![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() Jak nie mogłem zalogować się do Tibii, włączyłem PSP 8 i zabrałem się za pixel arty
![]() ![]() ![]() Elf Warrior ![]() HP:200 EXP: 150 Walka: w zwarciu Loot: 0-50gp, elfish sword[rzadko], plate shield, 0-5 apples, 0-1 small sapphires[b. rzadko], dagger, p-armor, p-legs, blue tunic Opis: wojownik elfów, uzbrojony w miecz i tarcze, stanowi podstawę elfickiej armii, mniej więcej jak mino guard I piszcie co o tym myślicie [plusik mile widziany ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Po pierwsze ja już robiłem elf warriora i chyba mi wyszedł troche lepeij , więc prosze cie nie rób tego samego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() re.up
Tak? ![]() ![]() ![]() A tu jest następny ![]() Royal Elf Guardian ![]() HP: 500 EXP: 300 Walka: w zwarciu, lmm, leczy się Loot: 0-1 HMM, elfish pike[coś jak obsidian lance[rzadko]], 0-45 gp, 0-6 apples, 0-2 small sapphires[n.rzadko], p-armor, p-legs, steel helmet Opis: elitarna straż elfów, pilnuje skarbców oraz broni Elder Elfa. Bardzo silnie atakują w zwarciu, bronią sie troche gorzej. Najlepiej zabijać z dystatnsu, uwaga! Uderza z HMMa ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nice, ten pierwszy ładniejszy od 2
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Mi się obydwa podobają.Napiszcie jeszcze jak szybko biegają
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() BARDZO ladne tylko by sie przydali odwroceni we wszystkie strony i w wariancie idacym zeby dalo sie ich do tibii wrzucic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem, wiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() pierwszy elf nawet udany,ale drugi to eh na drag lance polozyles elfa i to ma byc guardian? ile to robiles 10 sek? umm postaraj sie troche
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() Najciekawsze jest to ze ci tibijscy graficy wcale nie sa swietni.... poza tym skoro Izuael jest jednym z nich to rzecza jasna jest ze bedzie probowal zniechecic wszystkich kandydatow zeby byc pewnym o swoj tylek
![]() Generalnie, radze probowac, ale CIPow chyba bardziej obchodzi zeby miec grafike za free (czytaj za PACCa) niz dobra ![]()
jaja uwlaczaja mezczyznie, prorocy je amputowali rane zalewajac stopionym maslem w Babilonie zdrada, kaza nosic jaja a jaja podnosza emocje i wywoluja wojny Ostatnio edytowany przez yon - 28-08-2004 o 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Niezle te pixarty, najbardziej podoba mi sie Elf Warior, czekam na Elder Elfa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Exp: 1200 HP: 1500 Loot: 0-120 gp, 0-5 dragon ham, 0-10 meat, 0-2 small ruby, 0-30 burst arrows, longsword, crossbow, steel shield, plate legs, plate armor, steel helmet, firesword(rzadko), spike sword (w miare często), dragon hammer (rzadko), knight armor(rzadko), knight legs(rzadko), dragon necklacke (rzadko), magic light wand, red spell wand (b. rzadko), life crystal (rzadko), energy ring (rzadko), steal ring (rzadko) Opis: Czarne smoki są o wiele mocniejsze od swoich zielonych krewnych, jednak daleko im do smoczych lordów. Tak jak inne smoki, zyją głównie w jaskiniach i pieczarach, jednak legenda głosi, że kilkoro z nich na czele z smoczym lordem pilnuje tajemnego, podziemnego skarbca, pamiątki po smoczym mieście na północnych terenach Tibii.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Ech... Dodać kolor czarny i jego odcienie i masz czarnego smoka... :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Pierwszy elf ładany. Drugi mniej, ale tez moze byc. Oba bardzo dobre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Nie zgodze sie z tym ze CIP'om zalezy na grafice za free, nie oszukujmy sie przeciez nikt by nei gral na jakims pixelowatym goofnie ;\ Grafa musi byc na jakims poziomie inaczej "czar prysnie". W sumie mozna by uzywac spr editor'a no ale calkiem nowi gracze nie bede nawet wiedzieli ze takie cos istnieje i zniecheca sie na starcie ;| Mysle ze CipSoft ma wystarczajaco duzo grafikow i nie potrzebuja kogos z poza teamu... A co do tematu nei skomentuje bo nigdy nie umialem komentowac :P
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ulepszony DL
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bone shield:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jest lekko cieniowany, ale chyba za słabo
![]() zrobie go od nowa, bo czacha będzie na zbroi i na legsach, a tarcza to będzie tylko kawałek kręgosłupa z żebrami (sic!) ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Potęzna tarcza z kościu smoka
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Lord Czaja - 05-10-2004 o 13:11. |
![]() |
![]() |