|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#19521 |
Użytkownik Forum
|
![]() wybieraj format jpg [;
Ostatnio edytowany przez Cz4rny - 31-10-2010 o 09:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#19522 |
Użytkownik Forum
|
![]() ajajaj ale muca
![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 31-10-2010 o 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19523 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
btw po co ktos mialby zapraszac Cie na meeting? jezeli jeszcze na zadnym nie byles a po 20 postach mowiacych o tym ze chcesz sie spotkac na rl widac ze bardzo chcialbys byc na jakis zaproszony (jakis kompleks?) jest to miejsce gdzie sie rozmawia i pije, ewentualnie gdy ja organizuje odwrotna kolejnosc. A o czym rozmawiac z kims kto sam nie wie co pisze? miales juz nie zagladac na to forum a po dluzeszej przerwie wchodze i widze ze co 2 post jest twoj, miales rozpierdolic furore i boterow a po X miesiacach dzialania nie zabiles mi nawet 1 chara? placzesz ze z serwa wyjebal Cie imargam a w kolejnym ze to bylem ja i jestem taki evul pa chociaz na tibii widzialem Cie ze 3 x w pz, na meeting to Ty powiniennes pojechac ale z grupa ktora cierpi na pewne zaburzenie nazywane rozdwojeniem jazni, moze warto zaczac sie leczyc? moze strefe na stadionie pomyliles i wyszedles za linie non pvp, po glowie dostales i tak Ci juz zostalo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19524 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ad.2 Meeting...taaak.... ekhm, co do meetingu, czesto jestem w Poznaniu, a z tego co wiem pare osob tu gra z tego miasta, wiec czemu niemialbym wyskoczyc na piwo i normalnie/na poziomie porozmawiac w rl z Diabllordem czy z kims innym? Czy masz cos przeciwko temu, boisz sie czegos? Ad.3 Nie obchodzi mnie ani troche, czy ubilismy(czy nie ubilismy) TOBIE chara czy jakiemus tam innemu z Furory, nie intererere mnie to. Ad.4 Ogol brode. Ad.5 Słońce jest żółte, trawa zielona, powtarzaj ![]() elo
![]() |
![]() |
#19525 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
#19526 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2010
Świat: Hiberna
|
![]() Co od rana cisniesz Matiego ? Ktos Ci nie dal wieczorem ? I wstales lewa noga ?HieHieHie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19527 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2 nie porozmawiasz na poziomie, bo po prostu nie umiesz 4 jakiś kompleks? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2010
Lokacja: Kraków Krk
Poziom: 1+1
|
![]() @Rixari
Gratulacje 300 ![]() @Szyychu Ten twój post jest, że tak powiem pojebany... zacznij żyć.
![]() |
#19529 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19530 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 01-11-2010 o 23:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19531 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Gredert wyszedl
![]() Monstera ktorego mial mi kumpel dobic, dobil jakis nub (26 druid) ![]() Tutaj orginal xD Dzieki =)
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami." - Ernest Hemingway ![]() Ostatnio edytowany przez Rixari - 01-11-2010 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19532 |
Użytkownik Forum
|
![]() lukasz92 idziesz na hifi bande w piatek?
![]() |
#19533 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Infamia Nov 02 2010, 23:23:37 CET Slain at Level 222 by Alin Meneia, Elen Garon, Furor seba, Ghan Asty, Jarius Satorrida, Lasone and Salverd. Niespodzianka dnia: Ratilt Nov 02 2010, 19:25:13 CET Killed at Level 226 by Estgor. Bonusy: ( ![]() Miilaa Nov 02 2010, 12:41:27 CET Killed at Level 79 by Furor seba, Salverd and Vedil. Ravil Nov 02 2010, 14:14:42 CET Killed at Level 53 by Maly Jajamiomate and Vedil. Fabrani Nov 02 2010, 19:43:47 CET Slain at Level 96 by Alin Meneia, Jarius Satorrida, Kroos, Lue, Monohikanin, Salverd, Vedil and Xosq. Diabolica Nov 02 2010, 22:09:17 CET Killed at Level 89 by Elen Garon, Jarius Satorrida, Jay Butson and Vedil. Nov 02 2010, 22:10:35 CET Slain at Level 88 by Elen Garon, Jarius Satorrida, Jay Butson, Salverd and Vedil. Feel the PIEC.
Podziemnie dożywotnio hardkoor!! Podziemnie reprezentuję miastoo!! Podziemnie wychwalam swój styyyyl!! Podziemnie puszczam miasto w syf !! Ostatnio edytowany przez Mateuz - 03-11-2010 o 00:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19534 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19535 |
Użytkownik Forum
|
![]() ciezko zeby sorc co ma 1,2k hp nie padl od 6 sdkerów... pomijajac fakt ze mam teraz akurat 7 dni wolnego bede active 24/7 a ze w 6 wbiliscie na mnie unjusty to w 6 macie przepierdolone
![]() ![]()
![]() |
#19536 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz chłopaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19537 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A kiedy nie mielismy? ![]() Co wkoncu trafilismy na gruba rybe a nie na pionka na 200+? ![]() To jest historyczny frag ![]() Nie chodzi o to ile zarobiles, ile odrobiles(raczej nie odrobiles) itd, bedziesz na filmiku, zeby szersza publicznosc mogla zobaczyc jak pada Infamia ![]() No i Imargam to jednax Snorlaax. Co Imcio boisz sie z Veltaxia pisac? xD W*****les sie? Tak Iro Ochrona i Zgredert to moje chary. Zawsze odpisywales, BA nawet sam pierwszy pisales ![]() Teraz jak ostatnia ciota, CHOWASZ SIE ZE WSTYDU! xD "Co tam sebus?" "Czesc sebus" WSTYD I HANBA! Nie ma jak jaja na forum cieciu.
Podziemnie dożywotnio hardkoor!! Podziemnie reprezentuję miastoo!! Podziemnie wychwalam swój styyyyl!! Podziemnie puszczam miasto w syf !! Ostatnio edytowany przez Mateuz - 03-11-2010 o 11:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19538 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez chce zobaczyc filmik jak mi palicie suppliesy zeby zabic 1 charem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @pawel pierdol sie na ryj i..
![]() |
#19539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2008
Lokacja: Grudziądz
Stan: Początkujący
Imię: Cadia Nierro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ubeatens
Świat: Arcania
Poziom: 129
Skille: 17/27
Poziom mag.: 69
|
![]() Looooooooool Wydalo Sie Ze Imargam To Snorlaax????????????????????????????????? O Kurwaaaaaaaaaaaaa Naprawde To On ? ? ? ? ? ? ? ? ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19540 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie moge w to uwierzyc... moj wypracowany tak dlugo swiatopoglad legl w gruzach