Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-07-2006, 04:24   #161
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

No taki new serwer to istny raj dla sandry. Przynajmniej nikogo pod dp z ue nie zabije.
wr00n jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2006, 10:04   #162
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

@up
zzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. .......
Skontaktoj sie ze mna
tajemniczy111 jest offline  
stary 14-07-2006, 11:40   #163
Tosik Tepek
Użytkownik Forum

Tosik Tepek's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Za to Ty jesteś figter ! 33 lvl knight. U Wanted byś nawet do akademii się nie załapał.

Pozdrawiam ..

a czy ja coś o walce mówiłem? Puknij się w łep i wyjdz za Hoffim Bo ja przynajmniej mam swój honor i nie liżę nikomu dupy !

Pozdrawiam, Tosik
Tosik Tepek jest offline  
stary 14-07-2006, 15:01   #164
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Tosik taka jest wlasnie mentalnosc dofowcow jak ktos trzyma strone wanted a nie wasza to od razu lize dupe.Bowiem wszystko co zle to wanted a dobre to oczywiscie dof.Nawet ci co sa w wanted nie sa tam dlatego ze chca tylko dlatego ze liza dupe Draza albo Urba.
Jestescie smutni i chorzy macie jakies kompleksy wiec siedzcie dalej w depo.
Najwyzsza prawda jest offline  
stary 14-07-2006, 15:08   #165
Miter Furax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Koszalin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 136
Skille: 92/69
Poziom mag.: 22
Evul

Smiesznie sie was czyta
Miter Furax jest offline  
stary 14-07-2006, 16:02   #166
Tosik Tepek
Użytkownik Forum

Tosik Tepek's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006

Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Tosik taka jest wlasnie mentalnosc dofowcow jak ktos trzyma strone wanted a nie wasza to od razu lize dupe.Bowiem wszystko co zle to wanted a dobre to oczywiscie dof.Nawet ci co sa w wanted nie sa tam dlatego ze chca tylko dlatego ze liza dupe Draza albo Urba.
Jestescie smutni i chorzy macie jakies kompleksy wiec siedzcie dalej w depo.
heh. Chodzi mi o to że teraz liże się Wanted, bo oni mają jak narazie władzę(nie na długo ) A jak DOF wygra to zacznie im lizać... Takich ludzi nie szanuje ;]

Pozdrawiam, Tosik ;]
Tosik Tepek jest offline  
stary 14-07-2006, 16:31   #167
Azureus
Użytkownik Forum

Azureus's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek
heh. Chodzi mi o to że teraz liże się Wanted, bo oni mają jak narazie władzę(nie na długo ) A jak DOF wygra to zacznie im lizać... Takich ludzi nie szanuje ;]

Pozdrawiam, Tosik ;]
Oby nie na długo, narazie nie zapowiada się na zmiane sytułacji politycznej na Azurze. min. dla tego że DoF siedzi na wakacjach a Wanted w Tibi
stary 14-07-2006, 17:24   #168
Mr Time
Użytkownik forum

Mr Time's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Sky

Domyślny

@up
Wakacjami nazywasz siedzenie na noob charach i knucie czy tez odswiezanie strony tibia.com z nadzieja na pojawienie sie newsa ktory zapowiadalby powstanie nowych pvp swiatow? A moze siedzeniem na forum?
Mr Time jest offline  
stary 14-07-2006, 17:34   #169
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Zastanawia mnie cały czas dlaczego "wr00n" nie dostał bana .. bluzga cały czas, obraża wszystkich jak leci .. dziwne .. oO

Może czas aby jakiś modek się tym zajął ? Bo nie mam ochoty czytać postów gdzie co drugie słowo to "kuurwa" .. -.-

Pozdrawiam ..

Cytuj:
Za to Ty jesteś figter ! 33 lvl knight. U Wanted byś nawet do akademii się nie załapał.

Pozdrawiam ..
Dobra ekspertem od spraw lizania dupy to jestem tu ja. (oczywiscie tylko teoretycznym niemniej jednak na tym forum jest kilku praktykantow z duzym doswiadczeniem ale nie o tym tu teraz)

Jak widac mamy tutaj przyklad z ewidentnym lizaniem dupy. Po 1 Mowi ze nie ma ochoty czytac moich postow bo mowia to h levele z wanted i taka jest moda dlatego on sie tak zachowuje. Statysta i tyle. W swoim opisie popiera wanted a do tego mowi innym ktorzy je krytykuja ze by sie nie dostali do gildi co jest oczywista obrona gildi.

@tajemniczy

sssssssssssssssssSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssssssssss sssssssssss xD
sam sobie dokoncz jak cos chcesz to sie ty skontaktuj
wr00n jest offline  
stary 14-07-2006, 18:45   #170
Pan_Dirak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Gildia: FLOW
Świat: Morgana
Żarówka Sprawa jest :)

A taka sprawa jest zawsze chcialem grac na Azurce ale nie chce mi sie zaczynac od zera wiec jest pomysl ze moze jakis h lvl da mi jakies eq na start kilka K a ja bede jego Free lub small price - rune makerem',moge byc drutem lub sorcem zalezy co woli ten H LVL no i ofc jak byc to ten H lvl by pmogl z PK i tyle mysle ze to uczciwe rozwiazanie , free/tanie runki za powiedzmy p set, wandy/rody , draggy shield i jakis helmik ja expie szybko wiec runki zaczne robic juz po 3-5 dnich i bede ich robil sporo bo bede cwiczyl mlvl all the time.

Dziekuje oferty prosze kierowac pod numer GG 1767015 lub pisac tutaj. Pozdro Dirak

Ostatnio edytowany przez Pan_Dirak - 14-07-2006 o 19:06.
Pan_Dirak jest offline  
stary 14-07-2006, 19:57   #171
Talib
Użytkownik Forum

Talib's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2006

Domyślny

yyy, dobra rada. Nie graj tu, i tak wczesniej czy pozniej dostaniesz hunta, zabija Cie SWE nizsze lvle (Pryzmaniek, Sir Proto Remekin itd.). Odechce Ci sie grac.. Nie graj tu
stary 14-07-2006, 20:04   #172
Pan_Dirak
Użytkownik Forum

Domyślny Heh

ale mi sie zawsze widziala Azurka, a pozatym sam nie wiem bo nuda w chacie za goraco ;P ludzie plx ja juz zaczynam grac na rooku plx dawac oferty 1 post na 18 stronie
Pan_Dirak jest offline  
stary 14-07-2006, 21:35   #173
Talib
Użytkownik Forum

Talib's Avatar

Domyślny

bedziesz zalowac, ale rob jak chcesz ;p
stary 14-07-2006, 22:55   #174
Misiek Even
Użytkownik forum

Misiek Even's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Bogatynia

Stan: Aktywny gracz
Poziom: 40
Skille: 83/84
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan_Dirak
A taka sprawa jest zawsze chcialem grac na Azurce ale nie chce mi sie zaczynac od zera wiec jest pomysl ze moze jakis h lvl da mi jakies eq na start kilka K a ja bede jego Free lub small price - rune makerem',moge byc drutem lub sorcem zalezy co woli ten H LVL no i ofc jak byc to ten H lvl by pmogl z PK i tyle mysle ze to uczciwe rozwiazanie , free/tanie runki za powiedzmy p set, wandy/rody , draggy shield i jakis helmik ja expie szybko wiec runki zaczne robic juz po 3-5 dnich i bede ich robil sporo bo bede cwiczyl mlvl all the time.

Dziekuje oferty prosze kierowac pod numer GG 1767015 lub pisac tutaj. Pozdro Dirak

LOOOL..chyba pomyliles dzialy bo to dzial "Wydazenia ze swiatow" a nie jakis dzial dla noobow...nie chce ci sie samemu na eq zarobic to wypisujesz,ze mozesz runki robic Wiec ziomek..idz do odpowiedniego dzialu o ile istnieje taki np."JAK BYC NOOBOLEM"
Misiek Even jest offline  
stary 15-07-2006, 12:09   #175
Pan_Dirak
Użytkownik Forum

Domyślny Debil

Nie uważam żebym był noobem i nie prosze również o "free items". Nie chce po prostu zaczynac od zera i sie paletac w scale armorach a chyba p set i jakis shield to niejest wielki wydatek co ?? Nie biore tych rzeczy za darmo w ciągu kilku dni zrobie ci z 10-20 bp hmm/uh za free i masz 5 razy tyle ile mi dales, a nastepne runki bede ci robil za smieszne pieniadze ( np. bp hmm 500 gp ) nie wiem na moje sie oplaca. A powracajac do twojej wypowiedzi pisze w tym temacie gdyz tytuł tematu ".... odbudowa servera" - odbudowa servera oznacza rowniez naklonienie nowych graczy do grania na tym servie wiec ja chcialbym grac ale nie chce mi sie zaczynac z niczym. Dlatego wydasz na mnie z 6k a dostaniesz 20 bp uh za free - wcale sie nie oplaca co ??

Ostatnio edytowany przez Pan_Dirak - 15-07-2006 o 12:11.
Pan_Dirak jest offline  
stary 15-07-2006, 12:35   #176
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan_Dirak
Nie uważam żebym był noobem i nie prosze również o "free items". Nie chce po prostu zaczynac od zera i sie paletac w scale armorach a chyba p set i jakis shield to niejest wielki wydatek co ?? Nie biore tych rzeczy za darmo w ciągu kilku dni zrobie ci z 10-20 bp hmm/uh za free i masz 5 razy tyle ile mi dales, a nastepne runki bede ci robil za smieszne pieniadze ( np. bp hmm 500 gp ) nie wiem na moje sie oplaca. A powracajac do twojej wypowiedzi pisze w tym temacie gdyz tytuł tematu ".... odbudowa servera" - odbudowa servera oznacza rowniez naklonienie nowych graczy do grania na tym servie wiec ja chcialbym grac ale nie chce mi sie zaczynac z niczym. Dlatego wydasz na mnie z 6k a dostaniesz 20 bp uh za free - wcale sie nie oplaca co ??
omg tylko polacy i to zazwyczaj dzieci maja takie debilne pomysly??
ale ty bara jestes omg...
na poczatku na 8 do 13 lvl-a biega sie z scale setem ( scale arm brass legs dwarven shield soldier helmet) siedzi sie w tym czasie na soldkach i guardzie...(jezel grasz sorcem) druidem na ama camp z snake~ sie biega wiec po chuja ci p set zabija cie i bedziesz tylko plakal...
Elder Nagan jest offline  
stary 16-07-2006, 09:21   #177
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006

Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

@Pan_Dirak

Ja cie przygarne! Tylko powiedz mi nick w grze.
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku
Saxe jest offline  
stary 16-07-2006, 13:14   #178
Frank Horrigan
Użytkownik Forum

Frank Horrigan's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
Brak ikony LoL

Aahahaha ale łacha darłem jak wbiłem na ten thread. Drazharm próbuje wprowadzić jakieś zmiany na tej berzie jaką jest Azura. Creator Topica oczywiście banned za pyszałkowatość a jakże. chill out <wink> and stay cool.
Pozdro dla Falloutowych gwardzistów z azury!
Frank Horrigan jest offline  
stary 16-07-2006, 19:38   #179
Talib
Użytkownik Forum

Talib's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
na poczatku na 8 do 13 lvl-a biega sie z scale setem ( scale arm brass legs dwarven shield soldier helmet) siedzi sie w tym czasie na soldkach i guardzie...(jezel grasz sorcem) druidem na ama camp z snake~ sie biega wiec po cmęski narząd płciowya ci p set zabija cie i bedziesz tylko plakal...

Afff ,jak grasz sorcem lub drutem to eQ sie zgadza , ale ja osobiscie preferuje Fibule do 27 lvla , a potem na Dragynsyny
stary 16-07-2006, 23:54   #180
Veers
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Veers
Poziom: 56
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Veers ma numer GG 3780659
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
na poczatku na 8 do 13 lvl-a biega sie z scale setem ( scale arm brass legs dwarven shield soldier helmet) siedzi sie w tym czasie na soldkach i guardzie...(jezel grasz sorcem) druidem na ama camp z snake~ sie biega wiec po cmęski narząd płciowya ci p set zabija cie i bedziesz tylko plakal...
A mnie się ten pomysł podoba i cieszę się, że ktoś postanowił w Diraka zainwestować (pal sześć, że jest to ktoś z Wanted, a właściwie, może i lepiej, bo jest szansa, że przynajmniej przez jakiś czas nikt nie będzie chciał zedrzeć zeń zbroi). Wyślij mi proszę nick swojej postaci i miasto, to podeślę coś od siebie; nie chcę nic w zamian, bo i tak nie gram od ponad roku- cenię po prostu takie inicjatywy i na ile mogę, staram się dawać temu wyraz.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania