![]() |
#1922 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nazywa się Atlasloot Enhanced chyba ;] 46 ;] |
|
![]() |
![]() |
#1923 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 4 days 11 hours z czego 1/3 spedzona w ZA na farmieniu healing gearu.
#1924 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ty blu wczesniej nie miales swojego wowa? czy jak?
![]()
#1925 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() a ja VILu mysle czy grac na tym pracie czy dobic ta 70tke na globie, 3 lvle mi zostaly :S a nie chce mi sie juz tankowac bo to jest zenujaco nudne
aha grasz horda czy aliantami ? Ostatnio edytowany przez Brojek - 20-05-2008 o 17:01. |
![]() |
![]() |
#1926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Dawaj na anachronosa, bedzie nas czterech xd rofl
56lvl wbity ![]() /ileśtam xD
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1927 |
Użytkownik Forum
|
![]() tankowanie jest zjebane, nie nawidze tego wolalbym normalnie dpsowac :S ale w 5-men instancji nie ma mowy o 2 warkach
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Użytkownik Forum
|
![]() tankowanie roksi? eh nie wydaje mi sie, od ~40lvli nic nie robie tylko tankuje, od 9lvl szedlem w prot. i tylko w prot ( nie wiem czemu) ale to jest nudne i praktycznie wszystko jest na twoich barach.
|
![]() |
![]() |
#1929 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() He xD Robie 70lvl lockiem i potem lvluje dalej mojego uber BE Male GAy Palka :d Healowanie ew. tankowanie jest tez ciekawe wg. mnie :d A moj palek w healu sie sprawdzal nadwyraz dobrze :d
/eek?!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
![]() |
![]() |
#1930 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale ja chce bubbeladinem grac
![]() Lmao!
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 20-05-2008 o 17:23. |
![]() |
![]() |
#1932 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Undead Priest jest najs
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1933 |
Użytkownik Forum
|
![]() palek jest gowniany takie mieso armatnie
rogue nie gram bo jest ich po prostu za duzo hunter jest swietny bardzo lubie nim grac priestem gralem tylko w shadow warrior gram do teraz i powoli zygac mi sie nim chce shaman swietna sprawa druid tez wypas mage i warlock wypas w kosmos |
![]() |
![]() |
#1934 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mysle nad altem palek (30lvl mam), rogal (twink 30lvl, kumpek qtaz mi dobil lvl -.-), albo druid/shammy... Trudny wybór xd
![]() |
![]() |
#1936 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1937 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
CiixDD Oh noes, miała być 100strona ![]()
![]() |
#1938 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() ![]() ![]() ![]() Paradoksalnie ubijam rogali bez większego problemu, a zazwyczaj ginę z ręki innych magów. ![]() Ostatnio edytowany przez Rothes - 20-05-2008 o 19:02. |
![]() |
![]() |
#1939 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() No właśnie, jak to jest - rogale mają jakiś skill pozwalający im wyjść ze stanu zamrożenia? Czy może po prostu używają insignii?
Zazwyczaj to wygląda tak: na chwilę przed tym jak mnie ma capnąć z tyłu, robi się widzialny, szybka nova mrozu, blink i spam frost boltami - najczęściej wchodzą 2 crity po 500+. Potem czar znoszący cooldown, znów nova, powtórka ze spamu i dobitka przy pomocy tych instant spelli (nie pamiętam jak się nazywają). ![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 20-05-2008 o 19:47. |
![]() |