Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-12-2006, 13:45   #1
Crenishin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 12 2006

Domyślny Kto i co sprawia że dpft panuje na serverze Arcania

Kluczem do sukcesywności sławnej guildi DPFT jest może
mistrzostwo w mas logach czy też są to świetni strategowie na czele guildi
nie znam wybitnie tej guildi i chce zeby na ten temat wypowiedzieli sie znawcy
chciałbym też usłyszeć odpowiedzi na pytania zadawane mi niejednoktortnie
"dlaczego Fosfik nie jest leaderem DPFT dlaczego jest nim Luki a nie Farylin
I która z wojen była najlepsza
Crenishin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-12-2006, 11:25   #2
Nilewo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Śrem

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Buahahaah oni rządzą bo ja im na to pozwalam na Arcani rządzą Żylety of Arcania wiec DPFT zaplacili mi haracz i mogą se rządzić

Hail Zylets

HAil!!! Zielona zyleta of Arcania
Nilewo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-12-2006, 12:03   #3
alz'q
Użytkownik Forum

alz'q's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell

Profesja: Knight
Świat: Arcania
Domyślny

Hm no nie zgodze sie z tymi mass logami. Polecam obejrzec filmy na youtube lub google.video sa moze 3 filmy z open battle.
/alz
alz'q jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-12-2006, 13:32   #4
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Rzadza dlatego, ze Fosfik ma wielki leb i umie dobrze grac
A luki jest liderem dltego zeby za wszystkie zle sprawy jego obwiniac prawdziwym liderem zawsze byl fosfik. (fosfik dalej stary owner?)
stary 24-12-2006, 14:03   #5
Sir Stas
Użytkownik Forum

Sir Stas's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
Domyślny Re:

Oj oj noowby... ;]

Nie wypowiadajcie sie na tn temat jak nie wiecie ;]

Chodzi o to ze polacy boja dupy wychylic sie i pozbyc Fosfika z servera a pozatym on nie ma wielkiego lba bo wilo krotnie mu ludzie dupe ratowali np. podczas pierwszej wojny wielokrotnie Buz Astral, Sheriff Woody, Vortih, Bedurion i inni pomagali mu chetnie jak wiadomo aktualni na Arcani ponad 80% h lvl zostalo odkupione przez innych graczy zalozyciele postaci juz dawno nie graja a prawie 50% z tych postaci zostalo powtornie sprzedanych i i tak dalej je sprzedawali niektore postacie byly juz po 4-7 razy sprzedawane co nie jest dziwna sprawa na Arcani.

Chcac wyjasnic aktualnie pozycje Fosfika na servie jest dziwne po prostu chlopak trzyma przy sobie niektore osoby a coraz wiecej osob jest huntowanych przez niego jednak nie ma osoby ktora by polaczyla wszystkich i pokonala

Dlaczego fosfik nie jest leaderem? kiedys sie na ten temat wypowiadal kiedys nawet nie byl w DPFT (tuz po kolejnym sprzedaniu swojej postaci).

Dlaczego wojna tworzona 7 miechow temu nie wypalila? Nikt nie mial czasu by walczyc nie bylismy w stanie zebrac wszystkich w jednym miejscu i rozpoczac wojne, byla Era Zero (starzy gracze NG + Cartoon Netwoork) zostali wystawieni i zabici co do jednego podczas jednego z mass logow jakas tam guild ich wystawila juz nie pamientam.

Dlaczego nie bedzie puki co nowej wojny na Arcani?
Po pierwsze kto by walczyl? Wiele osob nie chce juz wracac na Arcanie bo to by nie mialo sensu czekamy na nowe servery i tam zaczniemy od nowa grac. Jedynymi chetnymi co sa do wali to sa pojednycze osoby co cochwile zyskuja hunta jednak sa to pojedyncze osoby i nic nie zrobia

Podsumowywujac Arcania bedzie taka jaka jest bo sie wiekszosc boi starcic postac, bo nie ma sensu by tam prowadzic wojne, nowe servy dadza nowe szanse i realniejsze by zaczac normalna gre i bez zadnych przeszkud, a pozatym jest jzu na tyle osob bardzo dobrze grajacych ze wystarczy by bez problemu byc znow miec panowanie nad tym co sie dzieje i bedzie dzialo na servie

Pozdrawiam
Your Polo enmo
stary 25-12-2006, 11:02   #6
Crenishin
Użytkownik forum

Domyślny Eldyn Avano jak moło widzieć:D

Witam może kojażysz za twoich czasów grał taki "Ranuri da'Rose"
to ja.
Odpowiadając na twoje pytanie nie Fosfik to już nie jest ten sam owner
został ponownie sprzedany pare miesięcy temu nie zgodził bym się tylko z jednym
mianowicie z tym że Fosfik ma wielki łeb ty napewno pamiętasz wojne KGB vs NG
tam można było zobaczyć pod koniec wojny można było zobaczyć że Fosfikowi skończyły się pomysły przestał robić batle NG robiło Mass Logs co im świetnie wychodziło widać było też na wojnie DPFT vs EZ że Fosfik nie ma pełnej kontroli nad DPFT gdyż do guildi dostało się około 20 lvl 40 50+ itp a wiem że to nie był pomysł Fosfika bo wiadome było że dojdzie do wojny EZ vs DPFT więc trzeba się było przygotować ale to nie było przygotowanie tylko panika niepotrzebna bo itak wojne wygrali ( hehe
stary 25-12-2006, 12:06   #7
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

To, że jest jak jest to za sprawą hacków paru osób z EZ za którymi stało DPFT, miało to miejsce juz dawno temu, ale przesadzilo o przejeciu Arcanii przez zolwii.
stary 25-12-2006, 13:42   #8
Crenishin
Użytkownik forum

Domyślny No było pare hackó.!

Naprzykład jedym ze shakowanych był
"VALAIS" obecnie "TETRO AURELIUS"
shakowany został też Geddarm
i Morximal w chwili obecnej Xolorian i Xezbetch
prawdą jest że za hackami stało DPFT i z tego powodu miałem o nich takie a nie inne zdanie bo wiadomo wojna to wojna robimy sobie wszelakie świnstwa ale hack i rook to już przesada ale jak widać Niekótrych na to staćwszystkim shackowanym życze best lvl i wygranych wojen na innych servach aby mogli pokazac dpft ze wygrali tylko dlatego ze ich shakowali czyli nie wygrali tylko oszukali
stary 25-12-2006, 22:26   #9
Sir Stas
Użytkownik Forum

Sir Stas's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crenishin Pokaż post
Witam może kojażysz za twoich czasów grał taki "Ranuri da'Rose"
to ja.
Odpowiadając na twoje pytanie nie Fosfik to już nie jest ten sam owner
został ponownie sprzedany pare miesięcy temu nie zgodził bym się tylko z jednym
mianowicie z tym że Fosfik ma wielki łeb ty napewno pamiętasz wojne KGB vs NG
tam można było zobaczyć pod koniec wojny można było zobaczyć że Fosfikowi skończyły się pomysły przestał robić batle NG robiło Mass Logs co im świetnie wychodziło widać było też na wojnie DPFT vs EZ że Fosfik nie ma pełnej kontroli nad DPFT gdyż do guildi dostało się około 20 lvl 40 50+ itp a wiem że to nie był pomysł Fosfika bo wiadome było że dojdzie do wojny EZ vs DPFT więc trzeba się było przygotować ale to nie było przygotowanie tylko panika niepotrzebna bo itak wojne wygrali ( hehe
Witam

Głownie wojna Ery sie skonczyla przez hacking za ktory zaplacili hiszpanie ;] Co do Fosfika mial wiele problemow podczas wojny KGB z NG i niektorym osoba nadal jest dluznikiem chodz do tego sie pewno nie poczuwa ze ktos mu dupe ratowal a potem on go wywalil z servera by mu bylo latwiej. DPFT nigdy nie bylo pod 100% czyjas kontrola ludzie robia tam co tylko chca i tak pozostanie..

Co do Arcani jak juz dawno uznalem server nie dla mnie mimo znajomosci ktoree wciaz tam mam wiecej tam nie wroce

Teraz jedynie oczekiwanie na nowe servery i jazda od poczatku xD
stary 25-12-2006, 22:46   #10
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Jezeli ktos na arcani ma jaka kolwiek nadzieje, zeby sie pozbyc dpft mozecie miec nadzieje, ze ten 200ms Polak by odszedl od dpft i klepal sie z nimi
Nie znam tego pg wiec o nim nic nie moge napisac, za dlugo nie gram na arcani
stary 25-12-2006, 23:19   #11
hava
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 07 2006

Domyślny

@up
Ten 200 ms nie odszelby z DPFT a na pewno z nimi nie walczyl(jest z tego samego miasta co lider DPFT).wojne moze spowodac jedynie rozlam w dpft.bo druga najsiliniejsza gilidai na servie Blair Team to glownie hiszpanie czyli koledzy ludzi z DPFT.

Hmm czego rzadzi DPFT?
Bo ja wiem.Sa najlepsi i tyle.Maja dobrych ludzi umieja sobie trzymac server w reku.W pvp tez sa w miare dobrzi(na oppen sk dostalo cos 30 fragami po dupie).Maja lepsze lvl.Nie gram tu od poczatku wiec mowie co wiem.Chociaz teraz juz wiekszosc ludiz chary posprzedawala i te chary obecnie zhuntowane sa xD(Nocta,Bedu,Perry,Vortih delete).Ogolnie troche chujnia bo osoby z plecami woza sie po servie bo znaja kogos z DPFT i takiemu nic nie zrobisz.
hava jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2006, 23:40   #12
Ciacho1920
Użytkownik Forum

Ciacho1920's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Dpft to ludzie ktorzy znaja sie od poczatku serwa niektorzy nawet z poprzedniego... Lider to luki i jest dobrym liderem... Fosa to dzieciak... Poprostu Dpft ma najlepszych graczy na serwie... Po co sie komus z nich wylamywac i robic war jesli moga robic na arcani co chca... Ci co sie wylamali albo teraz graja na innych serwach albo na arcani jedno co moga to expic
Ciacho 23:24:01
wez ja na bata moze sie zakocha
Bellivioon 23:24:28
wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py
Ciacho1920 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania