![]() |
#1782 |
Guest
|
![]() Postąp tak jak postąpił Leonidas xD
|
![]() |
#1783 |
Zbanowany
|
![]() Hmm co się na berylii dzieje. Bo z Dennisem mi się kontakt urwał a to nowinki słyszę jakieś
; 12:03 Alicus of dark [135]: he is hunted 4 ever 12:03 Alicus of dark [135]: xd 12:03 Alicus of dark [135]: he is out of this server 12:03 Alicus of dark [135]: xd |
![]() |
![]() |
#1784 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2007
Lokacja: Crawley / UK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Berylia
|
![]() Pewnie przez te 30 dni zrobił se jakiegoś chara albo nie gra w ogóle, chyba logiczne ze szans nie ma żadnych co najwyżej jakieś nocne wypady
|
![]() |
![]() |
#1785 |
Zbanowany
|
![]() ale mi konkretnie chodzi jaki riszyn jest, bo mi Alicus iść musiała, a Byna 'nie pamięta mnie', Delvines siedzi offline, i nie mam sie od kogo dowiedzieć; <
Ojos Rojos cos narzekały, ze KH ubiło RLów Excaila, tak to szło? |
![]() |
![]() |
#1786 |
Guest
|
![]() KH wyjebuje z serwa na zbity pysk polaczków nie obchodzi ich czy są neutralni czy tez walczyli przeciwko Im Berylia Smell:
VATARIEL: dead Mar 30 2007, 11:49:33 CEST Killed at Level 139 by Dakituconelwo and by Seismo and comment in tibia.com 11:51 Balin barbol [91]: Remembering 11:51 Balin barbol [91]: You was on fibula 11:51 Balin barbol [91]: You are out of the server Polaczki strzeście się ![]() Bedzie new war ? BERYLIA SMELL!!! ![]() |
![]() |
#1787 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Excail gra w WOW teraz a itemy z tibi z beryli sprzedaje.
|
![]() |
![]() |
#1788 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to bylo oczywiste , tylko niewiadomo bylo kiedy dokładnie to sie stanie ![]() ale spoko z tego co wiem vatariel ma zapewnione miejsce z jego ziomkami na innym servie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A wiec jest tak jak wszyscy mowili . Vatariel etc co nie chcieli (bali sie walczyc) teraz i tak poleca z serva .
|
![]() |
![]() |
#1790 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() TO BYŁO OCZYWISTE ! GDYBY WSZYSCY PO TYM 1 OPEN SIE NIEWYPLACILI TO TERAZ PRZYNAJMNIEJ BYLABY ZABAWA... a takto po prostu dobranoc ![]() PS. Jestem pewien ze komandos , armageddon i kauczuk tez wkrotce wyleca z kh , jak tylko kh nabieze wiekszej penwosci siebie i wiecje lvli.. a co do corsa to niewiem byc moze jego zostawia , jest mistrzem w swoim fachu ( wtajemniczeni beda wiedziec o jaki fach chodzi ) Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#1791 |
Guest
|
![]() bye bye vatariel
![]() |
![]() |
#1792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Corso wyleci z serva bo jak KH samo mowilo .. dla niektorych z nich nie jest "prawdziwym KH"
|
![]() |
![]() |
#1794 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja widze KH sie podzielil na mniejsze gildie . Byc moze tylko dlatego z ejuz po wojnie i maja taki kaprys. Lecz moze wyszlifowaly sie ekipy i kazda chce byc sama i mozliwe ze wyje..c reszte z serva ^^ Ciekawe : P
|
![]() |
![]() |
#1796 |
Zbanowany
|
![]() Vatariel masz nauczkę - internetowi znajomi są...
@Exodus Nie zapominaj że ajo ma władze na tym serwerze |
![]() |
![]() |
#1797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Guest
|
![]() Nie wiem czemu na niego teraz wjerzdzasz przecież nic nie napisał "na kogoś" napisał normalny tekst a twoj widocznie mały "rozumek"( w cudzysłowiu bo go niemasz) nie rozumie tego. Może mieć i 8 lvl ale jak napisał poprawnie 2 zdania nie można na niego wjerzdzać bo go nie lubisz...
|
![]() |
#1800 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Cytuj:
Bardzo ambitna wypowiedz, tylko pogratulować. |
|
![]() |