![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Magic Kucz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Poziom mag.: 39
|
![]() Ja poki co mam pallka 14 lvl i skille 57/42 .... nie przestne trenic dopki nie zrobie skilli tak 65-70/xx . Skille to indywidualna sprawa . Ja np skilluje teraz zeby nie musiec pozniej skillowac i cieszyc sie juz tylko z gry
![]() 1. najpierw skillujemy do 35 dista na trollach 2.Kiedy bedziemy mieli ee 35 dista idziemy na dwarfy i tam expimy ( spearami ) do 13-15 lvl . 3. Gdy mamy juz troche hp ( 13-15 lvl ) proponje trenng na dwarfach do 50 dista . 4.Gdy mamy 50 dista idziemmy do ghostlandu na ghoule , scorpiony i skeletony 5. Tam nabijamy 20 level . a przy okazji bedzie troche skill lecial . To zalozmy ze bedzie okolo 53 dista 6. Pozniej trzeba duza czesc czasu poswiecic na trening.. Od razu proponuje poskillowac do 65-70 i bedzie spokoj 7 Pozniej idziemy na guardy i wuala. ... a pozniej juz solujemy dragony , gsy , dl`e ![]() i oto cala filozofia palladyna ![]()
![]() |
#162 |
Guest
|
![]() Poradnik ładny ale mało szczegółowy...
|
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Pytanie. Mam palka na 8 lvlu
![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Mieszkaj w tym mieście które ci sie najbardziej podoba - po prostu.
A skilluj w kopalniach. |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]() Nie wiem na co teraz zbierac kase na tibii.
Mam crown arm, crown helmet,plate legsy i dragon shield oczywiscie jestem palladynem, mam 22 level skille 62/50 Nie wiem na co zbierac myslalem nad bohami albo knight legsami PLX pomozcie!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
#166 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
|
![]() Mam 20 lvl 10mlvl skille 61/52. Serwer PvP. Podajcie gdzie z takimi skillami mozna dobrze potrenowac kilka dni temu zagial mnie mlody koles co ma 19lvl skile 71/54 trenuje z kolega tez Palkiem ja takich znajomych nie mam wiec zostaja mi tylko potwory. Jesli wiecie cos na ten temat piszcie
|
![]() |
![]() |
#168 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
#169 |
Guest
|
![]() A ja mam takie pytranie po co shielding jeśli łuk zajmuje 2 ręce i na tarcze nie ma mjejsca!!!
|
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2005
|
![]() Żeby cie nie zatłukli jednym ciosem...
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Guest
|
![]() lE PRZECIEŻ SHIELDING BEZ TARCZY NIC NIE DAJE WIĘC JEŚLI NIE MOŻEMY NOSIĆ TARCZY TO I TAK MOGĄ NA ZATŁUC!!!
|
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Robi of Pythera
Profesja: Druid
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 20/22
Poziom mag.: 27
|
![]() fajny poradnik. ale na twoim miejscu umieścił bym troche więcej miejsc do skillowania i trenowania, a nie tylko Kazoodor. dobre miejsce, jak wspomniales nudzi sie powoli.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Kazz
|
![]() Cytuj:
swoją drogą to czy moich skillach i eq: c arm, steel helm, p legs i dwarven shield mogę chodzić na guardy ze spirami tak aby nie było większych strat w hp ?? ![]() btw. ten best hit był z blokerem... Ostatnio edytowany przez Cursed Sinner - 16-04-2005 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
#174 |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Poradnik ten jest przydatny ale chyba tylko dla początkujących graczy bo ja gdy grałem palkiem kierowałem się tylko doświadczeniem własnym i kolegów i rezultat był niezły
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Hello
Stosowałem się do tego poradnika przez pewien okres i tyle chce sprostować, że raczej z takim levelem jak jest podany na pierwszej stronie nie warto iść na demon skeleton ![]() Gram paladynem, mam 14 lvl (musze się pochwalić: prawie 15; skille: 48/37 ![]() Prosze się nie śmiać ja gram od niedawna ![]() Ostatnio edytowany przez wooboodoo - 22-04-2005 o 12:10. |
![]() |
![]() |
#176 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Kuszę/łuk ładujesz do plecaka a bolty/strzały do kołczanu(czyli tam gdzie powinny być, abyś mógł strzelać). Jak jakiś 12 lv cię zaatakuje szybko zdejmujesz tarcze(do plecaka) a kuszę/łuk przesuwasz z plecaka na miejsce spear.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 22-04-2005 o 14:48. |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki!
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wybieram się właśnie na dwarfy guardy (tak wstępnie narazie tylko zapoznać się z terenem) i mam pytanie, w której kopalni jest najbezpieczniej ? (Dość wolny resp, mniej pk) chodz mi oto że niechce zejść na pietro guardow i wokół drabinki/liny zobaczyć z 5-8 guardów Prosił bym o szybka odpowiedz
![]()
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() jak masz pacca to bardzo potrzebny jest magic rope. jezeli jestes facc fo masz problem, bo jak sa zlurowane guardy to mozesz nie zdazyc zareagowac jak masz niski level. ogolnie polecam zeby jakis h-lvl poszedl oczyscic respa wczesniej
![]() |
#180 |
Użytkownik forum
|
![]() Kieruj się na południe od AB
Ogólnie z 14 lvl nie polecam zejścia na trzecie piętro żeby zapoznać się z dwarfami guardami, bo można szybko zginąć. Najpierw podchodzi jeden, a zaraz wokół ciebie kilkanaście dwarfow ![]() Ja teraz chodze po pierwszym piętrze, gdzie są rotwormy i dwarfy- szybko expuje się nawet... P.S. Character Deaths Apr 23 2005, 04:21:54 CET Killed at Level 15 by a dwarf guard ![]() Ostatnio edytowany przez wooboodoo - 24-04-2005 o 12:10. |
![]() |