Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-06-2006, 20:32   #161
teletoobis
Użytkownik Forum

teletoobis's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
teletoobis ma numer GG 2751608
Domyślny

-Rusz tyłek i odejdź od tego komputera! Nie można całego życia przesiedzieć na dupie! Idź lepiej piłkę pokopać!
-Mamo, ale ja właśnie uprawiam sport!!!

buehehehe owned xD

*2 rady od teletoobis'ia:
1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie
2.TULIMY!

Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/
Cytuj:
Bana nie ma a jednak jest a mimo to pisze :/ wtf?
teletoobis jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-06-2006, 20:46   #162
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gandalf of Gray
gdzies slyszalem ze w chinach w warcrafcie maja lige tak jak u nas w pilce
Nie tylko w Chinach i nie tylko w W3. W Polsce tez sie podobne zdarzaja, tylko ze nikt na tym kasy nie robi ( w przeciwienstwie do Korei pld )
stary 28-06-2006, 01:30   #163
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Wiem, mowiłem, ze nie będe już tu pisał, ale to sliniejsze ode mnie...

Cytuj:
Kiedyś zostało powiedziane, że sport powinien zawierać tyle dyscyplin, by każdy mógł się w nim sprawdzić. Czy wy chcecie odebrać ludziom szansy zostania sportowcem, tylko dlatego ze jeżdżą na wózkach inwalidzkich?
Słyszałeś coś o czymś takim jak "Paraolimpiada"? Świta coś w głowie na ten temat?

Cytuj:
Tak to wszystkich co piszą, że e-sport to nie sport: pytanie, więc co do cholery robi tam fragment "sport" ?!
A myślisz, że po co tam jest to "e-"? Właśnie po to, żeby odciąć to od sportu, gdyż to e-sport, a nie sport ;-)

Pisałbym dalej, ale nie chce mi się wygrzebywać kolejnych cytatów. Teraz to na prawdę koniec mojego udziału w tej dyskusji. "Wygraliście". Ale ja i tak wiem swoje ;-)
stary 28-06-2006, 08:15   #164
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
A myślisz, że po co tam jest to "e-"? Właśnie po to, żeby odciąć to od sportu, gdyż to e-sport, a nie sport ;-)
Idac twoim tropem. Lekkoatletyka to nie jest dziedzina sportu, bo nie ma nazwie pojedynczego slowa 'sport' vel. odcina sie od sportu?

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 28-06-2006 o 08:17.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2006, 09:52   #165
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Mimo to przytoczę jeszcze jeden argument... Twierdząc, że e-sport nie może być sportem możecie skrzywdzić niektórych ludzi. Jeżeli ktoś nie nadaje się do wysiłku fizycznego, nie ma talentu ani umiejętności do gry w szachy itp. a jedyną rzeczą jaka mu dobrze idzie jest przechodzenie (wygrywanie) rozgrywek komputerowych. (oczywiście pomijając że jest on anemikiem o grubych okularach, bo przecież każdy kto korzysta z kompa tak wygląda, no nie? ach te stereotypy) Nie ma on szans sprawdzić się na arenie "sportu" ?
Jak ktoś nie jest w stanie uprawiać sportu, bo po prostu nie ma do tego smykałki, to trzeba go w sztuczny sposób podnosić na duchu? Że jak dokopie zapaśnikowi w Kwaka, to że jest lepszy?
Ja rozumiem, że każdy ma jakiś kompleks - ale twój argument jest po prostu głupi, bo to jak wprowadzenie osobnej miary oceniania smaku dla potraw kucharzy, którzy spieprzyli ją na wszystkie sposoby. "Bo nie mają zdolności do prawdziwego gotowania, to co z tego? W końcu nie możemy im odbierać szansy na wykazanie się w gastronomii!". A potem się dziwicie, że lekarze nie wiedzą, ile jest dwa plus dwa, a co dopiero, jak się zszywa brew albo operuje serce.

Cytuj:
Kiedyś zostało powiedziane, że sport powinien zawierać tyle dyscyplin, by każdy mógł się w nim sprawdzić. Czy wy chcecie odebrać ludziom szansy zostania sportowcem, tylko dlatego ze jeżdżą na wózkach inwalidzkich?
Inwalidzi i osoby niepełnosprawne mają akurat własne igrzyska olimpijskie i to jak najbardziej popieram w ramach wyrównania szans (poza tym, wśród niepełnosprawnych są ludzie, którzy byliby w stanie uczestniczyć chociażby w zapasach gdyby nie np. paraliż albo brak kończyny). Nie można porównywać inwalidów do osób, które są po prostu słabe sportowo i nie mają do tegoż predyspozycji.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania