|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dobra, dzisiaj jak zwykle chcę się zalogować na tibie i wklepuje ACC i PASS, a tu lipa, myślę Fuck, potem myślę Hack !
Próbuję jeszcze kilka razy, no i lipa No więc kulturalnie wchodze na tibia.com biore ACC LOST zaznaczam LOST PASSWORD czy jakoś tak, wypełniam dostaje nowe PASSy na maila i znowu ku*** lipa, biore jeszcze raz ACC LOST i tym razem wziąłem, że HACKED, dobra wszystko pięknie dostaje nowe PASSy i one też nie działają, dlaczego? WTF is going on? Co jest grane do cholery, może to jakiś błąd a nie HACK, bo widząc po lvlach i liście śmierci postacie są nie naruszone... Jeśli ktoś wie na ten temat coś więcej proszę o wypowiedź. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Stary wiem co przezywasz ja mam teraz to samo cos zle funkcjonuje,nam pozostaje tylko czekac!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Widze w takim razie, że nie jestem jedynym, który głowi się nad tym problemem, czy oprócz mnie i Maidena jest ktoś jeszcze?
PS. Odrazu też dodam, że nie mam na kompie aplikacji, które mogły by zawierać keyloggery, a już na pewno nie wchodziłem na żadne strony typu "podaj acc i pass a będziesz miał lvl 100!". PS2. Jeśli znacie przyczynę tego stanu rzeczy i wiecie jak to naprawić to prosze tu postować. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() rozumiesz w domu nie moglem wejsc ale na cafejce sie dalo sprobuj u kumpla lub na cafeji moze sie udac jak mi
![]() |
![]() |