![]() |
#161 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
Vatareil@ Są takie rzeczy jak blokowanie portów ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#162 |
Zbanowany
|
![]() To co napisałem naprzykład liczyć się może do zdania "Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje " byś znał corso byś wiedział że on pierw liżę dupe Daffiemu i całemu lifestyle a jak przegrywają zmienia strony... a tu nagle na forum piszę czemu ci nie pomagają lifestyle.. no wybacz ale to jest dziwne
|
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Niewiedziałeś co się dzieje w szerefach LS. Odszedłem dlatego od nich , bo nie będę słuchał jak po nie udanej akcji Satamo bluzga Polaków. Że to naród idiotów itp. I że oni ciągle gadają po szwedzku a jak ty sie odezwiesz po Polsku to odrazu do Ciebie z ryjem wyskakują. JA CIĘ wkręciłem do LS , gdyby nie ja nikogo byś nie znał z LS. Poszedłeś na ta wojnę tym śmiesznym swoim sorcem i go zrokowałeś prawie tylko. NIc nie zrobiłeś na servie, a się wymądrzasz, wiesz że jesteś nikim i niech tak zostanie. Nie musisz swoich pisać tych idiotycznych postów, które nic nie wskórają ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Można zauważyć zmiankę w szeregach KH: *Astralis stworzył Wmo Muppz ![]() *Zavil , Aeris i Ulbaard stworzyli Widows Aftermath ![]()
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 06-11-2006 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
corso@ jesteś załosny nie wypowiem się na ten temat ![]() |
|
![]() |
![]() |
#166 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() knighthood sux
|
![]() |
![]() |
#167 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Jeżeli BlackD ma keyloggera albo coś w tym stylu to blokując porty przez jakie rzekomo wysyła passy itp. to zarazem bot przestałby dzialać. BlackD Proxy jest tylko do Tibii i wykorzystuje jej porty i jeżeli mialby jakiegos keyloggera to napisany byłby w taki sposob, że wysyła TYLKO passy do tibii nic poza tym, przez co byłby niewykrywalny dla jakichkolwiek antywirusów
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() TAAK...Skoro Daniel jest trowrca tego bota to moze wpisac w jego cod co tylko chce, np. takie cos ze twoje passy dostanie przez tibie, po wyslaniu odpowiedniego polecenia przez priv, moze np, dac cos taiego ze on tylko napisz "cos tam" a bot np wyrzuci twojego sova na ziemie, to jest bardzo proste i to nie problem dla programisty.
|
![]() |
![]() |
#170 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Więc wszyscy się mylą i jak zawsze Ty masz rację i o wszystkim wiesz najlepiej. A druga sprawa jeśli to było testowane przez Ciebie znaczy to, że masz tego bota. ![]() Watpie w to ale ok
![]() |
#171 |
Zbanowany
|
![]() W tym poście chciałbym wyjaśnić pare rzeczy...
Corso nie powiedział o mnie prawdy jest to kompletna bzdura dla tego nie będe się do tego zarzutu jego ustosunkowywał... Nie wiem czy chciałbym toczyć na moim miejscu dyskusję z takim "czymś" jakim jest nasz Radosław i Kubuś ![]() Co do tego co tam się wymądrza że możę zucić sove to ci powiem gówno prawda naucz się chociaż troche oprogramowania i pogadamy. Do Corsa odnosnie tego czy mam bota czy nie - gówno Cię to ... mogę mieć nic mi nie zrobisz a jeżeli cię to interesi to i tak z niego nie kożystam:>:> pozdro |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
To ty się naucz czegoś o programowaniu. Jakby Daniel chciał połowa użytkowników blackd miala hacka, a wiem, że wiele osób z lifestyle korzysta z blackd proxy ^.- |
|
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co ty zrobiles na servie? NIC ( ja w sumie tez odegralem jakas swoja mala role ![]() ![]() ![]() z tego co pamietam zawsze jak spamowali po szwedzku my im spamowalismy ku*wa itp ... i wtedy sie zaczynala zabawa (offtop najlepiej po polsku gada Pillow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Guardian@ aż żal mi ciebie. To nie ja robiłem w przeciwieństwie do Ciebie 47 pala w 4 osoby. A to co wcześniej pisałem to była prawda (wiem że prawda boli)
Co do bota to Tobie nie wierze , bo ty zawsze wszystko masz i o wszystkim wiesz najlepiej Rev'ico@ Z tym ryjem to akurat do mnie nie mówili. A ztym ze Pillow najlepiej gada po Polsku też sie przekonałem , zazwyczaj jak wchodzil na ventrilo zaczynał magicznym słowem "ku*wa" ![]()
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 06-11-2006 o 20:27. |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() @Guardain
Stfu blx. Odegrałem takąsamą rolę jak Ty(czyli żadnej) ale żal mi Cię poprostu. Anni ciężko zrobić 4 sorcami niby ale bot chyba się zaciął. @Corso "U are hunted" ![]() I proszę zmień Signed in Blood ![]() 21:07 Choseer [96]: LS WROCI DO GRY JESLI WY LUDZIE POMZOECIE MSG ME KTO ! :* ![]() Ostatnio edytowany przez Mastermind Toothy - 06-11-2006 o 21:12. |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#177 |
Zbanowany
|
![]() Myslałem że skonczę wypowiadać się w tym temacie ale nie pozwalacie mi na to
![]() Nie rozumiem was z jednej , drugiej , trzeciej storny ![]() ![]() ![]() ![]() A ty od programowania się znalazł .. zal.pl ![]() co tu więcej pisać , choseer tak miał all w dupie kozaczył a teraz przyszedł na niego czas ![]() ![]() Możecie mnie krytykować na tym forum itp.. mam to gdzieś poprostu wyrażam swoje zdanie , a waszego jakoś nie widzę tylko krytykę innych.. spojrz na siebie każdy nie jest ideałem... Rev'ico@ Te ku*** kiwiego było zajebiste i jego polski ![]() ![]() Corso@ Nie dziwie się że ciebie zawsze o*******ali jak się odzywałeś, taki śmieszny masz głosik ![]() ![]() Signed /MAT (Macius) |
![]() |
![]() |
#178 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() No no pan profesor guaridan zrobil nowego chara.Cacy.Ladne pg pocisles tym
Cwany Mat. Hue Hue.A na anni gdy robili bylem tam z nimi.Zaden bot sie nie przyciol tylko zle wykonali questa, poniewaz na wejscie kazdy ue zrobil co bylo strata many.lepiejbylo by sd moim zdaniem i aradna i excail przyznali mi racje.Co bot moze pomoc jak sorc bez many jak zavil 645 hp czy Excail 720~ hp zrobia jak tam combo dochodza do 1000+.A podczas questa byly 3x e bamy. |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Guardian był kupiony. Twój pallek który miał 47 lvl był robiony w 4 osoby. Jeżeli miałeś większy lvl niż 80 to znaczy, że kupiłeś tą postać lub robiłeś ją z połową znajomych ![]() I czemu poraz kolejny raz piszesz te pedalskie "uwierz mi" Ja w to nie uwierze bo dobrze Cie znam. Zawsze jesteś we wszystkim najlepszy i o wszystkim najlepiej wiesz, ale tak naprawdę nigdy nic nie zrobiłeś na servie, nic nie wiesz o LS i nic nie wiesz o bocie Kh ![]() Kthxbye
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 07-11-2006 o 07:11. |
|
![]() |
![]() |
#180 |
Zbanowany
|
![]() Kajn@ ta z sd.. znaim oni by zabili demona to nie ma huja nie wyuhali by sie chyba ze stone skiny na bota włączą... cieżkona pvp zrobic sorcem metodą sd ani
![]() Cors@ ty jesteś załosnym idiotą ![]() ![]() Cwany Mat jak bys zauwazył wbilem nim 28lvl.. zrobilem pare zerkow ujebałem paru wrogów popekowałem.. tak naprawdę to był char do zabawy , a gdzie gram... po co ci to.. ![]() ![]() ![]() wyzwiska bo żal mi takich debili jak corso.. nie mogłem się opanować.... |
![]() |