![]() |
#1901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Hunted! xD Pay 200k or die! :d Kolega mial urodziny nie? xD
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
|
![]() |
#1902 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pokonam cie moim poteznym Rosomakiem xD Ładny podpis xd
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
![]() |
![]() |
#1903 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() niech moonkiny beda z wami !
#1906 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Make love not Warcraft - tja kozacki odcinek xD loffam go wrecz hah!
![]() |
![]() |
#1908 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie musi
![]() Władca pierścieni idziemy expić Władca pierścieni idziemy expić2 Filmy ze sporą ilości wulgaryzmów. Dzieci proszone o nie oglądanie. Film oceniam od 16lat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ja i do dzisiaj twierdze ze to najlepsza parodia filmu jaka do tej pory powstała.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1910 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() @vil
1. daj ip do tego serva plx 2. duzo jest na nim bugow ? @Lord Dreathan na tym twoim servie zaczalem grac, ale dziwnie mnie sie gra allymi |
![]() |
![]() |
#1912 |
Użytkownik Forum
|
![]() CHrrr.... narazie przerwa od WoWa... jakoś się wypaliłem chwilowo ;o
![]() |
#1913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() nie wierze 0.o
ja sie wypalam w momencie jak widze ze z porfela znika mi 70zl na pre paid ![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 2gi wypad do ST i moje itemki + to co sprzedalem z disencha xD (edit: Soul Harv~ z questa w st ;P)
![]() I z 53 na 55lvl xD!
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 19-05-2008 o 21:58. |
![]() |
![]() |
#1915 |
Użytkownik Forum
|
![]() W woju w WoWa gracie?
|
![]() |
![]() |
#1916 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kajulec
Jestem zawodowym, nie zasadniczą, która musi siedzieć xD A pozatym mam urlop ![]()
![]() |
![]() |
#1917 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj bedac w urzedzie pocztowym, patrze a jakis hmm, 15- 16 latek wypelnia formularz na transfer pieniedzy, tak sobie mysle ciekawe do kogo wysyla. Spogladam, przygladam sie uwazniej a TAM GOLD W SILKROAD z ALLEGRO hahahahhaxD( zeby nie bylo ja nie chcialem kupowac golda w wowie, zreszta i tak mam karte kredytowa ktora moge placic za wszystko w necie, ale musialem wyslac list do kolesia z biletem na koncert zespolu METALLICA!)
![]() |
#1918 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() http://www.wowscape.net/?act=Servers
rejestrujesz sie na WoWLegion i jedziesz z koksem. bugow jest tyle ile na kazdym innym w tej wersji, jesli pojawia sie jakis fix to stosunkowo szybko jest wprowadzany.
#1920 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ściągnij sobie atlas z instami
![]() Edit:jeszcze 50postów ;] Ostatnio edytowany przez KrEmAs KAc - 20-05-2008 o 14:14. |
![]() |