|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Q**a próbóję być spokojny ale mi nie wychodzi....
dostałem bana za "trading acnauts" tylko ze ja nie sprzedawalem konta tylko ktoś inny je***ć taką tibię a wszyscy KONFIDĘCI DO CH**Ę ZŁAMANE I TAKICH NIC TYLKO ROCKOWAĆ srry za błędy ale to z nerwów p.s ile trwa taki ban?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Po pierwsze zapewne ty kupiles ta postac a co jest beznadzieja i lamaniem praw tibijskich... Po drugie Co to znaczy Rockowac?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() nie wychodowałem tą postać od 1 lvlu do 11 a rokować to..... nieważne i nic nie zrobiłem tylko napisałem "SELL BAG OF IH" a goścu obok mnie sprzedawał
konto... może sie pomylili?? a ten co sprzedawał acca pisał "Sell premy acnaut" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Paskudna sprawa =/ Pisanie do gma lub counsullera nic nie da, bo i tak ci nie uwierza. Pewnie wystarczy tylko czekac az ban sie skonczy =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() wejdź na
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters wpisz swój nick. Powinno Ci na stronie napisać do kiedy masz bana. A tymczasem radzę Ci zrobić od nowa postać, 11 lvl to się robi w kilka dni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() pozycz sprzet na rook od kolegi i do wieczora masz nowa postac na 11lvl a nie drzesz sie na forum jak by Ci nie wiadomo co sie stalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
cielakmateusz |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
|