Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-05-2006, 17:16   #161
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Stekiem bzdur mozna nazwac TWOJE argumenty a wlasciwie ich brak. Level nie daje glowy, wiek tez nie.

Powyzywaj mnie jeszcze bo czuje ze stac cie na wiecej w tej materii

Pewnie, ze mnie stac.
Ale nie mam zamiaru zawracac sobie Toba glowy.
Nara.
KotiConqueror jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-05-2006, 17:54   #162
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Dobra tyle tutaj lekko mowiac klamstw, wiec sobie zrobilem konto.

Przeczytalem caly threat, juz niepamietam wszystkiego

Ale zaczne od tego goscia co mowi ze ja sharuje. Mowisz ze masz dowody, to mi daj. To ze jestem polakiem moze dla was jest dowod. Ale mozecie zapytac sie Xari bo do mnie dzwonil na Norweski numer. Po za tym jestem na ventrilo zawsze gdy jestem na Larosie, i tylko ja mam access do Larosa.

2) Magda niema wstep na Koti, a jezeli by miala co by miala robic? Kwiadki mu podlewac?

3) Scroop tutaj taki fajny itd. A w Tibii pytasz ile musisz placic, i to nie tylko zeby wiedziec

4) Jezeli Rederiet tacy sa mili i dobzi, po co przez 4 miesecy plakaliscie ze Garm, Jingit, Alfis, SKlifingr i Popeye to PK? Scroop Ty jestes tylko bezsesownym brazowym nosem. Ciebie zabili osoby z Twojej guildi i zabrali Ci caly Twoj EQ, a teraz do nich poszedles po co? Po proteszon?

5) Garm sie ze mna wogule niedogadywal, i nadal gra ten sam Garm. Zaplacil 250k i jest wolny. I niedojdzie do nas. Wszyscy z S8 go nieznosili tak samo Zumoni i Jingit/Xari/Aven. Ale ich niebilismy bo szanowalismy nawzajem swoich kolegow (Slashow). Garm 2 mies tez mial hunta z Zumoni ale Alphon itd. tak nas blagali ze dalismy im jeszcze jedna szanse, zabili Hamesses wiec my zabilismy Garma i Jingita. I dlatego wojna sie zaczela.
LarosFeleon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-05-2006, 19:21   #163
Zoczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zoczek
Domyślny

pwned albo wkręta ;s jestem ciekaw zy to pierwsze czy drugie okaże się prawdą ;>
stary 12-05-2006, 20:47   #164
szelbisz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2004

Profesja: Knight
Domyślny

Hahaha niezła podróbka
szelbisz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-05-2006, 20:49   #165
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Domyślny

Moze do mnie napiszesz w tibii madralo?
stary 12-05-2006, 21:55   #166
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LarosFeleon
Dobra tyle tutaj lekko mowiac klamstw, wiec sobie zrobilem konto.

Przeczytalem caly threat, juz niepamietam wszystkiego

Ale zaczne od tego goscia co mowi ze ja sharuje. Mowisz ze masz dowody, to mi daj. To ze jestem polakiem moze dla was jest dowod. Ale mozecie zapytac sie Xari bo do mnie dzwonil na Norweski numer. Po za tym jestem na ventrilo zawsze gdy jestem na Larosie, i tylko ja mam access do Larosa.

2) Magda niema wstep na Koti, a jezeli by miala co by miala robic? Kwiadki mu podlewac?

3) Scroop tutaj taki fajny itd. A w Tibii pytasz ile musisz placic, i to nie tylko zeby wiedziec

4) Jezeli Rederiet tacy sa mili i dobzi, po co przez 4 miesecy plakaliscie ze Garm, Jingit, Alfis, SKlifingr i Popeye to PK? Scroop Ty jestes tylko bezsesownym brazowym nosem. Ciebie zabili osoby z Twojej guildi i zabrali Ci caly Twoj EQ, a teraz do nich poszedles po co? Po proteszon?

5) Garm sie ze mna wogule niedogadywal, i nadal gra ten sam Garm. Zaplacil 250k i jest wolny. I niedojdzie do nas. Wszyscy z S8 go nieznosili tak samo Zumoni i Jingit/Xari/Aven. Ale ich niebilismy bo szanowalismy nawzajem swoich kolegow (Slashow). Garm 2 mies tez mial hunta z Zumoni ale Alphon itd. tak nas blagali ze dalismy im jeszcze jedna szanse, zabili Hamesses wiec my zabilismy Garma i Jingita. I dlatego wojna sie zaczela.
Zakladajac ze ci wierze to skomentowalbym to i podal swoje dowody/domysly ale ze nie mam zwyczaju dyskutowac z lamami ktore wietrza swoja szanse zdradzajac swoich przyjaciol ktorym zawdzieczaja bardzo wiele, tak jak ty zrobiles wiec nie bede raczej tutaj mowil na ten temat. Dla zakonczenia powiem tylko ze dobrze ze zabili tego debilnego asslicka brazuka, ty lubisz jak ci ktos wchodzi w dupe nie? pokazujesz to odkad zdradziles gathering. tak jakbys nie wiedzial ////SZARANCZ

@ Koti
sie nie zegnamy
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?

Ostatnio edytowany przez Marczio - 12-05-2006 o 21:57.
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-05-2006, 22:01   #167
szelbisz
Użytkownik Forum

Domyślny

skubany rzeczywiście
stary 12-05-2006, 23:05   #168
Zoczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zoczek
Domyślny

Cytuj:
Moze do mnie napiszesz w tibii madralo?

moge napisac powiedz tylko kiedy ;>
stary 12-05-2006, 23:06   #169
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szelbisz
Hahaha niezła podróbka

Podróbka czego? Chodzi o to ze nie jest naprawde polakiem albo co?

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-05-2006, 23:20   #170
Paszoł won!
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror
Chyba retarded
Bueheheh człowieku nie znasz angola to sie nie udzielaj, proste?

Ostatnio edytowany przez Paszoł won! - 12-05-2006 o 23:23.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-05-2006, 23:22   #171
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Zakladajac ze ci wierze to skomentowalbym to i podal swoje dowody/domysly ale ze nie mam zwyczaju dyskutowac z lamami ktore wietrza swoja szanse zdradzajac swoich przyjaciol ktorym zawdzieczaja bardzo wiele, tak jak ty zrobiles wiec nie bede raczej tutaj mowil na ten temat. Dla zakonczenia powiem tylko ze dobrze ze zabili tego debilnego asslicka brazuka, ty lubisz jak ci ktos wchodzi w dupe nie? pokazujesz to odkad zdradziles gathering. tak jakbys nie wiedzial ////SZARANCZ

@ Koti
sie nie zegnamy
A widzisz Jezeli Ty niebyl bys lama i niemachal szczeka jak dupa po ludziach to bys wiedzial ze ja zaczalem war przeciwko Gathering bo sie dowiedzialem ze gdy pobija Nocturny/Slashe to ja bede nastepny gdy tylko ukoncze Annihilator. I w tym przypadku pani duza-geba-male-miesnie mi sie bardzo przydalo to ze trzymalem w sekrecie to ze po Polsku gadam.

A dowodow zadnych niemasz wiec japa buraku.

Ostatnio edytowany przez LarosFeleon - 12-05-2006 o 23:23.
stary 12-05-2006, 23:52   #172
szelbisz
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi
Podróbka czego? Chodzi o to ze nie jest naprawde polakiem albo co?
Nie no myślałem że ktoś się podszywa, ale zagadałem do niego w grze i to rzeczywiście on. Heh niezła zaskoczka.
stary 13-05-2006, 10:23   #173
UndeadSobi
Użytkownik Forum

UndeadSobi's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: za słupem :]

Stan: Początkujący
Poziom: 47
Skille: maUe
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paszoł won!
Bueheheh człowieku nie znasz angola to sie nie udzielaj, proste?
ojjj juz bardzo dlugo sie nie udzielalem na tym forum....
i sam sie nie udzielaj skoro nie znasz anglika (dla twojej wiadomosci retarded - opozniony w rozwoju kretynie...)

@Laros~
tez prawda... bez dowodow mozna sie zamknac i nikogo nie oskarzac bezpodstawnie ;]
98% nastolatków słucha rapu , jeśli należysz do pozostałych 2% i słuchasz PRAWDZIWEJ muzyki to wklej to do swojego podpisu.

Cytuj:
Pieniądz groszem nie śmierdzi
UndeadSobi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-05-2006, 11:20   #174
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
A widzisz Jezeli Ty niebyl bys lama i niemachal szczeka jak dupa po ludziach
Poetyckie porownianie, ale daruj sobie na mnie nie robi wrazenia takie zarciki

Cytuj:
to bys wiedzial ze ja zaczalem war przeciwko Gathering bo sie dowiedzialem ze gdy pobija Nocturny/Slashe to ja bede nastepny gdy tylko ukoncze Annihilator.
Ty miales byc kickniety jeszcze zanim wojna wybuchla tylko ze Merhion cie skutecznie bronil przed Popem i reszta Vidfamne.
Cytuj:
I w tym przypadku pani duza-geba-male-miesnie mi sie bardzo przydalo to ze trzymalem w sekrecie to ze po Polsku gadam.
Fajny sekret jak 1 dnia gadales do mnie po polsku a nastepnego po angielsku i nie kojarzyles nic z poprzedniego dnia

Cytuj:
A dowodow zadnych niemasz wiec japa buraku.
A kto ma dowody w takim wypadku?
Wielki ziom Vidfamne potem Swapzora ktoremu i tak nie pomogl jak padal hehe ja nie mam sily do takich ludzi bo o ile tej gry nie mozna brac na powaznie to jednak powinno sie zachowac jakies zasady przyzwoitosci. Wiesz co to lojalnosc?
stary 13-05-2006, 12:08   #175
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A kto ma dowody w takim wypadku?
Wielki ziom Vidfamne potem Swapzora ktoremu i tak nie pomogl jak padal hehe ja nie mam sily do takich ludzi bo o ile tej gry nie mozna brac na powaznie to jednak powinno sie zachowac jakies zasady przyzwoitosci. Wiesz co to lojalnosc?
Nom, nie to ze Slash'Qu Cie zabil a Ty do jego guildi idziesz

Ale jezeli ludzie z Twojej guildi chca Cie zabic, a Ty wtedy robisz wojne przeciwko im i wygrywasz. To juz niema nic z tym do robienia. Bardzo sie ciesze ze odszedlem od Vidfamnes, bo dopiero po wojnie zobaczylem rl pics i jakie naprawde to sa c*** w rl
stary 13-05-2006, 13:08   #176
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nom, nie to ze Slash'Qu Cie zabil a Ty do jego guildi idziesz
Dogadalismy sie wiec w czym problem? Na selenie nigdy nic nie bylo 100% jasne i pewne, a ja nie grajac juz tam od dawna stwierdzilem ze moge po prostu wejsc do wojny i sprobowac pomoc jako ze dostalem bana to nie moge.

Cytuj:
Ale jezeli ludzie z Twojej guildi chca Cie zabic, a Ty wtedy robisz wojne przeciwko im i wygrywasz. To juz niema nic z tym do robienia. Bardzo sie ciesze ze odszedlem od Vidfamnes, bo dopiero po wojnie zobaczylem rl pics i jakie naprawde to sa c*** w rl
Rl wyglad nie ma nic do tibii bo kazdy inaczej podchodzi do tej gry, od ludzi takich jak aven ktorzy chocby i cie zadzgaja za te gre bo jestes przeciwko im po garma dla ktorego jest to zwykla zabawa i smiech a ze moze sie posmiac z polakow dodaje mu fun
stary 13-05-2006, 13:54   #177
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

W tibi dla mnie liczy sie Team jaki masz, nie mozna grac "solo" Lars znalazl taki team i jego wybór okazal sie dobry, trzyma sie swoich zasad, pomaga innym..Co wy macie do tego kolesia?
@Szarancz, on zaczol grac na selenie z niewielka rodzinkom, z poczatku byl nikim pozniej stal sie kims i jest nim do dzisiaj, a ty? Ty jestes nikim, atakujesz go bo jestes przegrany, tak jak polscy politycy. On ma gildie która go nigdy nie huntowala i pomaga jemu, a ty dolaczyles do gildi w ktorej masz wrogów.
Ty jestes loser, wtapiles to bye na nowy serv a nie spamuj forum o tym "Mamo on jest lepszy bo on oszukuje" LOL

/Marek
Jahakka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-05-2006, 16:14   #178
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

Dawno tu nie zagladalem i widze ze Mr. Bam Bam Uber Tank dolaczyl do dyskusji.
Wiec Big Mamo (?) Powiem Ci tak. Nie ja z Toba gadalem tylko Dark Elderosso (kumpel z rl) bo chcial zebym sie wykupil. To powiedzialem zeby pogadal z Toba bo bylem ciekawy ile to sobie zarzyczysz. Jak mi wkleil rozmowe to myslalem ze spadne z krzesla xD Selena to juz od dawna stracony serwer ale przynajmniej smiesznie tu jest. Milo tak patrze na tych co wlaza do dupy Larosowi. (PZDR LIZARD !!) Jedyna osoba ktora szanuje z Feleonów to jest Magda bo tylko z nia da sie normalnie pogadac .

@ Koti

A pamietasz jak mowiles nam w u Tiasesa na 18stce o Larosie? Zaraz zaraz jak to szlo? No mniej wiecej tak :

"Jak gadalem z Larosem na ventrilo to mi powiedzial ze jest meska dzi*wka ale przyjmuje Panie do lat 35"
I nie udzielaj sie juz lepiej bo nie mam ochoty patrzec na to co piszesz. Zaraz pewnie bedzie "JA TAK NIE MOWILEM !! LAROS PIESECZKU NIE POWIEDZIALBYM TAK O TOBIE!!" etc etc.

HAHAHAHA Laros poprostu mnie chlopie rozbrajasz xD Mr. Meska Dzi*wka aka Bam Bam Uber Tank aka Big Mama xDDD

@ Laros

Wiesz Szarancz ma racje. Dam tu przyklad. Ostatnia Twoja rozmowa z Mastahem. Gadal z Toba o tym ze go Gady etc. ubili a zaplacil za free. Twoje zdanie bylo "Bo zabil osobe protected by s8"
Powrot do tej samej rozmowy za jakies 2-3 dni. Nie pamietales nic o tym a mowiles ze padl za to ze bil Frewyth Laras. Hmm.... A moze Ty masz poprostu skleroze? Chlopie skoncz wachac ten klej To zdrowie niszczy ;]

Eot.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-05-2006, 17:30   #179
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jahakka
W tibi dla mnie liczy sie Team jaki masz, nie mozna grac "solo" Lars znalazl taki team i jego wybór okazal sie dobry, trzyma sie swoich zasad, pomaga innym..Co wy macie do tego kolesia?
@Szarancz, on zaczol grac na selenie z niewielka rodzinkom, z poczatku byl nikim pozniej stal sie kims i jest nim do dzisiaj, a ty? Ty jestes nikim, atakujesz go bo jestes przegrany, tak jak polscy politycy. On ma gildie która go nigdy nie huntowala i pomaga jemu, a ty dolaczyles do gildi w ktorej masz wrogów.
Ty jestes loser, wtapiles to bye na nowy serv a nie spamuj forum o tym "Mamo on jest lepszy bo on oszukuje" LOL

/Marek

Nie uwazam sie za przegranego. Gralbym tu pewnie tylko ze kiedys stwierdzilem ze tu nie ma sensu grac bo malo osob a zeby byc bezpiecznym to trzeba byc strasznym lizodupem jak wlasnie to pokazujesz. Twierdzisz ze dolaczylem do gildii w ktorej mam wrogow, a skad ty za przeproszeniem wszechwiedzacy wiesz kto jest a kto nie jest moim wrogiem, z tymi z ktorymi mialem dogadac to sie dogadalem. Ja juz od dawna jestem na innym serwie i nie mowie jak tam jest bo co wam do tego kim jestem. Ty za to jestes chyba retarded bo twierdzisz ze ja rzucam bezmyslnie naokolo wyzwiskami bez dowodow. Zastanow sie co piszesz, bo tu widze ze albo jestes kolejnym dupolizem albo **** widzisz i tylko glupoty d***sz zeby sie wypowiedziec bo przeciez jestes taki master ze musisz sie wykazac co ty wiesz o tym co sie dzieje.
stary 13-05-2006, 17:42   #180
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

Szarancz wiesz jak sie dowiedzieli ze Laros czyta forum to wszyscy odrazu staja w jego obronie Ja od poczatku twierdzilem ze jest smieciem i takie moje zdanie na zawsze zostanie

aaaa Koti jeszcze jedno mi sie przypomnialo co mowiles o Larosie... Ale zostawie to dla siebie ;]
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania