Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-05-2007, 10:30   #1801
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Blablabla szkoda Ze jestem tak bogaty ze aol mi wisi kolo dupy i chyab sie mylicie ze sie wyplacimy dlamnie to jest zabawne zrobilismy poi zdolowalismy was bo wam sie nieudalo a my to zrobilismy wsumie na loozie.

Napewno wam niezaplace to odwas sie wyplacaja i jak narazie nieszykujecie sie na opena :< a tak apropo panowie cos wam niewyszedl 8 osobowy mass log na seqa :< najbardziej sie usmialem bo postawiliscie 8 lv a seq go na explo sciagnol
Bolter jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-05-2007, 17:18   #1802
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
Blablabla szkoda Ze jestem tak bogaty ze aol mi wisi kolo dupy i chyab sie mylicie ze sie wyplacimy dlamnie to jest zabawne zrobilismy poi zdolowalismy was bo wam sie nieudalo a my to zrobilismy wsumie na loozie.

Napewno wam niezaplace to odwas sie wyplacaja i jak narazie nieszykujecie sie na opena :< a tak apropo panowie cos wam niewyszedl 8 osobowy mass log na seqa :< najbardziej sie usmialem bo postawiliscie 8 lv a seq go na explo sciagnol
Jesteś bogaty w itemach, nie w kasie. W kasie jesteś biedniejszy odemnie, a szkoda bo kupca na avengera nie jest tak łatwo znaleźć.. Sorcererr i jego 200 losowa loteria jest doskonałym przykładem. Sorcuś, dam Ci za tego avengera 1k, nawet teraz.. Deal?

Co do 8 levela na explo, no trudno.. tak długo jak wierzycie że wygrywacie wojne bo zabijacie nam 8 level chary to macie faktycznie szanse wygrać buahahaha.. Btw. chciałem zauważyć że śmieszne jest nie to że go ściągnął na explo, tylko to, że go w ogóle trafił z tym swoim zajebistym pvp >=D

A z tego co wiem to ktoś tam prawie płakał że aola stracił...

Jeszcze jedno, Phao Neona nie zabili członkowie alliance. Zrobiłem to ja i Maurhex, a żaden z nas nie ma nic wspólnego z Unitem czy Kazadumem.

Jeszcze coś. Nie płać Moricie tylko dlatego że chce Cie poabusować. Pokaż, że nie dasz się gnębić za byle co, bez powodu. Właśnie dla takich jak Ty, walczymy (częściej) i umieramy (znacznie rzadziej), żeby nikt pokroju Mority nie mógł wystawić Ci paymenta za nick czy nie takie kolorki na outficie. Płacąc mu, wspomagasz jego gildię w przejęciu servera (co i tak im się nigdy nie uda, ale po co to przedłużać...).

Pozatym panikowanie "bo morita mnie huntuje" to tak samo jak "bo seq mnie huntuje"... Najpierw musi wyjść ze statku =>
stary 01-05-2007, 17:28   #1803
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Aragorn milej gry = )

Ader nikt sie nie przejmuje toba a juz napewno nie ja. Doskonale wiesz ze o ile my mamy szanse ta wojne wygrac o tyle alliance nie ma i miec nie bedzie. Oni nigdy nie beda normalnie grac wiedzac ze oprocz gaury top 5 sd power moze sie poprostu mass lognac i zablokowac czolgiem takim jak Garimo.
Chwala wam za to ze staracie sie walczyc i pomimo znacznie mniejszej sily stawiacie dzielny opor. Jest dla mnie zaszczytem i wielka godnoscia moc walczyc z dobrymi graczami bo takimi niewatpliwie jestescie. Pytanie kto wygra powinno raczej sie przeistoczyc na pytanie komu sie to predzej znudzi. A z tego co mi wiadomo to juz pare osob dalo sobie spokoj z tibia, badz da sobie niebawem w obu obozach. Dziecinne sa teksty typu jak wyjda z lodzi itd itp, dobrze wiesz ze saigai np nie wyjdzie swoim main charem na pohu i nie zaatakuje 40 eldera ktory mu skrzeczy bo bylo by to zachowanie bardzo nierozwazne, i dalo by to mozliwosc latwego fraga. Cieszcie sie tym pkowaniem bo wkoncu po to sa swiaty pvp zeby abusowac i zabijac innych graczy Do zobaczenia na polu walki...

Morita
Morii jest offline  
stary 01-05-2007, 18:30   #1804
Versus
Użytkownik Forum

Versus's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
Aragorn milej gry = )

Ader nikt sie nie przejmuje toba a juz napewno nie ja. Doskonale wiesz ze o ile my mamy szanse ta wojne wygrac o tyle alliance nie ma i miec nie bedzie. Oni nigdy nie beda normalnie grac wiedzac ze oprocz gaury top 5 sd power moze sie poprostu mass lognac i zablokowac czolgiem takim jak Garimo.
Chwala wam za to ze staracie sie walczyc i pomimo znacznie mniejszej sily stawiacie dzielny opor. Jest dla mnie zaszczytem i wielka godnoscia moc walczyc z dobrymi graczami bo takimi niewatpliwie jestescie. Pytanie kto wygra powinno raczej sie przeistoczyc na pytanie komu sie to predzej znudzi. A z tego co mi wiadomo to juz pare osob dalo sobie spokoj z tibia, badz da sobie niebawem w obu obozach. Dziecinne sa teksty typu jak wyjda z lodzi itd itp, dobrze wiesz ze saigai np nie wyjdzie swoim main charem na pohu i nie zaatakuje 40 eldera ktory mu skrzeczy bo bylo by to zachowanie bardzo nierozwazne, i dalo by to mozliwosc latwego fraga. Cieszcie sie tym pkowaniem bo wkoncu po to sa swiaty pvp zeby abusowac i zabijac innych graczy Do zobaczenia na polu walki...

Morita
Respect! =)
Versus jest offline  
stary 01-05-2007, 18:30   #1805
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Gildia: Evernight
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
Aragorn milej gry = )

Morita
Dokładnie Podzielam tę opinie
stary 01-05-2007, 18:55   #1806
Skrzator
Guest

Domyślny

Ader kto ci powiedział że płakałem za aolem? W*****ony jestem bo padłem 3-4 kratki od depo a spieprzałem z cyclopolis xD

stary 01-05-2007, 20:26   #1807
Wojtemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan

Profesja: Knight
Gildia: Oven
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
Jesteś bogaty w itemach, nie w kasie. W kasie jesteś biedniejszy odemnie, a szkoda bo kupca na avengera nie jest tak łatwo znaleźć.. Sorcererr i jego 200 losowa loteria jest doskonałym przykładem. Sorcuś, dam Ci za tego avengera 1k, nawet teraz.. Deal?

Co do 8 levela na explo, no trudno.. tak długo jak wierzycie że wygrywacie wojne bo zabijacie nam 8 level chary to macie faktycznie szanse wygrać buahahaha.. Btw. chciałem zauważyć że śmieszne jest nie to że go ściągnął na explo, tylko to, że go w ogóle trafił z tym swoim zajebistym pvp >=D

A z tego co wiem to ktoś tam prawie płakał że aola stracił...

Jeszcze jedno, Phao Neona nie zabili członkowie alliance. Zrobiłem to ja i Maurhex, a żaden z nas nie ma nic wspólnego z Unitem czy Kazadumem.

Jeszcze coś. Nie płać Moricie tylko dlatego że chce Cie poabusować. Pokaż, że nie dasz się gnębić za byle co, bez powodu. Właśnie dla takich jak Ty, walczymy (częściej) i umieramy (znacznie rzadziej), żeby nikt pokroju Mority nie mógł wystawić Ci paymenta za nick czy nie takie kolorki na outficie. Płacąc mu, wspomagasz jego gildię w przejęciu servera (co i tak im się nigdy nie uda, ale po co to przedłużać...).

Pozatym panikowanie "bo morita mnie huntuje" to tak samo jak "bo seq mnie huntuje"... Najpierw musi wyjść ze statku =>

Moim zdaniem wychodzi ze statku i to nawet czesto bo nie wiem czy zauwazyles ale codziennie expi
Wojtemo jest offline  
stary 01-05-2007, 23:42   #1808
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtemo Pokaż post
Moim zdaniem wychodzi ze statku i to nawet czesto bo nie wiem czy zauwazyles ale codziennie expi

ho ho widze jak codziennie expi!

+158,934 to ma być exp, do tego za cały miesiąc :|?
stary 02-05-2007, 11:19   #1809
Pixsik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Siedlce

Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Poziom: 32
Skille: ?/?
Poziom mag.: 40
Pixsik ma numer GG 7268600
Domyślny

Patologia, dno i wodorosty.

Wypłacać się EiV? = bezsens [huntować ludzi za friko bo brak kasy :[ (nie ma to jak zbiórka patologicznych ludzi w jedną wielką "KUPE" -> EiV)

Frag na EiV i ich noobcharach (bo tylko to im już zostało) = Respect

To by na to wychodziło, że i ja teraz mam payment 100k albo i nie mam możliwości sie wypłacać (ale kto by chciał? ^^)

Jak widać nie ma poco im płacić. Przecież i tak można normalnie, spokojnie, bezstresowo grać (Znam takich ludzi ). Przecież oni i tak stoją w pz a jak nie to i tak im uciekniesz (no chyba, że przyjdą bez polaków to bedzie troche trudniej.).

Pozdrawiam.
Pix

Ostatnio edytowany przez Pixsik - 02-05-2007 o 11:23.
Pixsik jest offline  
stary 02-05-2007, 12:44   #1810
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Domyślny

Morita, nie żebym Cię nie szanował (podzielam Twoje zdanie dot. zabijania 40 levelków), ale nie sądzisz, że huncenie na 100k jakiegoś noobka tylko dlatego, że tam się przypadkowo znalazł, to jakaś patologia?

I co do czołgów, to Ty już jesteś bardziej czołgowaty od Garimo... JESZCZE nie padłeś, jemu to zajęło około 3 sekundy.

Jak powiedziałeś, do zobaczenia na polu bitwy.. Oby kiedyś, mam nadzieję

Edit
No no no, niezły "trap" panowie
14:00 You lose 439 hitpoints due to an attack by Latuz.
To już seq mnie lepszym sd walnął hahahaha =D
14:00 You lose 20 hitpoints due to an attack by Boa The Stryporm.
Nie ma to jak wyje...ny hit na kolesiu który ma d-lance na sobie i 79 shielda tylko
14:00 You lose 34 hitpoints due to an attack by Garimo.
Że nie wspomne już o kolesiu co ma 100+ melee skilla ;>

I krótka rozmówka później
14:01 Callastus [57]: NOOBS, A 57 LEVEL RUNNED AWAY FROM YOU
14:01 Callastus [57]: hahahahahahah

14:03 Callastus [57]: co za nooby
14:03 Callastus [57]: oni mysla
14:04 Callastus [57]: ze ja potrafie
14:04 Callastus [57]: tylko w jednym kierunku biec
14:04 Callastus [57]: jak mi rzucil latuz mwalla to naokolo poszedlem
14:04 Callastus [57]: boa wpadl jebnal exori

14:05 Callastus [57]: LATUZ NICE AIMING, ALMOST LIKE MY GRANDMA

14:06 Callastus [57]: nice try guys
14:06 Callastus [57]: wanna pay out from the war now?
14:06 Boa The Stryporm [147]: lol

14:07 Boa The Stryporm [147]: Latuz could've kileld u with 1 ue
14:07 Callastus [57]: sure
14:07 Boa The Stryporm [147]: just didnt wanna take unjust on such a noob like you
14:07 Callastus [57]: but he's too lame
14:07 Callastus [57]: to use it
14:07 Callastus [57]: HE HAS SO MANY UNJUSTS THAT HE COULD KILL EVEN A LEVEL 8 JUST TO PROOVE HE'S DOING SOMETHINGHAHAHAHHAHAHA

To przypomnę różnice leveli... nikt z nas nie miał nawet 90 levela.
Był tam też 32 level który również zwiał..
A atakowali nas...
Boa The Stryporm (Level 147 - EK)
Garimo (Level 221 - EK)
Latuz (Level 200 - MS)
I to wszystko na odcinku od wejścia do PoIa aż do templa, wliczając w to rozmaite ciekawe rzeczy jak nooby i mwalle pomiędzy zaroślami i w jednokratkowych przejściach.. żal, z takim pvp możecie walczyć jeszcze 100 lat

Dodam tylko że padł Tailer (to akurat od nas), cóż, trudno nie paść z zaskoczenia na combo wand+sd+exori+melee od 2 postaci 200+, grając sorcem. Tutaj nawet manashield niewiele pomógł. Bracie, pomścimy Cię

Ostatnio edytowany przez ader - 02-05-2007 o 15:41.
ader jest offline  
stary 02-05-2007, 18:46   #1811
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.

Poziom: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do Smichael
Domyślny

haha fanatycy kazadum
o ich honorze i walke za biednych i poszkodowanych sie nie wypowiem
tylko by kase sciagali od osób ktore z wojna nie maja nic wspolnego haha
stary 02-05-2007, 19:12   #1812
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Ajajajajaj Ader Ader Ader czym ty sie tak podniecasz bozeeee
Mial racje latuz sciaga cie na 1 Ue ale poco ?

Moge byc w ciagu 2 dni bogatszy i w itemach i w kasie od ciebie wiec oco biega?

A tak apropo to ty z Maurhexem chyba walczysz czesciej i padasz zadziej bo nikt cie niechce ubijac XD a nie Kazadum :<.

Popieram Morite ale napewno nie w kwesti Calastusa I tyle ^^ zaduzo sie madrzysz i zabardzo uwazasz ze wygrywacie :< Moim zdaniem my jestesmy o ten 1% wyzej b to my wykonalismy poi bez zadnych przeszkod a mogliscie nam je spowodowac

Ostatnio edytowany przez Bolter - 02-05-2007 o 19:15.
Bolter jest offline  
stary 02-05-2007, 19:17   #1813
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

I prosze cie o to zebys juz niepisal jaki ty jestes Mastah all o tym wiemy jestes mastah bo grasz od poczatku tego serwera Sory ale niewywyzszaj sie tu juz bo to nudne.

I niepisz ze wy wygrywacie wojne ze my niewychodzimy ze statkow bo to robimny czesto Tej wojny nieda sie wygrywac wygraja ci ktorym sie to nieznudzi
Bolter jest offline  
stary 02-05-2007, 21:22   #1814
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

No Callastus czy jak ty sie tam zwiesz to raczej racja ze cie nie zabili ze wzgledu na fragi. 3 fragi i rs a na open battle najbardziej sie liczy czyste konto.

Majówka i nudy :/ Jak pogoda u was? W Wawie zimno :S
stary 02-05-2007, 21:35   #1815
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

O widzę, że coś przeoczyłem dzisiejszego popołudnia xD No to teraz czas na Fratena nie panowie? Pozdro Callastus, mówiłeś ze usuniesz mnie z comenta :* Hail Wujek Sequ !!

Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 02-05-2007 o 21:38.
Szczuru.pl jest offline  
stary 03-05-2007, 00:24   #1816
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
O widzę, że coś przeoczyłem dzisiejszego popołudnia xD No to teraz czas na Fratena nie panowie? Pozdro Callastus, mówiłeś ze usuniesz mnie z comenta :* Hail Wujek Sequ !!
Chciałbyś
Madreth jest offline  
stary 03-05-2007, 15:49   #1817
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Domyślny

W sumie Szczuru Ciebie akurat mogę usunąć

Bolter, moim zdaniem jesteś zbyt pewny siebie. Jeszcze wspomnisz moje słowa.
Uważasz, że jesteś uber EiVem, ja swoje wiem. Zgnoją Cię jak tylko przestaniesz być potrzebny. I skoro Latuz jest takim wymiataczem i wali takiego zajebistego hita z UE i mnie niby zabija jednym uekiem (już go widze jak wali 900+ w człowieka, mhm...), to czemu tego wreszcie nie zrobi? Nie lepiej wydać 500 gp na mf'y zamiast wywalać we mnie ze 4 bp sd'ków?

Seq, we Wrocku troszkę wieje, ale w sumie cieplutko (też są nudy). Majówka mnie dobija.
stary 03-05-2007, 17:43   #1818
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Saigai

May 03 2007, 13:24:54 CEST Killed at Level 70 by Latuz

mmmmhmmm? =D !!
stary 03-05-2007, 18:13   #1819
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
Saigai

May 03 2007, 13:24:54 CEST Killed at Level 70 by Latuz

mmmmhmmm? =D !!
Mhmm, prowokujesz mnie do kopiowania naszych fragow, lecz nie mam zamiaru sie bawic w skonczonych idiotow jakimi wy jestescie, zreszta sorry ale wedlug mnie trudno nie pasc 70 RP od 3 MS'ow szczegolnie gdzie jeden cie sciaga na UE
Madreth jest offline  
stary 03-05-2007, 19:42   #1820
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth Pokaż post
Mhmm, prowokujesz mnie do kopiowania naszych fragow, lecz nie mam zamiaru sie bawic w skonczonych idiotow jakimi wy jestescie, zreszta sorry ale wedlug mnie trudno nie pasc 70 RP od 3 MS'ow szczegolnie gdzie jeden cie sciaga na UE
Życie.......

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania