|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() -Rusz tyłek i odejdź od tego komputera! Nie można całego życia przesiedzieć na dupie! Idź lepiej piłkę pokopać!
-Mamo, ale ja właśnie uprawiam sport!!! buehehehe owned xD
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#163 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Wiem, mowiłem, ze nie będe już tu pisał, ale to sliniejsze ode mnie...
Cytuj:
Cytuj:
Pisałbym dalej, ale nie chce mi się wygrzebywać kolejnych cytatów. Teraz to na prawdę koniec mojego udziału w tej dyskusji. "Wygraliście". Ale ja i tak wiem swoje ;-)
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 28-06-2006 o 08:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja rozumiem, że każdy ma jakiś kompleks - ale twój argument jest po prostu głupi, bo to jak wprowadzenie osobnej miary oceniania smaku dla potraw kucharzy, którzy spieprzyli ją na wszystkie sposoby. "Bo nie mają zdolności do prawdziwego gotowania, to co z tego? W końcu nie możemy im odbierać szansy na wykazanie się w gastronomii!". A potem się dziwicie, że lekarze nie wiedzą, ile jest dwa plus dwa, a co dopiero, jak się zszywa brew albo operuje serce. Cytuj:
![]() |