|
|
#1801 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
|
Ok, to ja mam requesta na jakies krotkie (do ok. 20 odcinkow), fajne anime akurat na niedzielne popoludnie
Tematu pozadanego brak. |
|
|
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
Ekhm, czy ty przypadkiem... nie przesadzasz? ;>
Avka takiego fajnego zmieniłeś, już nie mam po co patrzeć na twój profil... |
|
|
|
|
|
#1803 |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
Hmm... Gdzie znajdę Claymora na necie (mogą być ang sub)? Bo na Yoh TV skończyłem bodajże na 15 odcinku. Więcej ni ma
Kończy się na pakcie przymierza tych czterech ciziek. Btw. coś jeszcze w realiach średniowiecza? Claymore mi się spodobał. ^^@down Bo wcześniej nie były blokowane gify. I wtedy właśnie ludzie sobie poustawiali. Teraz blokada i sobie możesz chcieć ![]()
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... Ostatnio edytowany przez Radix - 17-08-2008 o 15:14. |
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
Grocix to jakiś niezdecydowany dzieciok że tak ciagle zmienia avka... ja miałem taki jeden fajny , ale jak go ustawiłem to nie działał bo GIF , a na tibia.pl widziałem jak inni mają gif wtf.
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Użytkownik Forum
|
Ahrrhhhrhrhrrhrrrrr, Nadrrr, tamtego juz nie mam bo mi dysk padl :<
Dobra, obejrzalem 1 ep ef - a tale of memories, fajne, ale duzo oryginalnego sposobu animacji, ktory jednak mnie troche meczy No ale zobaczymy jak bedzie dalej. |
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
Cytuj:
Petshop of horrors. W całości dostępne na Youtube tutaj: link Ewentualnie zrób sobie maraton filmów ghibli ![]() PS. Przypomniało mi się. Jeżeli jeszcze tego nie widziałes, to polecam Ergo Proxy. Dostępne na kreskowki.fani.pl
|
|
|
|
#1807 |
|
Użytkownik Forum
|
Z Ergo Proxy skonczylem na bodajze 4 odcinku, kiedys skoncze
Film Ghibli z mojej kolekcji do obejrzenia zostal mi jeden, Szept Serca. A anime wole jednak ogladac z angielskimi napisami. Zaczalem ten ef i moze byc, zobaczymy jak sie rozwinie akcja. Tego petshopa obejrze kiedys jak bede miec chwilke, dzieki za tytul.Ostatnio edytowany przez Grocix - 17-08-2008 o 17:05. |
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
|
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
Kreskowki.fani.pl
|
|
|
#1810 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
Cytuj:
ps. Naruto anime rzondzi i owni wszystko. Edit@ Tak w ogóle ile już odc. Anime naruto wyszło? ![]() Przestałem na 30 shippuddenie oglądać chyba ![]() Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 17-08-2008 o 22:34. |
|
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@top Ja się wezmę chyba za Slayers ![]()
|
|
|
|
#1812 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
anty-narutowy-hide!
Ukryty tekst:
22ep.SNS II...i zaraz skończę tą wspaniałą dla mnie serie ^^...może prócz WR weźmie sie na poważnie za Sumomomo momomom ep. 2 xD?
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 17-08-2008 o 22:36. |
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
anime online info/kreskowka fani/kreskowka pl
@down ehh....trzeba umieć szukać d'oh...
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 17-08-2008 o 23:52. |
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
Niestety miałem ten sam dylemat z Clannadem- większość serwisów korzystała z jednego uploada, który został skasowany. Ja zadowoliłem się angielskim tłumaczeniem wpisując na myspace.tv Clannad xx.
|
|
|
#1816 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Satyryk
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
Zdziwiłbyś się ile mang przeczytałem przewidując zakończenie... Nawet pod koniec Death Note już byłem pewien jak się skończy. A samo Slayers jest dobre jako komedia z elementami rozwalanki. Smoczą kulkę można przeboleć.
|
|
|
#1818 |
|
Użytkownik Forum
|
Skonczylem "ef - a tale of memories.". Ladne, podtrzymujace na duchu anime. W polowie serii spodziewalem sie zakonczenia podobnego do tego ze "School Days", takze koniec mnie milo zaskoczyl (bo i postacie sympatyczne). Mysle, ze warunek "na niedzielne popoludnie", spelnia w stu procentach.
P. S. Kiedy ma zaczac dzialac nowe anime-planet?:< @Down Zeby miec dostep do porownan i recenzji oraz zeby moc uporzadkowac obejrzane anime. Ostatnio edytowany przez Grocix - 18-08-2008 o 01:30. |
|
|
|
|
|
#1819 | ||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
I wiesz co? ![]() Cytuj: