|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka
Zapraszam Do Wklejania Swoich Zdjęc z Thori i Empery ![]() DAWAJCIE CO MACIE!!! Wszystko Się Przyda Np.: - Advence - Looty z Huntów - Domki - Fajne Sytułacje - A Nawet Przyjemne Chwile z Przjaciółmi ![]() - Fragi Też Się Przydadzą ![]() WSZYSKO SIĘ PRZYDA!!! << Please no NOOBS FOTO>> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie Wyskakiwać Mi Tu Że Jest Już Taki Temat , Albo Że jest Nie Potrzebny. Liczy Się Chęć !!! ![]() ![]() ![]() No Dobra Zacznijmy Odemnie ![]() Najważniejsza Chwila w Życiu Maga ![]() I Tak Nie Nosze Tego EQ ![]() Stary Domek : ![]() De Best EQ NEXT BEDA JUTRO!!! ![]()
Born To Fight, Trained To Kill, and Being Destined For the Agony. You it is the illness and I am the cure. What we make in life, echoes for all eternity!!! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Caelhan - 28-11-2006 o 21:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() moja skala 7/10 za malo ss'y
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() Dragon Hunt (Zabawa)
![]() Zaczynamy zabawe: ![]() ![]() ![]() (Prucz tego co tu jest było kilka Steel Shieldów,kusz,itp) Giant Spider Hunt ![]() ![]() ![]() (niema sensu dodawać więcej,dlatego odrazu daje screen koncowy z lootem) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Świat: Empera
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() Elo! narazie dodam tylko 1 foto bo jestem po formacie i narazie nie gram ale niedlugo powroce
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Koras616 - 02-12-2006 o 11:00. |
![]() |
![]() |