|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Zamieszczam tu filmik, który być może spodoba się ludziom związanym z Guardią za czasów gildii Teh'Fleart... za czasów, gdy Tharalin i Tirveliusa przewodzili w grze ; )
Jest to filmik wspominający gildię jaką była Mini Masters of Guardia. Myślę, że niektórzy ją jeszcze pamiętają. Film waży ponad 12 MB (format WMV) , trwa około trzech minut. http://rapidshare.com/files/4167087/MMoG*****.html Pozdrawiam.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Rehost plx
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hail Tirveliusa! Hail MMoG!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wroclaw
Imię: Qeen Maxioris
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 31+
Poziom mag.: 35
|
![]() @2UP
Zaraz ściągne i rehostne na upload2.net EDIT: Shittt Mam juz przekroczony limit na rapidzie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Innosek - 21-11-2006 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hehe Filmik bardzo fajny
![]() Wzruszajacy mozna powiedziec. Szkoda ze nasza gildia sie rozpadla, ale trudno sie mowi ... Hail MMoG |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Oj tak Hail Tirv~ pozdro MMoG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Imię: Brave'ithos
Profesja: Paladin
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
|
![]() Bardzo bym prosił o rehost bo na rapid. mam cały czas limit.
@P.S. Wtedy Guardia wyglądała inaczej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() tak tak pamietam jak jeszcze tirav~ ukradl 100 bp sd comanderowi ale mu sie nie udalo bo zostal zaraportowany ;]
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up
To było 15 bp sd i ukradł je rodzine Teh'flertów (nie pamietam jak to sie pisalo). Dostał bana na tydzien ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowa, lepsza wersja filmu o MMoG, wywołująca odpowiednie emocje.
Według mnie, każdy, kto chociaż trochę jest/był związany z Guardią, lub słyszał o MMoG uzna ten film za całkiem sympatyczny. http://www.speedyshare.com/files/21926939/download/MMoG. wmv Edit: Potem reloadne na rapida.
Ostatnio edytowany przez Monte - 13-04-2010 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może np. dyktowali ceny, wiedli prym pod względem poziomu oraz zdobytego sprzętu? Z resztą, nie czepiaj się posta sprzed 4 lat.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Rpg dzisiaj na Guardii? Hahaha? xd Chyba boty co 3 kratki, nooby co 2, a no liferzy co 1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() wyobraź sobie że nie wszyscy grają jak ty dla lvl, tylko for fun i żeby odkryć jakieś tajemnice, bo wbrew pozorom one w tej grze są...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Harrogate ;<
Imię: Kalarepa Szczymryj
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: `¬
Świat: Danubia
Poziom: 60
![]() |
![]() Fajny filmik i życzę powodzenia w reaktywacji ;].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2009
|
![]() Filmik fajny, gildia fajna ale cos mi sie wydaje ze na dzisiejszej tibii juz tak nie da rady...
To jest era botow i 450 lvli, bardzo malo osob gra dla przyjemnosci i zeby odkrywac zagadki wiekszosc teraz gra zeby miec lvl i tyle, same boty na respach to nie to co kiedys teraz nie bedzie tak latwo miec wladzy na serverze nie ma itemow nie zdobytych wiec w sprzeci nikt nie bedzie lepszy bo 20 lvle w full setach z allegro biegaja :/ w lvlach tez nikt nie bedzie najlepszy bo i tak ciagle boty expia i wbijaja te 400 lvle ile ich juz jest? szkoda gadac... na dawnej tibi kiedy itemy byly duzo warte i byly pojedyncze sztuki mozna bylo dyktowac cene jak gildia miala 10 fire swordow a na serverze bylo 30, a teraz tysiace itemow nawet tych najlepszych... Teraz nie ma rare itemow wszystko jest zdobywane szybko i latwo, demonwing axe teraz ile kosztuje 1kk a pamietam jak lootneli pierwszy egzemplarz, a teraz jest ich chyba z 50 jak nie wiecej ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Zobacz z jakiego roku mam acca a jaki mam lvl, zobacz moje dedy i sobie wtedy odpowiedz na pytanie czy nie gram dla funu. O atmosferze gry wiem w chuj więcej od ciebie, idź sobie popekuj a potem się obraź na team i się wyżywaj na kimś na forum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale mnie nie obchodzą jakieś boty, czy no liferzy. Chcę po prostu reaktywować gildię z ludźmi za którymi tęsknie i ew. znaleźć kogoś kto do nas dołączy w razie braku PACC. Chociaż byśmy mieli grać mało efektywnie, to przynajmniej porozmawiać można i właśnie poRPGować.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2009
|
![]() Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=9LvYUpoV58w Rapidshare(niestety free bo mi zablokowali konto) http://rapidshare.com/files/380018884/MMoG. wmv Speedyshare http://www.speedyshare.com/files/22117529/MMoG. wmv Megaupload http://www128.megaupload.com/files/b...16c4/MMoG. wmv Ostatnio edytowany przez filmm - 25-04-2010 o 17:48. |
![]() |
![]() |