exodus (niestety) wiec fragi to nie wszystko

Ostatnio edytowany przez Lord Wlodek - 03-03-2006 o 09:12.
Lord Wlodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 09:14   #169
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Polacy znajdujacy sie w BM sa tylko narzedziem w rekach xeretzy.
Mowicie, ze jesli wygra NG to bedzie PA i beda sie mscic.

A jak wygra BM to nie beda sie mscic???
Xere~ i Miza~ sa jednymi z najwiekszych PA, zwlaszcza w stosunku do Polakow. Jesliby Bm wygralo wojne, owe narzedzia = polaczki przestana byc po jakims czasie uzyteczne - dopoki bedzie malo szwedow, xere~ bedzie im wmawiac, ze sa potrzebni.

Polacy w BM powinni kulturalnie porozmawiac z kims kompetentnym z NG, powiedziec, ze popelnili blad i wynegocjowac jak najmniejsze paymentsy (i nie mowcie nic o lojalnosci, bo wielu z was "pokazalo" wasza lojalnosc w stosunku do NG - prosta i stara taktyka - nie idzie nam dobrze wiec idziemy do wygrywajacej strony).

Nawet gdyby po ewentualnej wygranej wojnie przez BM, Polacy mieliby jakas wladze to ta wladza bedzie tylko iluzoryczna i przejsciowa.

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 09:22   #170
Fallener'ek
Użytkownik forum

Fallener'ek's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2006

Świat: Arcania
Poziom: 41
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
Oczko Ja jestem bez stronny...juz sie nie kapuje

No szczerze to bym wolal zeby wygrali polacy...a nie szwedzi.Ale z drugiej strony nie cierpie N-G ani EZ...to sa nooby i w ogole...n/c na ich temat...
Fallener'ek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 09:25   #171
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Kto noob ten noob ja mnie gonilo IA(najpoteznijsza glidia na eterni)to jakos przzylem liczac ze np.spash po 400+ z sd pozneij trapi mnie na 15 min ja leczac sie czekalem na kumpli przyszli zaczeli mnie leczyc ja laduje mane, all sd'ki w trapujacych ue i uciekasz ja na twoim miejscu walil bym ue moze i bylby ban alke nie ded >.< ale ty wiezysz w umiejetnosci swoich sharerow wiec spox aha i mam pytanie jak cie trapli to stal tam ktos z n-g(nie pamietam nicka)stal i sie patrzyl zamiast ci pomoz myslalem ze wielkie n-g leczy sie nawzajem a co dopiero w trapie chyba ze im uhow bylo szkoda to n/c

tylko zauwaz ze tetro jest sorcem i ma wiele hp mniej niz ty. z tym ue to nie dobry pomysl, poniewaz jak widziales mial mana shielda wlaczonego i nawet jesli mialby mane na ue to po rzuceniu czaru zostalo by mu max 100-200 many i by byl praktycznie bezbronny. i jakbys ogladal uwazniej filmik to bys zobaczyl, ze tamten gosc z ng nie mogl go leczyc bo miejsce w ktorym stal tetro bylo zasloniete przez mur i jedyne co mogl zrobic to walic z sdkow w goscia, ktory blokowal tetra.

@Gedd
tak sobie czasem pogrywam(max 1h dziennie) czekajac na Gothica 3 i Obliviona xD
powodzenia w wojnie

Hail NG!
stary 03-03-2006, 11:42   #172
Mission Arz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Trochę mnie tu nie było
****a NG sporo fragów nabiło.Szkoda ale mimo wszystko wierze w BM.Galt'ar, widzę że nowa gildia heh.NG się kurczy coś Ale Xere~ i tak ci w*******iłA w BM coraz więcej osób

HAIL BM
Mission Arz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 11:59   #173
Lord Wlodek
Użytkownik Forum

Lord Wlodek's Avatar

Domyślny

Karrith zauwaz ze ja tez jestem sorcem a ten kolo z N-g mogl stanac na przeciwko tetra i go uhac a nie stac i w hu..a leciec dal sie noobowsko trapnac i taka jest prawda 60+ knight go pophnol on sie uwolnil i znow go przesunol nie wiem jakim cudem ja jzu bym byl ze 10 kratek wyzej nie wiem moze tetro ma slabe ownera do pvp albo brat mu pilnowal
stary 03-03-2006, 14:43   #174
Morximal
Użytkownik Forum

Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@up

Dlaczego maja w plecy, dlatego ze teraz dochcodzi do bratobujczej walki miedzy nimi, uzasadnionej ale bratobujczej. Gdy wygra BM i sprawdza sie pogloski o tym ze Xeretza to rasista, to bedzie my mieli przechlapana, poniewaz polazy z NG beda mieli hunta, a inni poprostu za niewinnosc, a na koniec zabierze sie za polakow w swojej gildii. Gdy wygra NG bedzie tak jak teraz... czyli do bani, i znowu polacy beda mieli hunta za to ze poprierali Xeretze, poniewaz wiekszosc jego gildii to polacy. I prosze mi nie mowic ze w Tibii nie ma narodowosci, poniewaz ona jest, jest wszechobecana, jednym z podstawowych pytan jakie slysze sa niewybreden br? pl? czy swe? ,do tega sa nacjonalisci, nie rasisci, tylko nacjonalisci pragnacy pokazac ze ich kraj jest najlepszy, gnebiac graczy z innego kraju, i niestety tak sie jakos sklada ze w czolowce graczy zawsze znajdzie sie ktos taki, a jego poglady sa na reke tym ktorzy chca sie szybko wzbogacic.
problem w tym ze rzaden z polakow BM nie byl nawet moim znajomym no moze oprocz Kajzera bo bylem z nim raz na hero , w sumie to nie ma osoby w BM za ktora bym byl w stanie oddac wrzysko co mam w tibi natomiast w ng jest takich osob CONAJMNIEJ 20 =] i naprawde od poczatku serva gramy tym samym teamem , kumplami z arcania/obsidia i jest dobrze, musze przyznac ze malo mam innych kumpli na Kyrze
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 14:50   #175
Morximal
Użytkownik Forum

Imię: Morximal
Gildia: Era Zero
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:

aha tak poza tym dawna wojna na forterze
Fear-17 fragow
Exodus-4 Fragi
A wojne wygralo exodus (niestety) wiec fragi to nie wszystko
smieszny jestes wolal bys zrobic bana na rok niz pasc raz? tetro jest potrzebny w tej wojnie wiec ban nawet na tydzien zwiekszyl by morale BM pozatym w czasie tygodnia moze bez problemu zrobic kilka lvli podczasz gdy padajac traci 70 %
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 15:26   #176
Nataniel
Użytkownik Forum

Nataniel's Avatar

Lokacja: Płock

Poziom: 100
Nataniel ma numer GG 4184087
Oczko

Po co rozkminiacie jakes głupoty lepiej pomyslcie jak objac wladze na kyri.
Tylko plx nie zrobcie tak jak na Aurerze, ze Polacy podziela sie miedzy te dwie najwieksze glidie i beda walczyc pomiedzy soba az sie wysieka i wladze obejma szwedzi bo to glupota. Zjednoczcie sie i sami wyplecie z tego serwera niepotrzebne elemety, ktore moga pozniej wam zaszkodzic. W jednoscie sieła.
Nataniel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 16:00   #177
Lord Wlodek
Użytkownik Forum

Lord Wlodek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
smieszny jestes wolal bys zrobic bana na rok niz pasc raz? tetro jest potrzebny w tej wojnie wiec ban nawet na tydzien zwiekszyl by morale BM pozatym w czasie tygodnia moze bez problemu zrobic kilka lvli podczasz gdy padajac traci 70 %
Ekhm Tetro i tak tam nic nie robi cala robote robia jego "psy" wiec nawet ban na 7 dni bylyby az tak duz astrata ma duzo fragow bo ma duzy lvl proste, a co do morali to przeciez zabiecie najwiekszego lvl na kyrze oraz "dowódce" Ng tez poprawia morale....

Aha i z tego co widze to Ng zmniejszylo obroty z expieniu tetro (lub jeden z ownerow) nie odrobil jeszce lvl'a o0

Ostatnio edytowany przez Lord Wlodek - 03-03-2006 o 16:03.
Lord Wlodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 16:11   #178
Hemp Gru
Użytkownik Forum

Hemp Gru's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nataniel
Po co rozkminiacie jakes głupoty lepiej pomyslcie jak objac wladze na kyri.
Tylko plx nie zrobcie tak jak na Aurerze, ze Polacy podziela sie miedzy te dwie najwieksze glidie i beda walczyc pomiedzy soba az sie wysieka i wladze obejma szwedzi bo to glupota. Zjednoczcie sie i sami wyplecie z tego serwera niepotrzebne elemety, ktore moga pozniej wam zaszkodzic. W jednoscie sieła.
Przecierz Polcy są już razem ; p
Hemp Gru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 22:10   #179
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
nastpeny gowno wie a -*******i bzdury lol
Sam gowno wiesz, ciagle tam walcze (moze nie postacia z profilu ale inna). Kiroy obiecywal ze nam, starym ludziom da spokojnie zrobic ostatnie questy i skonczyc z tibia. Niestety tak jak sadzilem ng zaczelo zabijac i naszych. Totalne gowno wiesz, bo ich trza gnoic od poczatku, ale spokojnie jeszcze moi znajomi wroca. Kiroy sie za swoim NG zarzekal sie ale zaczeli zabijac bez powodu ludzi ktorzy ich lvl doganiali.Popatrz na Obsidie, ilu tam graczy gra obecnie ? Ng lubi wojny, dla wojen zyje, bo zasrana goniarzernia (naszczescie z wiekszym iq niz ty ) zabardzo lubi wladze. Rozwalili pkujac turniej szachowy na obsidi (a taki turniej to prawdziwy styl rpg) i nie chodzi tu o narodowosc. Chodzi o podejscie do gry. Dla mnie gracze sie dziela na PA i nie pA,a nie na swe i pl. Jak gowniarzu dorosniesz i nauczysz sie czegos o zyciu podwazaj moje zdanie. Kiroy wybacz , przed smiercia ryby chcialem z toba wypic ale jesli nawet twoj rl brat pomogl go za***ac (bo ktorys z was mu ten kociol wrzucil) to dla mnie nie jest wytlumaczenie (moj rl brat mimo ze ma juz 35 lat jesli by zabil kogokolwiek moja postacia to by zeby przez tydzien zbieral chociaz nie ma na to szans bo primo nie wie co to tibia, secundo nie ma passow). Szkoda że texty sol nie mialy potwierdzenia w twoim zachowaniu. Gra sie skonczy, tibia sie znudzi ale rl kumpli juz tak latwo nie odzyska.Kiroy pozatym duzo nieodstawales lvlem chociaz jak wiesz ja nigdy nie dzielilem konta, wez na to poprawke. Moglem sie do was raz podlaczyc ale nie chcialem bo rl kumple zawsze sa wazniejsc. AAAAA i latwo mi ocenic woznice ,bo venezuelczycy gdzie gralem na shiverce lepiej rzadzili na shiverze niz wy tutaj (po 3 miechach obsidi mielismy gorsze ceny na obsidi niz na shiverze ktora istniala ponad 6 miechow dluzej) . Ng nigdy nie zalezalo na serwerze wladza to jedyne co ich podnieca.
Eldyn zrob sobie badania na IQ, bo może nie umiesz pisać a o tym nie wiesz ;]

Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 03-03-2006 o 22:19.
pitt6ull jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-03-2006, 00:19   #180
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

WLasnie wiec dlaczego mialem trzymac np z BOOM skoro kumple rl Vixi Lady szikaka i reszta sa w NG ?? najlepsi rl kumple to ng a reszta ziomali z ng tez mnie nie zawiedli ... widizsz dla ciebie sa wazniejsi rl kumple a ja mialem ich zostawic i nie lizac dupy swe wedlug was ...skoro sam wybierasz rl kumpli to czemu mi sie dziwisz ze tez ich wybralem .... a co do NG ... ja przyznaje racje przecholowali ale wiesz mowilem to nie raz ...na obsidii ng nie mialo przeciwnikow :/ raz ktos padli od razu retired albo nawet nie padl wystarczyl kick z kopalni i od razu retired :/ wiec wiesz nie dziwie sie chlopakom ze im sie nudzilo :/skoro nikt nie potrafi im stawic czola :/ ale to racja ng to PA ... nie kryje tego najbardziej mi zal lolika ALgothina i Ludu Scorpiona ... oni jeszcze jako dorosli ludzie maja Honor ,a na kyrze Ng tez umie o swoj tylek zadbac wie kogo tepic i tyle i iwesz kazdyi tu i na obsidii robi wszystko dla bezpieczenstwa swojego nikomu w tibi nie ufaj tylko starym ziomom lub rl ziomom i tetro dobrze robi ze zabil xeretze mimo ze ze ejst niby PA ale xeretza nie umial trzymac jezyka za zebami : sam wiedzial 4 dni przed akcja ze cche zabic tetroo wiec tetro wybral slusznie uprzedzi lxeretze

P.S moze i przez ciebie wolfyzostaly kickniete mogliscie z namizradzic serverem ale TY invitnales polowe boomu !! czyli invitnales polowe naszych wrogow i jak ty chciales zyc z ng w spokoju ??? polecam logiczne myslenie taka pozycje

HAIL NG

Hail Rexsi
Kiroy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania