|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Pełen szacunek... należy się każdemu użytkownikowi forum, kolegom, rodzicom...
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ironię stosuję się w zazwyczaj w drugą stronę. Po za tym nie widzę sensu budowania ironii na wyzwiskach.
Wiesz czym jest irionia? Ot naprzykład: Masz mózg.
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @MMUnderground
Na początek skomentuję twoją wypowiedź w moją stronę. Nie zależy mi zebys wierzył w moje osiągniecia sportowe, ale to, że ty jesteś słabo rowinięty fizycznie, ze swoje winy [nie cwiczysz, opychasz sie słodyczami i innymi kaloriami] lub z nie swojej winy [otyłośc wrodzona] to nie znaczy, ze kazdy taki jest. Uwazam siebie za wysportowanego chłopaka, cwicze regularnie na siłowni. Uprawiam sporty - koszykówa, bieganie i bieganie bardziej wyczynowe oraz pływanie. Mam osiągniecia w koszykówce, plywaniu i bieganiu. Nie wierzysz ? trudno, zyj w dalej w swoim swiecie, w ktorym jestes najlepszy. A co do twoich fristajlowych wypowiedzi "twoja star", to nieważne czy to była ironia czy nie, nie masz prawa się tak zwracac do nikogo, ewentualnie do kolegow, przyjaciol, dziewczyny i rodziny jesli im sie to podoba lub nawet sobie tego zycza. Tak wiec troszkę kultury, nie kazdy uważa, ze jak powiesz do niego "spier*alaj, twoja stara i chvj ci w d*pe" to to jest śmieszne. |
![]() |
![]() |