|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Tak wogule to ta wojna jest tylko jeden wielki chaos ale w sumie nie ma sie co dziwic członkowie Vison dostali hunta tylko za to ze wygrali wojne z Aberratio
która zaczał Magrami także kto jest zniesmaczony sytacja na furorze moze podziekowac Taifunowi ze dołaczył i przyczynił sie do daleszego trwania wojny. Oczywiscie nieusprawiedliwam Vison za random pk ale cóz jest jak jest. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Hmmm... Nie mam aktualnie nic ciekawego do roboty a widze ze na forum jest jeden wielki syf i nikt nie nawiazuje do tematu, wiec moze podsumujemy to co mniej wiecej stalo sie do tej pory. Magrami zaczal wojne z Vision i przegral ja sromotnie... Duskiness wyrzuca z gildii Imargama i Zwidka za to ze sprzeciwiaja sie temu by Taifun poszedl na open battle miedzy Vision a Aberratio i zabijal czlonkow Vision. Obaj dochodza do Vision. Nastepnie Vision majac swiadomosc tego ze wojna z Duskiness jest nieunikniona zabija Caponeq co staje sie oficjalnym powodem wojny z Duskiness. Potem Vision postanawia uprzykrzyc jak najbardziej zycie ludzikom z Aberratio i Duskiness. W miedzyczasie Pavodi, Bafee i kilku innych ludzi z Aberratio zostaje haknietych.
Wydazenia dnia dzisiejszczego: Dec 30 2006, 07:48:16 CET Killed at Level 108 by Barles Karste 10:8 dla Vision PS. to z nudow ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mnie tylko zastanawia czemu moderatorzy nie wykonują należycie swojej pracy i nie banują za ataki personalne w tym temacie...
Hmm..
Kind of a Big Deal Ostatnio edytowany przez Forc - 30-12-2006 o 19:03. |
![]() |
![]() |
#1804 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() lol to nie zwidek stary
![]() po co sie denerwowac ps.wpieniaja mnie klauny ktorzy podaja sie za osoby ktorymi nie sa
#1806 |
Guest
|
![]() @Ten co sie podaje za Zwidka
Rozumiem ze chcialbys wygladac tak jak Zwidek i nim byc bo podajesz sie za niego |
![]() |
#1807 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Gdzie moge znaleź te ich fotki?
Edit: Ok.Znalazłem ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MagField - 30-12-2006 o 20:45. Powód: zwidek gruba świnka |
![]() |
![]() |
#1808 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1809 | ||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
------------------------------------------- Cytuj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
#1810 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() około pół godziny temu wykonano na furorze po raz kolejny Demon helmet quest
![]() ![]() Co do wojny, nikt jej nie wygra. Będą się tłukli, aż się zrookują bo ani jedna ani druga strona sie nie podda, czyli nigdy to sie nie skończy... |
![]() |
![]() |
#1811 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jedyny mądry komentarz na 182 strony ![]() Btw Taifunex czy jak tu tam "Mondry"? O rly? |
|
![]() |
#1812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() @3up
Gz jeden mądry post. @topic Czy ktoś wie coś na temat Morneth'a ? Niby Taifuna najlepszego sellera? Zwidek (formuoway) to nie zwidek z furory a Taifunex to nie Taifun Devilry (za bardzo sie boi by gdzie kolwiek wejść, bo sie obawia hacka... Są jakieś nowe filmiki z wojny ? Jak myślicie dlaczego Spaaw sie nie miesza w wojne ? Co do zdjęć rl osób z furory sie nie wypowiadam bo po co są jacy są. Ci co krytykują niech pokażą swoje fotki...
#1813 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1814 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Imię: Fusov
Profesja: Sorcerer
Poziom: 10
Skille: 15/14
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja sądze że Spaaw się nie miesza w wojne z prostej przyczyny. Ma teraz niezwykłą szanse w wybiciu się w lvlu, jako jedyny z czołówki expi..Więc poco ma się mieszać w wojne...Przez to nie będzie mógł expić (teoretycznie będzie mógł, ale tylko teoretycznie). Narobi sobie przez to kłopotów..Jesli wojna potrwa jeszcze trochę, Spaaw ma nie powtarzalną szanse przegonienia nietylko Czipsa, ale i Imargama.
|
![]() |
![]() |
#1815 |
Guest
|
![]() Spaaw to najmilszy h-level na tym serwie ;]
1) nie jest power ARBUZ 2) w nic sie nie miesza 3) expi w "miarę wolno" co nie drażni tai~ i tai~ go nie hunci ![]() 4) wszyscy go lubią (widac to nawet że nikt na niego nie najeżdza na forach) |
![]() |
#1816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Ale co wy się przejmujecie jaki real life ma Taifun ? Niech chłopak sobie gra jak lubi , każdy ma jakieś odchyły
![]() ![]() P.S Szczęśliwego Nowego Roku ![]() Ostatnio edytowany przez zwirek - 31-12-2006 o 08:04. |
![]() |
![]() |
#1817 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Mnie też wkurza ta sytuacja na servie bo lecą pk (z vision , dusków czy abb) i dużo można im zrobić -.- Jak komuś się nudzi to niech przyleci przed ss do dp ank to aż strach wychodzić xD
A tak wogóle to wg. mnie ta wojna jest tylko o honor ..... przecież Vision zapowiedziało (z tego co wiem) że grają do pojawienia się nowych serverów. A jeżeli nie to co to za wygranie wojny jak i tak by mieli hunted ..... @Edit: Szczęśliwego Nowego Roku ![]()
![]() |
![]() |
#1818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Tarrin Kerrax:
Dec 31 2006, 07:38:10 CET Killed at Level 118 by Taifun Devilry 10:9 |
![]() |
![]() |
#1819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jamesik ile ziomek dał Ci za postać
![]()
#1820 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Elbląg
Imię: Hunted Horror
Profesja: Paladin
Gildia: Army of souls
Poziom: 44
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Co wy chrzanicie , że przed depo nie da się wyjść bo zabijają...możliwe, że na terenach dla pacc bo dla facc nie zauważyłem by ktoś bał się expić i narzekał...a wojna taka zla nie jest, niskie lvle na tym korzystają. Od h- lvli biorących udział w wojnie można negocjować ceny itemów i kupić po okazyjnej cenie(wiadomo potrzebna im kasa)
![]()