![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Siema mam zamiar spowrotem zacza grac w mu online albo kalonline ale nie wiem jaka gre wybrac dosyc duzo czasu minelo odkad w nie nie gralem i nie wiem jak sie zmienily i jak ktos z was gra w nie to moze wymienic +/- gier?
Dzieki Ps: Co do wymagan sprzetowych nie musze sie matrwic ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() to zalezy czy zacynasz od nowa czy nie jak od nowa to polecam mu jak juz cos masz to kal online
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Ja prosilem o +/- inaczej porownanie tych gier a nie czy z czyms zaczynam a jesli chcesz wiedziec to bede zaczynal od nowa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() btw wazne tez czy w mu będziesz gral na globie czy na jakims servie long term. jak na globie to tak
+ łatwo teraz zaczynac i wogole grac przez tego npc co daje buffy. satysfakcja jak osiągniesz tak za 100 lvl - duzo cziterów ludzie dadzą sobie ręke uciąć zeby cie okraśc
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |