![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Skanuję kompa, net odłączony... postanowiłem zabrać się za pixel art. Oto wyniki mojej pracy:
EDIT: Teraz TU są linki. Nie śmiać się - robię to pierwszy raz, i do tego wszystko w Paincie (sic) ![]() EDIT: Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi doradził co mogę zrobić, żeby pozbawić "prostoty" niektórych itemów (np cross axe'a). I jeszcze jedno - zabrałem się też za dość hmm... abstrakcyjną rzecz (gunshot). Od razu wyjaśniam, że można to nosić zamiast helmeta, i dodaje wszystkim skillom +2. (nie zużywa się, ale nie ma defa poza tym i tak nie można nosić kasku, kiedy się "to" nosi ![]() Zachowałem format .BMP ze względu na i tak znikomą wielkość plików. Re down: Pliki są w standardowym formacie Tibii (32x32). Jeżeli nie widzisz, to zmniejsz rozdzielczość albo używaj programu Lupa Microsoft ![]() Re down down: Ale walczy się nim jak toporem bardziej ![]() To się nazywa uśmiech od ucha do ucha: ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 27-08-2004 o 18:25. Powód: Zapomniałem czegoś ;) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ogółem może być ale, przydalo by sie troche powiększyć. Prawie nic nie widać. Jeśli to powiększysz to będzie dużo lepiej wyglądało.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Hmmm... Cross Axe bardziej przypomina miecz
![]() Reszta niezła, a Gunshot przypomina scoutera z DB, może ktoś kojarzy ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobiłem nową broń - kolejny axe - nazwałem go Ancient A., ale możecie go sobie zamienić na Small A. (chociaż wcale taki small nie jest
![]() EDIT: TU Re down: Chodzi co o to, żebym zrobił też jakąś graficzkę niezwiązaną z Tibią? Do zrobienia. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 28-08-2004 o 09:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Wszystko ładnie, piękne ale zrób większe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
![]() Nie powinien dodawać skili, tylko przy LOOK'nięciu na innego chara pokazywać, jaki ma level, magic level i skille. ![]() Tak końcu działał detektor Saiyanów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Niezłe te tewoje rysunki, tylko ten †axe jest dziwny
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() fajne, ja nigdy nie mialem cierpliwosci do painta
na serio to wyglada jak scouter z db
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nice!Rob tak dalej ,tylko troche wieksze (mozna wiecej szczegółów narysowac).
Ps Czy ty czasem nie grasz na Isarze? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() delete me plx
Ostatnio edytowany przez Descartes - 28-08-2004 o 09:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() delete me plx
Ostatnio edytowany przez Descartes - 28-08-2004 o 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() umiesc wszystko na 1 grafice, bedzie latwiej ogladac
![]() poza tym full wypas ![]() Ogolnie, wiecej cieniowania, brudu i innych takich i bylbys blizej tibii. ale tak jak jest tez jest spoko. edit i nie wiem czemu wszyscy czepiaja sie wielkosci :/ przeciez to jest w standardzie tibii.... (32x32) edit2: o. teraz wystarczy 1 klik zeby obejrzec wszystko ![]() ![]() edit3 ifran view umie konwertowac formaty grafik o ile dobrze pamietam.
jaja uwlaczaja mezczyznie, prorocy je amputowali rane zalewajac stopionym maslem w Babilonie zdrada, kaza nosic jaja a jaja podnosza emocje i wywoluja wojny Ostatnio edytowany przez yon - 27-08-2004 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Dla mnie moze byc ale powiem tak samo jak jeden kolega troszke to wszystko jest zamale postaraj sie jesze troszku by to wszystko bylo wyraziniejsze,wieksze i bedzie oki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, Yon.
![]() http://www.hellslayer.republika.pl/tibia/Sprites.bmp Oczywiście nie uwzględniłem graficzek niezwiązanych z Tibią (3 ostatnie linki w moim poprzednim poście) Uwaga - pliczek nieskompresowany, ma gdzieś 133Kb. BTW Dodałem jeszcze 2 podłoża - jedyne, co zrobiłem w PaintShop Pro ![]() Re up up: Nie mam programu do zamiany na .PNG, a PSP mi się pół godziny uruchamia i pół godziny zapisuje. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 27-08-2004 o 15:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Fajna impreza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobiłem następnego itema:
http://www.hellslayer.republika.pl/t...FIREHAMMER.BMP Nie jest doskonały, ale jak na Paint art może być. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj w Paincie (oczywiście z niewielką pomocą Animation Shop 3) zrobiłem gifa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() czy moge zamiescic twojegrafiki w nowym .spr które mam zamiar zamieścic na tym forum?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |