![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich na poczatek pragne powiedziec ze niewiem gdzie dokladnie umiescic ten temat. Ostatnio na tibia.com sprawdzalem lv roznych postaci i przypadkiem wpadl mi name mojego kumpla, mial on wtedy 8 lv, ale na tibia.com bylo :
![]() pomyslalem ze to byl chwilowy blad ale dzisiaj ponownie wpisuje name kumpla i niema zmian ;/ Co to moze byc hmmm ?? Pozdro ^^
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2006
Imię: Oltun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 57
|
![]() "never logged in" oznacza, iż postać nigdy się nie logowała (wiem że wiesz, ale tak brzmiało twoje pytanie, prawda?) i faktycznie jest to błąd ;+)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Hmm coś mi się wydaje, że ty wkleiłeś ten ded ;]
Jeśli masz oryginalne zdjęcie bez tej ramki to mi wyślij Ostatnio edytowany przez karłowaci - 07-12-2006 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powinien byc tez 5 albo 6 lvl bo jak to tak z 6 od razu na 1 xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Tylko, że przy rookowaniu bez ponownego logowania byłby 5 lvl z residence na mainie i z last loginem kiedyśtam, a nie 1 lvl z residence na rooku i bez ostatniego logowania. Albo fake, albo bug. edit: nie fake. Można sprawdzić na tibia.com. Więc bug jakiś.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Tomaszów Lubelski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morro Tefris
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 88
Skille: 90/xx
Poziom mag.: 18
|
![]() widze ze wy nic nie wiecie...kumpel ma obecnie 8 lvl na 6 padl no ale na tibia.com czasami z duuuzym opoznieniem sie lvl zmienia.......a ze never logen in to ze zalogowal sie na 1 lvlku i ciagle gra -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak tylko sie wlogujesz do tibia.com cie lapie, nie trzeba sie wylogowywac inteligencie A w ogole wczoraj patrzylem, dzisiaj patrzylem, a ten gosc ciagle gra? -.-' Naab, patrz co piszesz Aha, i sam se zaprzeczasz.. Napisales ze wlogowal sie na 1 lvl (bzdura, zlapalaby tibia.com) i ze ciagle gra, a jak padl to co? nie wylogowywal sie? Patrz co piszesz bo mnie wkur*iaja tacy ludzie jak ty.. Nie wie a pisze i wprowadza innych w blad ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 08-12-2006 o 18:21. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() Każdy ma never logged in jak po ostatnim upade sie nie zalogował