|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Witam was moi drodzy koledzy! Chcialbym sie zapytac o jedna rzecz, jezeli to nie sprawi to nikomu problemu, to bardzo chcialbym sie dowiedziec jak odczytac PW do cholery kurde nie znalazlem tego durnego PW!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() Jesli dostales pw i wlączysz forum to ci wyskoczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() zalerzy czy ustawił sobie żeby wyskakiwało bo można ustawić że nie wyskakuje albo wyskakje jemu pewnie nie wyskakuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Wchodzisz w Panel Kontrolny Użytkownika (wcześniej musisz być zalogowany oczywiście) dalej w zakładce Prywatne wiadomości klikasz w Wyświetl wiadomości i masz. Tak jak koledzy wyżej napisali możesz sobie ustawić żeby jak dostaniesz wiadomość automatycznie Ci się włączała. Poszperaj w tych ustawieniach a znajdziesz. Zaufaj mi to nie takie trudne.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Ja wiem ze nie trudne ale wybacz mi, lecialem grac w noge na mecz i mi sie przypomnialo musalem napisac...
|
![]() |
![]() |