Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Handel

Notki

Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj.

Opcje tematu
stary 05-01-2007, 04:51   #1
Otreet
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 12 2006

Domyślny Moja Arcania twoj prawie kazdy inny server

Na Arcani posiadam:
870k w kasie
g armor, crown helmet, crusader helmet, quagmiare rod, fire sword, 3 wand of inferno, skull staffa, wand of plague, ice rapier, medusa shield x 2, knight legs x 3, blue robe x 2, crown armor, knight armor, platinum amulet x 2, crown legs, boh, hat of the mad (no zawsze cos ;p),8 bp uh, oddzielnie wszystkie wandy dla sorca, 2 bp of eggs (przydatne dla kazdego na trening ), 43 vampire dust, 5 chicken feather, 20 brown pieces of cloth, 50 mino leather, 5 honey combs, 5 wolf paw, 19 bat wings, 3 bear paw, 1 iron ore, 2 x ring of healing (brand-new), pare club ringow (takze brand-new), noble armora, volcanic rod, dwarven axe, bp pelen wszelakiego fooda (rybki, hamy, dragon hamy etc.) obsidian knife, 100 burst arrows, bp gfb i to chyba wszystko =].

Zainteresowani prosze pisac w temacie i podawac nr gg albo na priv, odezwe sie.

Aa dodam ze mniejsza zamiana 800k bedzie ignorowana (no dobra moze tam z 700k jeszcze ujdzie ale nizej mi sie nie oplaca) sami rozumiecie, potem bede mial na 6 serverach itemy i co ja z tym zrobie, a ja chce wszystko na jeden. =]
Najlepsze dla mnie servery:
Calmera,Celesta, oraz wszystkie non pvp zlokalizowane w niemczech i wszystkie pvp zlokalizowane w niemczech. Zaden pvo enfo nie wchodzi w gre oferty tego typu tez bede ignorowac .

Istnieje zamiana typu nazywanego przezmnie "safe wt (world trading) w stylu: moje 10k tutaj, za twoje 10k tam etc. Nie dam pierwszy 100k nieznajomemu=].

<kropka>
Otreet jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-01-2007, 08:46   #2
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

Mozliwe ze bylbym zainteresowany Problem w tym ze mam EQ a nie pieniadze.

Napisz na PM.

Iomer Thunderblade jest offline  
stary 06-01-2007, 01:55   #3
Fosqo
Guest

Domyślny

Napisz PM, a ja napiszę Ci na jakich serverach mam itemki i jakie, być może się dogadamy
Fosqo.

Edit1. Światy na których mam itemki to Lunara, Xantera, Iridia i Isara. Jeżeli Cię któryś świat interesuje to napisz.
Fosqo.

Ostatnio edytowany przez Fosqo - 06-01-2007 o 12:42.

stary 06-01-2007, 12:10   #4
Turon De'Galx
Użytkownik Forum

Turon De'Galx's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Knurów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Domyślny

Akceptowałbyś Furorę ? :>
Turon De'Galx jest offline  
stary 06-01-2007, 12:58   #5
Otreet
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 12 2006

Domyślny

-Aktualizacja tematu-
Znalazlem world tradera raczej cala kasa tradujemy wiec nie bedzie problemu aczkolwiek prosilbym szanowne moderatorstwo o nie kasowanie posta bo dzisiaj zrobie z nim world trade i wyedytuje temat w zaleznosci od tego co mi zostanie.
Otreet jest offline  

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania