|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Jakie jest wasze ulubione auto i marka?
Jeszcze jakis czas temu bardzo "robily" mnie tunningowane auta w stylu "Fast and Furious". Spojlery, neony i inne "upiekszacze" robily na mnie duze wrazenie, dlatego wtedy ulubionym autem bylby pewnie jakis Mitsubishi Eclipse albo jakis inny Japończyk. Teraz najbardziej podoba mi sie S-klasa Mercedesa. Ostatnio edytowany przez Koma$ - 28-08-2004 o 05:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Mi sie podoba Citroen C3 i 3 drzwiowa wersja Renault Megane
![]() ![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja mam pod blokiem takiego tunningowanego malucha, że lepiej nie mówić. Tak piękny i Citroeny i Fordy wymiękają. A z takich "normalnych" to Citroen C5 i Fiat Seicento.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() ja pitole
juz chyba nie ma glupszego tematu od tego
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() nah, roznica miedzy 'ulubiona marka samochodu' a 'ulubiona komorka' (albo: moj pulpit, moj avatar) jest mala... wszystko to kwestia gustu
akurat mnie temat malo interesuje... ale zapewne znajdzie sie wielu ktorzy z checia beda tutaj pisac, i to wszystko czytac.. chm, wachalem sie czy umieszczac tutaj ten post... jak chcecie to skasujcie.
![]() |
![]() |
#6 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
@Topic Średnio się tym interesuje, ale podoba mi sie każdy wóz PO wizycie w programie "Pimp my ride" na MTV Base ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() U nas na osiedlu jezdzi pelno stuningowanych maluchow, moj ulubiony samochod to Fiat 126p. Z czego sie smiejecie?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Citroen Xara picasso
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie rajcują samochody w stylu fast and furious i to nie tylko dlatego ze oglądałem 2 części tego filmu, ja poprostu ściganie mam we krwi.
Moim ulubionym samochodem (i wedlug mnie najlepiej wyglądającym) jest toyota supra po stuningowaniu. 6 cylindrów, poj 3 litry, DOHC, 2 turbosprężarki, 320 koni mechanicznych, a ja znam sposób by zamienić 320 na 440 koni mechanicznych. Poprostu códo na kółkach !