![]() |
#1901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Ustne mam dopiero pod koniec maja ale tym sie w ogole nie przejmuje bo to najprostsza czesc matury
![]() ![]() Yhm tak wlasnie spojrzalem na informacje o sarkus style i: Banished: until Jun 09 2007, 11:45:57 CEST because of account trading Oj nie ladnie tak konta sprzedawac ![]() ![]()
Hail OVEN ![]() Hail AVIS ![]() Hail FIRE ![]() In Memory of Morita De'Vrie Ostatnio edytowany przez Torpedo - 10-05-2007 o 17:32. |
![]() |
|
![]() |
#1902 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHA dobrze mu tak
![]()
#1903 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() @Martinesz Powtazasz sie .
Jak jestes taki kozak z polskiego to poczekamy na twoja Mature a tak narazie jestes dla mnie zwyklym gowniazem ktory sie wywyzsza jak Ci niepasuje to moje posty mozesz omijac. Nie do Ciebie sa Kierowane wiec skoncz jakos innym to nieprzeszkadza i znimi normalnie rozmawiam i pisze jak widac wy umiecie tylko dogryzac i sie nasmiewac przy okazji wywyzszajac I co MYSLISZ ze JESTES ELo Fajny bo zwruciles mi 12312 raz Uwage I sie powtazasz ? Odp NIE Moze i sie powtorze ale nie kazdy jest idealny a jesli chodzi oto to moge byc lepszy w wiele innych rzeczy od Ciebie ^^ Sory za prownanie ale porownam ce do Pawla Wielkiego jesli chodzi o twoja Inteligencje Ostatnio edytowany przez Bolter - 10-05-2007 o 18:51. |
![]() |
![]() |
#1904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Skille: -
|
![]() Czemu ty raz piszesz "powtazam" a 2 raz powtarzam ??? Ty to serio jakiś głupi ancient jesteś ciekawe gdzie ty się uczysz.. hah a co do martinesza to sie nie śmiej z niego bo on będzie zdawał maturę a ty nie
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Tylko Kiko jest w 2 liceum o ile sie nie myle i brakuje mu tylko rok do matury. Zreszta wisi mi to niech kazdy zacznie martwic sie o siebie. Szczuru, Torpe, Mori i inni co zdaja maturki GL dla was. Ja w przyszlym roku matura + dyplom technika. Bedzie ciezko...
#1906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() @Thazirion
May 10 2007, 19:31:26 CEST Killed at Level 113 by Anaid Leugim and by Gaura :-) |
![]() |
![]() |
#1908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Miałem przeczucie że zalogowanie się poprawi mi humor, no i proszę =D
19:45 Master Vilum [103]: May 10 2007, 19:31:26 CEST Killed at Level 113 by Anaid Leugim and by Gaura 19:46 Master Vilum [103]: Thazirion owned 19:46 Master Vilum [103]: xD Panowie i panie z EiV, skończyły się argumenty?
#1909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() To juz zniewaga, czy wy mnie nigdy nie uderzycie? ;/ w thais z 20 min z pz i nic, w open battle w trapie i huj, dzis zamiast mi z sd pociagnac to biegna i YO YO lol...
|
![]() |
![]() |
#1910 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1911 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzieliście seksownego avatara naszego Komisarza
![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
![]() |
![]() |
#1912 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1913 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Mallel jest taka 1 sprawa skoro masz mniej lat niz ja powienes miec szacunek dla starszych od siebie a jak masz problem to mozemy sie spotkac i pogadac w oczy skoro czujesz sie fajny przez internet to jest glowie problem mlodszych ,rozumiem tez zwracasz mi uwage nietwierdze ze nierobie bledow robie ale powiedz mi poco zwracac 8 razy uwage skoro all juz otym wiedza to jest zalosne
Pawello niebadz taki pewien moge napisac Mature lepiej niz niektorzy tutaj a co do Martinesza pogadamy jak ja napisze a potem on jak narazie jest dlamnie tylko Gowniazem ktory dowartosciowuje sie na forum ^^ ja z wiekszoscia gadam normalnie ale jego posty z dogryzkami i nieumiejetnosc rozmowy po ludzku sa zalosne Co on chce pokazac ze jest kozaczkiem na forum ? zaloze sie ze jak bysmy spotkali sie na Rl niebylo by wyzwisk i obelg tylko normalna gadka bo zawsze tak jest niektorzy mi wzucali przyjechali "zeby mnie pobic" a bylo siemasz Chamber albo ktos tam tutaj jak leci. Natym sie konczylo. Gz dla Kazadum fragan a Thaz~ A tu cos dla Vilumka Pzdr ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bolter - 10-05-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
#1914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() To, co napisałem, nie świadczy, że Ciebie nie szanuję, po prostu zwracam Ci uwagę. Poza tym, to, że jesteś ode mnie starszy, nie zwalnia Cię z tego, że Ty możesz mnie nie szanować. "Nie wymagaj od innych tego, czego nie można wymagać od Ciebie samego"- myślę, że rozumiesz o co w tym chodzi =] Nie czuję się fajniejszy przez internet, nie mam takiego problemu na szczęście, ale dzięki za troskę, pozdro.
|
![]() |
![]() |
#1915 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny przykład niestosowania się do poleceń liderów
![]() ![]() ![]()
#1916 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Poprostu kiedy Kiko niema co robic ze soba (grac w tibie) to zajmuje sie bezsensownymi dyskusjami na forum xD! Pozdro Kiko
![]()
#1918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Morita, ja nie chciał bym być obraźliwy, ale nie zabili Cię zwyczajnie dlatego, że jesteś na wojnie mniej użyteczny od Thaziriona. Niestety, taka dola knighta, że raczej tylko stoi i drogę blokuje. W zasadzie dziwi mnie to, że Thazirion padł. Nie mogłeś pomóc mu zatłuc saigaia albo zlurowac warlocka żeby się nim zajął? PRzecież jakbyś potem stanął w jednokratkowym przejściu to zanim by Ci 1/3 uhów zeszło już być cały EiV zawołał na pomoc. Tam, przynajmniej z tego co wiem, wchodzi się wyłącznie z jednej strony?
Nie wiem, wydaje mi się, że to, że nie dostałeś ani hita, to czysty przypadek i szczęście z Twojej strony.
#1919 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj: