Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-10-2006, 22:25   #1781
Yuge
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 83
Skille: 89/54^^
Poziom mag.: 18
Domyślny

a moze jakies swieze info z galany byscie przedstawili, a nie klucicie sie na temat lidrea

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-10-2006, 23:05   #1782
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny Jesus

@tharrin
PO prostu wyjdz. Nie dobrze sie robi od twoich postow, w ktorych najpierw sie wywyzszasz a pozniej gadasz. Boze ty widzisz i nie grzmisz. Wystarczajaco sie nasluchalem na guildchat prosze cie zgin przepadnij. Jakie ty musisz miec kompleksy to jest masakra.

Co do wojny.
ZAWSZE JESTEM ZA DOMINION, NIE relictus bo relictus to preliator ktory sfragowal kilka osob, wcale nie za sprawa kondy. PN to frajerzy jakich malo ktorzy uzwazaja sie za super.
Mam nadzieje ze relictus przegra" Konda, kardear, lovize i kiggan i reszta was zdradza dojda do HWL i KRUPNIKA ZRUKUJA RAZEM z tharrinem i bedzie spokoj.

Hail Dominion and former-Patriots
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 12-10-2006, 23:27   #1783
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@tharrin
PO prostu wyjdz. Nie dobrze sie robi od twoich postow, w ktorych najpierw sie wywyzszasz a pozniej gadasz. Boze ty widzisz i nie grzmisz. Wystarczajaco sie nasluchalem na guildchat prosze cie zgin przepadnij. Jakie ty musisz miec kompleksy to jest masakra.

Co do wojny.
ZAWSZE JESTEM ZA DOMINION, NIE relictus bo relictus to preliator ktory sfragowal kilka osob, wcale nie za sprawa kondy. PN to frajerzy jakich malo ktorzy uzwazaja sie za super.
Mam nadzieje ze relictus przegra" Konda, kardear, lovize i kiggan i reszta was zdradza dojda do HWL i KRUPNIKA ZRUKUJA RAZEM z tharrinem i bedzie spokoj.

Hail Dominion and former-Patriots
buahahahah
to zes mnie rozbawil
gdyby nie ja, krupnik i PN to twoje ukochane dominion do tej pory kisilo by ogora w dp, jak zreszta robi to od.. hmm.. kwietnia?

a kardear pod tym wzgledem ma wiecej honoru niz polowa z aws razem wzietych milej nocy

ledrick na prezydenta!
stary 12-10-2006, 23:52   #1784
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
To czemu nie ma Open battle ?
heheh open battle chłopcze to nie wyspy owcze, kupiłes postać doszedłeś do relictusa i kozaczysz szkoda że tylko tu na forum

jestem neutralny co do tej wojny ale większośc osób z tego forum jest z relictus lub popiera relictus. Ale obrazujecie to tylko patrząc ze swojej strony, zrobiliście dwa fragi na 50 sorcu który ma ile 500 hp ??
to tyle co do mojej wypowiedzi a lidera powinniście też zmienić, żeby zrobić jednego mass loga i nabić fraga wcale nie potrzeba zawalać szkoły

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
buahahahah
to zes mnie rozbawil
gdyby nie ja, krupnik i PN to twoje ukochane dominion do tej pory kisilo by ogora w dp, jak zreszta robi to od.. hmm.. kwietnia?
co zrobiłeś dla relictus?? tyle że dodaliście im osób na 70+ lvl??
nie widziałem żadnego twojego fraga?
a do tego pamiętaj że dominion to i relictus wiec hmm... chyba razem kisicie ogóra w depo
Rumcio może nie ma najlepszego pvp ale z tego co widziałem po filmach z waszych battle wy też nie jesteście super mega hiper i wogóle...

to tyle

Ostatnio edytowany przez Vienek - 12-10-2006 o 23:58.
Vienek jest offline  
stary 13-10-2006, 00:02   #1785
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek Pokaż post
heheh open battle chłopcze to nie wyspy owcze, kupiłes postać doszedłeś do relictusa i kozaczysz

jestem neutralny co do tej wojny ale większośc osób z tego forum jest z relictus lub popiera relictus. Ale obrazujecie to tylko patrząc ze swojej strony, zrobiliście dwa fragi na 50 sorcu który ma ile 500 hp ??
to tyle co do mojej wypowiedzi a lidera powinniście też zmienić, żeby zrobić jednego mass loga i nabić fraga wcale nie potrzeba zawalać szkoły

to tyle
powiem to tylko raz, czytaj ze zrozumieniem, krupnik w miescie w ktorym ma szkole nie ma netu, wiec nie moze sie zalogowac nawet na 5 min, a do mass loga trzeba ludzi, a niektorzy potrafia tylko PKowac nobow, chyba nie musze mowic kto...no i sa mocni w gebie, a jak juz co do czego przychodzi to uciekaja - przyklad jak padl xairax.

a co do wojny:
no wybacz ale nie da sie zabic kogos kto jest w pzcie, juz udowodnilismy w poprzedniej wojnie ze samym PN mozemy fragowac, rzecz w tym ze nikt z HWL nie expi, a jak expi to sa w 20 on line wiec nie damy rady, ale ciesze sie ze sie tak o nas troszczysz, nie martw sie, nas czas nadejdzie

PS:
chcialem zaznaczyc ze jedyne frago wojenne HWL to chetos~ i xairax, a reszta to tylko zdrady i atakowanie niewinnych ludzi, jak xalade, rostek~
duo~ owszem zginal ale zginal glownie od ludzi nie bedaych w wojnie, bo to jest jedyne co HWL potrafi, atakowac niespodiewajacych sie niczego, a potem tylko propaganda na forum. i owszem to jest punkt widzenai czlonka relictus ale nie ma sie chyab co dziwic

EDIT:
kolega up@
fraga moga miec 2 osoby, to ze zadnego nie mam to zadna nowosc dla doswiadczonego gracza, najwyrazniej takim nie ejstes, to oczywiste ze fragi maja glownie sorce jako ze maja niesamowite dmg, i nie, relictus to nie dominion, ludzie z dominion nawet w tych kilku fragach ktore mielsimy nie mieli zadnego udzuialu, moze z 1 wyjatkiem

Ostatnio edytowany przez pawlon - 13-10-2006 o 00:06.
pawlon jest offline  
stary 13-10-2006, 00:34   #1786
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Poziom: 1+
Domyślny

No to teraz zes mnie rozwalil swoja wypowiedzia Tharrin , ze tylko pn fraguje.
Tylko czemu nie powiesz calej prawdy? No napisz to na forum , wy po prostu nie ufacie reszcie gildii (procz was pn) zawsze jak byly jakies masslogi to tylko pn robilo bo nikomu innemu nie mowiliscie o tym. to byla wasza tajemnica , wiec sie nie dziw ze tylko pn fraguje. Wy uwazacie ze kazdy inny z gildii moze byc zdrajca dlatego nikomu nie mowicie o planowanych akcjach.

A teraz sie wychwalasz ze dominion nic nie robi tylko pn? daj szance reszcie gildii!!!

Jestescie po prostu egoistami ktorzy nie ufaja nikomu procz sobie!!!!!CI co sa w relictus (nie pn) wiedza o czym mowie..
dressu jest offline  
stary 13-10-2006, 00:48   #1787
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu Pokaż post
Tylko czemu nie powiesz calej prawdy? No napisz to na forum , wy po prostu nie ufacie reszcie gildii (procz was pn) zawsze jak byly jakies masslogi to tylko pn robilo bo nikomu innemu nie mowiliscie o tym. to byla wasza tajemnica , wiec sie nie dziw ze tylko pn fraguje. Wy uwazacie ze kazdy inny z gildii moze byc zdrajca dlatego nikomu nie mowicie o planowanych akcjach.

A teraz sie wychwalasz ze dominion nic nie robi tylko pn? daj szance reszcie gildii!!!

Jestescie po prostu egoistami ktorzy nie ufaja nikomu procz sobie!!!!!CI co sa w relictus (nie pn) wiedza o czym mowie..
nie zaprzecze po czesci amsz racje, ale.. ehm uwazasz ze nie ufamy im ot tak sobie? a moze mamy powod? poza tym poweidzialem z wyjatkami, np taki gran~ byl na naszych akcjach, czemu? bo nie bylo podstaw zeby mu nie ufac to samo np marduc i ludzie od niego, nawet hybrid sie zjawil a jesli reszta nam dala podstawy zeby im nie ufac, to juz ich wlasna wina. i nie mow ze nie mieli szansy, prawie z kazdym rozmawialem w poprzedniej wojnie, zbieralem gg, MSNy itp. taki hybrid byl dla nas nowy, tak samo jak marduc, nigdy wczesniej o nim nie slyszalem, dostali szanse, skorzystali z niej. poza tym zdaje sie wiesz wiecej na ten temat ode mnie? aha i nie mow "was PN" ja nigdy nie bylem PN, i nie bez powodu

PS:
egoista dba tylko o siebie... wydaje mi sie ze akurat moj sposob grania tharrinem do tej definicji w zaden sposob nie pasuje, czy ty aby na pewno wiesz co piszesz? wiekoszsc z was jest w tej wojnie bo musi, ja drav i paru innych kumpli jestesmy bo tak uznalismy za sluszne.

ciagle nie rozumiem, czemu ciagle piszesz tak jakby beze mnie albo krupnika reszt gildii nie mogla nic zrobic, nie widze problemu, macie vent itp, zaplanujcie akcje i wykonajcie, wedlug was jestesmy bezuzyteczni, wiec czemu nie mozecie dzialac bez nas? wykazcie panowie troche inicjatywy ja tego nie bede mial nikomu za zle tak dlugo jak to ebdzie mialo sens a nie jakeis gluoty ktorych sie do tej pory nasluchalem w stylu zabijmy 120+ EK w 5 EK itp...

Ostatnio edytowany przez pawlon - 13-10-2006 o 00:52.
pawlon jest offline  
stary 13-10-2006, 00:52   #1788
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu Pokaż post

A ja cos dodam.. nie ma sensu robic mass logow bo nie ma z kim..
Ogolnie gildia jest martwa.. Ja moge byc online przez 15h dziennie
ale co to da jak inni sa po 10 minut..
czesc czeka na ponowny pokoj i tyle!
licza ze my zrobim z anich wszystko bedziemy ryzykowac i tyle , wroca na gotowe.. ale tak nie bedzie...
ja tez wracam do bycia retired..
Szkoda czasu..
bye...
Kurier jest offline  
stary 13-10-2006, 00:57   #1789
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Poziom: 1+
Domyślny

ja nie jestem w relictus , po prostu mam dobre informacje z dobrego zrodla ^^
ja tylko mowie zebyscie przestali sie z tym kryc i zaczeli informowac cala gildie a nie mala grupke osob , mowie tu o jakims poscie na gc o planowanym ataku zeby wszyscy z gildii wiedzieli ale nie co tam przeciez wy macie szpiegow w gildii

stara spiewka...ehh ajj a tak w ogole to ide spac , jutro znowu szkola
cya
dressu jest offline  
stary 13-10-2006, 07:44   #1790
Vienek
Użytkownik Forum

Domyślny

@up

heheh no nie gram już na galanie loguje sie tylko żeby pogadać ze znajomymi
ale co do sytuacji na galanie jestem bardzo dobrze poinfromowany

Ostatnio edytowany przez Vienek - 13-10-2006 o 07:47.
Vienek jest offline  
stary 13-10-2006, 11:55   #1791
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

zeby zrobic z Ciebie nooba jak i z calej reszty? Wezcie Zrobice sobie all Retired i bedzie spokooj...: )

Pozdrooo x )
stary 13-10-2006, 14:21   #1792
Vienek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@up To po h** się wtrącasz -,-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
zeby zrobic z Ciebie nooba jak i z calej reszty?

ehh powiedzmy że spędziłem 1.5 roku na galanie, wiec chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie, i nie robie z was noobów każdy gra jak woli i tyle
@pawlon/tharrin
co do wczorajszego posta poniosło mnie troche love and peace
Vienek jest offline  
stary 13-10-2006, 14:23   #1793
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
zeby zrobic z Ciebie nooba jak i z calej reszty? Wezcie Zrobice sobie all Retired i bedzie spokooj...: )

Pozdrooo x )
z Ciebie nawet nie trzeba robić nooba...: )

Pozdrooo x )
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 13-10-2006, 14:43   #1794
Bru666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
@Vienek. Ohh debilu nie kozacze tylko na forum, daj swój nick na Galanie i zobaczymy co da się zrobić =)
Bla bla bla. Teraz poprzyj to czynami. Najpierw sie odgrazasz jak jest was ok. 10 online (chociaz nawet wtedy nie jestes na tyle.. chetny.. zeby cos 'zrobic'), jak jest mniej to pz albo not online. Dobrze powiedziales, ze 'zobaczymy'.. gdybys napisal, ze 'zobaczysz' mialbym wieksze pianie Zobaczy sie czym sie wslawisz jesli dojdzie do open battle

Ostatnio edytowany przez Bru666 - 13-10-2006 o 14:46.
Bru666 jest offline  
stary 13-10-2006, 15:03   #1795
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PolishDrinker Pokaż post
z Ciebie nawet nie trzeba robić nooba...: )

Pozdrooo x )

Co racja to racja

Pozdroooo
Adelao jest offline  
stary 13-10-2006, 15:04   #1796
Krod
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 10 2006

Domyślny

A ty Rumcio tak nie kozacz bo nie tylko Relictus chce cie uje....... Wiec lepiej sie przygotuj bo za tydzien lub dwa bedziesz mial nie mila niespodzianke jak ci wpadna na exp!!!!

To samo dotyczy tego "mistrza pvp" Skopa!!!
Pilnujcie sie!!!!!
Krod jest offline  
stary 13-10-2006, 15:05   #1797
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno

Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
Domyślny

Up zgadzam się z wami xD rÓmcio analfabeta+ noob who I ever seen
Satan666 jest offline  
stary 13-10-2006, 15:13   #1798
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Adelao idź na allegro sobie kase i chary kupować, a nie się czepiasz Rumcia.
Może on lubi pisać z błędami??
Celmir jest offline  
stary 13-10-2006, 15:28   #1799
Lukus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

Rumcio zamiast grac w tibie zapisz sie na dodatkowe lekcje j.polskiego
Lukus jest offline  
stary 13-10-2006, 16:16   #1800
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

Patrz Celmir najpierw się mnie czepiałeś i sam zacząłeś ładnie pisać : ) Widzisz to nie jest wcale takie trudne ^ ^ Btw. jak ktoś chce kupować chary i kase na allegro to co nie może, bo jest gorszy? Po to ludzie sprzedają "gp" za real kase, żeby zarobić. Ktoś musi to kupować : P

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania